Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Betgatos :10/6/2012

Οι προτάσεις του Γιώργου για σήμερα.














http://betgatos.blogspot.gr/2012/06/bet-1062012.html 

Διαβάστε περισσότερα...

Ανέκδοτο : ΚΑΝΕΛΛΗ - ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗΣ - ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΟΥΡΟΥ



















1.Εγώ πάντως τον βρήκα πολύ κ@υλ@τον τύπο.....δυο γυναίκες στο πλατό, η μια έφυγε μούσκεμα και η άλλη αναψοκοκκινισμένη!!!!
2. το νέο σύνθημα που θα ακούγεται πλέον...ρίξε άλλη μία  ρε Ηλία ρε Ηλία....
3.
-Σερβιτόρος: γεια σας τι θα πάρετε;
-Κασιδιαρης:ένα Freddo capuchino με καννελη καλά
χτυπημένο..
-Δουρου:εγώ ένα νεράκι ευχαριστώ..!
4. Κάποτε μιλούσαμε για το χαστούκι της Λιανή τώρα μιλάμε για τα χαστούκια της Λιανας....τυχαίο!!!!
5. Αλλη τις τρώει και ζορίζεται (Κανέλη)
και άλλη τις τρώει και δροσίζεται (Δούρου)...!!
6. Ευτυχώς δεν ήταν πιο δυνατές οι σφαλιάρες, γιατί αν δεν μπορούσε να καπνίσει η Λιάνα μετά, θα κατέρρεε και η καπνοβιομηχανία.
7. Ναι αστυνομία; ΒΟΗΘΕΙΑ! Ο Παπαδάκης είμαι. Στείλτε ΑΜΕΣΩΣ περιπολικό στο στούντιο του ΑΝΤ1. ΤΩΡΑ! Να πάρει την Κηφισίας έχει μπόλικη κίνηση.
8. Πότε ήταν η πρώτη φορά που χέστηκε πάνω του ο Τσακ Νόρις? Όταν σηκώθηκε όρθιος ο Προκόπης Παυλόπουλος!!!!
9. Από Δεύτερα ξεκινάει η νέα εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη....''Πάμε Μπουκέτο''!!!!
10. αν η Κανέλλη αντί Ριζοσπάστη κρατούσε 5κιλο Βήμα της Κυριακής φουλ έξτρα-Μαντόνα-Βημαγκαζίνο-Βημαγκουρμέ-Βημαψαροντούφεκο θα σας έλεγα
11. Ο Κασιδιάρης βάρεσε λένε μια γυναίκα.... για πια γυναίκα λένε την Κανέλλη? χαχαχαχαχαχαχαχαχα......
12. Ax κανελακι κανελακι ξύλο που το φας.... το χέρι του Κασιδιάρη με ριζοσπάστη μην χτυπάς
13. Σαν άλλος σούπερμαν ο Παυλόπουλος σηκώθηκε, έδωσε 3 φάπες στο Κασιδιάρη, έφερε χαρτοπετσέτες στη Δουρου χωρίς να προλάβει να τον δει κάνεις
14. Πάντως ο Κασιδιάρης πάρα την αντίθεση της Αλέκας κατάφερε να "ΕΝΩΣΕΙ" την Αριστερά...!!!!
15.
Ένταλμα σύλληψης Κασιδιαρη--->5 λεπτά.....
Ένταλμα σύλληψης Τσοχατζοπουλου----->10 χρόνια!!!
16.
Ρε 'σείς έχω "φάει" σκάλωμα..
Τα μαλλιά του Παυλόπουλου ήταν πάντα Άσπρα
ή Άσπρισαν σήμερα μόλις σηκώθηκε ο Κασιδιάρης...?
17. Μετά την εκπομπή "ΕΧΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ" της Βίκυς Χατζηβασιλείου, τώρα έχουμε και την εκπομπή "ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΚΕΤΟ "με τον Γιώργο Παπαδάκη!
18. Όπως η Βουγιουκλάκη ερωτευόταν όποιον την χαστούκιζε πλάκα θα χει τώρα και η Καννέλη να δηλώσει φουλ καψούρα με το Κασιδιάρη....!!!!
19. Στο Θιβέτ αύριο ο Προκόπης Παυλόπουλος. Του ζήτησε συμβουλές ηρεμίας ο Δαλάι Λάμα
20. Δεν ήταν Ριζοσπάστης αυτό με το οποίο βάρεσε η Κανέλλη τον Κασιδιάρη. Τα χαρτάκια από τα στριφτά τσιγάρα της ήταν.
21. Αν ανέβουν τα ποσοστά ΚΚΕ μετά το ξύλο του Κασιδιάρη, ο Σαμαράς θα κάνει φάλαγγα στον Παυλόπουλος που δε σηκώθηκε να τις φάει & αυτός
22. Δεν στέλνουμε τον Κασιδιάρη να μιλήσει με την Μερκελ; Λέω εγώ τώρα.... :P:P
23. Αυτή τη στιγμή τσακώνονται μπροστά μου δυο γειτόνισσες . Έχω μείνει Προκόπης
24. δήλωση Παυλόπουλου:"Δεν ξέρω τίποτα για το ξύλο!! Εγώ κοιτούσα τη Γιαδικιάρογλου που κοιτούσε την Πετροπούλου.. που κοιτούσε την Πετροβασίλη!!
25.
Ναι γεια σας, ΑΝΤ1 εκεί?
-Μάλιστα...
-Τι κάνετε???
-ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ!!!
26. Ο Προκόπης θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα μπει αυτοπροσώπως στο Μαντάμ Τισό...
27. Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβάμαι τίποτα, δεν κουνιέμαι με τίποτα. Είμαι ο Προκόπης Παυλόπουλος.
28. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο SENSEI ΠΑΚΗΣ,ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΕΝ. 3 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ&ΕΔΙΩΞΕ ΑΠ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΞΑΛΛΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.
29. Μετά το ''πετάει ο γάιδαρος, πετάει'' τώρα θα έχουμε και το ''κινείται ο Προκόπης, κινείται''


Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

Αλβανοί και ... Κασιδιάρης ανατρέπουν το πολιτικό σκηνικό - Ενίσχυση Χρυσής Αυγής!

 Κατά ένα τρόπο μη εξηγήσιμο από όσους επιμένουν να σκέπτονται με τρόπο "πολιτικά ορθό", αλλά απόλυτα εξηγήσιμο για όσους έχουν αντιληφθεί ότι η καταστροφή του Μνημονίου έχει προκαλέσει συστημική μετάλλαξη στο σώμα των ψηφοφόρων, το χθεσινό επεισόδιο στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 με πρωταγωνιστή τον "θερμόαιμο" υπεύθυνο Τύπου του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή Ηλία Κασιδιάρη και τις άκρως εριστικές, κυρίες της Αριστεράς Λιάννα Κανέλλη του ΚΚΕ και Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται ότι ενισχύει το εθνικιστικό κόμμα, παρά το αποδυναμώνει!



Αν και ουδέποτε στην πολιτική ζωή του τόπου ένα κόμμα έχει υποστεί τέτοιας έκτασης επίθεση, όπως αυτή που υφίσταται απο τουλάχιστον ένα μήνα πριν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου μέχρι σήμερα (εν μερει δικαιολογημένες λόγω παλαιότερων πολιτικών θέσεων που ισορροπούσαν μεταξύ δημοκρατίας και αυταρχισμού), με χαρακτηριστικό το επεισόδια του "Εγέρθητι" και αποκορύφωμα το χθεσινό σκηνικό στον ΑΝΤ1, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, εν τούτοις, όλες οι δημοσκοπήσεις, αλλά και κυρίως το διαδίκτυο, το οποίο είναι ο πιο αντικειμενικός καταγραφέας της διάθεσης της κοινής γνώμης, δείχνουν ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, περισότερο ενισχύεται, παρά αποδυναμώνεται!
Σήμερα επρόκειτο να βγούν οι δημοσκοπήσεις που πρακτικά θα έδειχναν και το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Αλλά από χθες έχει συμβεί το εξής εκπληκτικό όπως ενημέρωσε το defencenet.gr, κορυφαίο στέλεχος εταιρείας δημοσκοπήσεων: "Μερικές ώρες μετά το επεισόδιο οι ερευνητές κατέγραφαν στις συνεντεύξεις τους μια ιδιαίτερα ισχυρή τάση υπερψήφισης της Χρυσής Αυγής, όσο και αν αυτό ακούγεται παράδοξο. Δεν ρωτούσαμε ειδικά για το επεισόδιο, αλλά το έβλεπες στα ποσοστά ότι το επεισόδιο τους είχε επηρεάσει υπέρ της Χρυσής Αυγής και θεωρώ ότι θα αποτυπωθεί αυτό στις 17 Ιουνίου. Οι απαντήσεις ήταν συντριπτικά περισσότερες από την έρευνα της Τετάρτης υπέρ του εθνικιστικού κόμματος. Βέβαια επηρέασαν και τα συνεχή περιστατικά με τους αλλοδαπούς όπως αυτό στην Παιανία"!
Την ίδια στιγμή χθες το διαδίκτυο, από τα μικρά blogs μέχρι τα μεγάλα sites κατακλυζόταν από μηνύματα συμπαράστασης στον ... Η.Κασιδιάρη, τον οποίο την ίδια στιγμή καταζητούσε η αστυνομία, μετά από εισαγγελική εντολή που προκλήθηκε από επέμβαση του δημοσιογράφου Α.Δελατόλα, όπως η ίδιος ισχυρίζεται λέγοντας ότι τηλεφώνησε αμέσως στην "Ελένη Ραϊκου ζητώντας να συλλάβει τον Κασιδιάρη".
Δεν μιιλάμε για κάποια μηνήματα συμπαράστασης από οπαδούς της Χρυσής Αυγής. Επτά στα δέκα μηνύματα, επί εκατοντάδων χιλιάδων, κυμαίνονταν μεταξύ της άποψης "Ν'αγιάσει το χέρι του" (!) (μάλιστα έγινε και τέτοια σελίδα στο facebook) μέχρι της επικριτικής διάθεσης κατά των ΜΜΕ για τον τρόπο που παρουσίαζαν το θέμα!
Ανεξήγητο; Ναι, αν επιχειρήσουμε να το ερνημεύσουμε με συμβατικους πολιτικούς όρους. Όχι αν αφουγκραστούμε το κύμα που έδωσε σε Ανεξάρτητους Έλληνες και Λαϊκό Σύνδεσμο το ίδιο ποσοστό που πήρε και η ΝΔ στις εκλογές της 6ης Μαΐου, αλλά και την πραγματική απήχηση που έχουν στο εκλογικό σώμα προσωπικότητες όπως οι δύο κυρίες τις Αριστεράς που πρωταγωνίστησαν στο χθεσινό επεισόδιο.
Κατ'αρχήν έχει αλλάξει ο χάρτης της ενημέρωσης δραματικά. Το πρώτο τυχαίο blog έχει μεγαλύτερη διεισδυτικότητα στους αναγνώστες που το διαβάζουν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων των μεγάλων καναλιών που έχουν παίξει το γνωστό ρόλο υπέρ του Μνημονίου. Το διαδίκτυο κυριαρχεί στην ενημέρωση των πολιτών λόγω του μεγάλου όπλου του που λέγεται "διαδραστικότητα" και πολλαπλή επιλογή πηγής ειδήσεων και σχολίων.
Οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι των μεγάλων ΜΜΕ απλά απορρίπτονται σχεδόν συλλήβδην από τους πολίτες γιατί όλοι ξέρουν πλέον ότι ελέγχονται από τους εργοδότες οι οποίοι εργοδότες είναι οι Ηρακλειδείς του Μνημονίου. Όποιον επικρίνουν και μάλιστα με τόσο πάθος, αυτόματα τον κάνουν συμπαθή σε μεγάλες μάζες πολιτών.
Οι οποίοι πολίτες-ψηφοφόροι, ειδικά μάλιστα της συντηρητικής πολιτικής κατεύθυνσης και ειδικά οι νέοι, βλέπουν την Χρυσή Αυγή "μόνη εναντίον όλων" να λέει τα απολύτως αυτονότητα σε θέματα όπως η εσωτερική ασφάλεια, η εξωτερική πολιτική, η καταγγελία του Μνημονίου όπου μάλιστα έχει ακριβώς την ίδια θεση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες και να έχει αλλάξει από μόνη της την πολιτική αντζέντα.
"Μην απορήσει κανείς με το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στις 17 Ιουνίου αν η τάση αυτή συνεχιστεί. Μια μερίδα πολιτών εκτιμά ιδιαίτερα αυτόν τον πολιτικό ερασιτεχνισμό, πρωτόγονο, θα έλεγα που επιδεικύουν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, ο οποίος για κάποιους ψηφοφόρους ακούγεται ως αυθεντικός πολιτικός λόγος. Και οι πολίτες, πάντα γοητεύονταν από τον αυθεντικό πολιτικό λόγο.
Τα όσα συνέβησαν τα τελευταία δύο χρόνια έχουν αλλάξει πολλά στο τρόπο σκέψης των ψηφοφόρων και έχουν απελευθερώσει πολιτικές τάσεις που σε άλλες εποχές θα ήταν αδιανόητο να υπάρχουν σε τέτοια έκταση. Μην ξεχνάμε ότι στις εκλογές του 2009 ο ΣΥΡΙΖΑ που τώρα κτυπάει την πρώτη θέση και την ίδια την κυβέρνηση, πήρε 4,5% και η Χρυσή Αυγή το 0,29%" καταλήγει το εν λόγω στέλεχος της εταιρείας δημοσκοπήσεων.
Όσο για το ερώτημα που υποβάλλαμε "Πόσο μπορεί να αλλάξει την συνολική πολιτική αντζέντα το επεισόδιο" η απάντηση ήταν ότι "Πέρα απο την ισχυροποίηση της Χρυσής Αυγής μάλλον θα πιεστούν οι Ανεξάρτητοι που έχουν άμεση "συγκοινωνία" σε επίπεδο ψηφοφόρων μαζί τους και ίσως και η ΝΔ. Σίγουρα δεν ευνοήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ πάντως. Ο ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, ίσως πληρώσει γενικότερα την αυξανόμενη εγκληματικότητα από τις συμμορίες των Αλβανών"...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Πηγή 


Διαβάστε περισσότερα...

«ΕΒΓΑΛΕ» ΓΙΟ ΛΗΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ και ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ... ΟΡΘΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ και ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ...!!

 ΤΟ «ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ» ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ και ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΗΣ... ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ...!!!

 Η γελοιότητα στην πολιτική σκηνή είναι καθημερινό φαινόμενο με ευθύνη ασφαλώς των ΜΜΕ.Καί ύστερα μιλάνε γιά απαξίωση τού.. πολιτικού συστήματος...!!! «Τρώμε στη μάπα» καθημερινά σε όλα τα ΜΜΕ την φάτσα της νέας πολιτικής φίρμας τον Ν.Βούτση, Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τού οποίου ο γιός στις 3 Οκτωβρίου του 2007 διέπραξε ληστεία στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Γκύζη με τις κατηγορίες ληστείας, κατοχής εκρηκτικής βόμβας (κακουργήματα) και παράνομης οπλοφορίας και οπλοκατοχής.


 Ο πατέρας Βούτσης και σύγχρονη «ακαταμάχητη φάτσα» της πολιτικής είπε στο Δικαστήριο:«Τα χρήματα από τη ληστεία, ο γιος μου θα τα διέθετε σε εκδηλώσεις, εκτύπωση αφισών κ.ά. Τα κίνητρα τού γιού μου δεν ήταν.. ιδιοτελή»...!!! Η δε Μαμά του είπε στο Δικαστήριο: «Στον αντιεξουσιαστικό χώρο υπάρχει η αντίληψη ότι η πράξη του γιου της δεν είναι ληστεία, αλλά... απαλλοτρίωση»....!!!

Ε, αυτός ο Πατέρας και Βουλευτής του Τσίπρα όπως και των 10 συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, σε όλα τα ΜΜΕ, μας υποδεικνύει και μας διαπαιδαγωγεί πως θα Κυβερνηθούμε και μάλιστα με...χρηστό τρόπο...!!! Αν αυτός ο τύπος ή Εθνοπατέρας, ήταν Βουλευτής άλλου κόμματος θα είχε αντιμετωπίσει τη κατακραυγή των ΜΜΕ.;;;

Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...