Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2011

Ανακαλύφθηκε το μεγαλύτερο νέφος νερού στο σύμπαν

Αστρονόμοι βρήκαν ένα πελώριο νέφος νερού -που περιέχει περίπου 140 τρισεκατομμύρια φορές περισσότερο νερό από αυτό που βρίσκεται στη Γη- να αιωρείται γύρω από ένα μακρινό κβάζαρ.

Πρόκειται για το πιο μακρινό και το πιο παλιό σώμα νερού που έχει εντοπιστεί ποτέ, σύμφωνα με τους επιστήμονες, ενώ οι παρατηρήσεις δείχνουν πως έχει ηλικία 12 δισεκατομμύρια έτη, δηλαδή σχηματίστηκε 1,6 δισεκατομμύρια έτη μετά τη Μεγάλη Έκρηξη.

Το κβάζαρ, γύρω από το οποίο πλέει το νέφος, είναι ένα από τα πιο γνωστά ισχυρά αντικείμενα στο σύμπαν, με ενέργεια που φτάνει τους 1.000 τρισεκατομμύρια ήλιους. Η δύναμή του προέρχεται από ύλη που πέφτει σπειροειδώς στην κεντρική υπερμεγέθη μαύρη τρύπα, που έχει περίπου 20 δισεκατομμύρια φορές τη μάζα του Ήλιου μας.

Η ποσότητα του νερού, που εκτιμάται ότι βρίσκεται στο κβάζαρ, είναι τουλάχιστον 100.000 φορές η μάζα του Ήλιου ή αντίστοιχα 34 δισεκατομμύρια φορές η μάζα της Γης.

«Τα ευρήματα είναι συναρπαστικά,» αναφέρει ο καθηγητής Jason Glenn. «Δεν είναι μόνο ότι εντοπίσαμε νερό στο πιο μακρινό σημείο του σύμπαντος, αλλά και ότι το νερό αυτό είναι αρκετό για να γεμίσει τους ωκεανούς της Γης πάνω από 100 τρισεκατομμύρια φορές.»

Οι μετρήσεις δείχνουν πως υπάρχουν αρκετά αέρια ώστε να μεγαλώσει η μαύρη τρύπα περί τις έξι φορές του τωρινού της μεγέθους - αν και κάποια από αυτά τα αέρια θα καταλήξουν τελικά να σχηματίσουν αστέρες ή θα εκτοξευτούν από το κβάζαρ.

Στο Γαλαξία μας υπάρχει τουλάχιστον 4.000 φορές λιγότερο αεριώδες νερό απ' ότι στο κβάζαρ, και αυτό γιατί ο μεγαλύτερος όγκος του νερού του γαλαξίας μας είναι πάγος. Και ενώ οι υδρατμοί στον Γαλαξία μας εντοπίζονται μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές, που εκτείνονται το πολύ μερικά έτη φωτός, εντούτοις το νερό στο μακρινό κβάζαρ φαίνεται να εκτείνεται σε εκατοντάδες έτη φωτός.

Η ανακάλυψη έγινε από τον φασματογράφο Z-Spec, στο Παρατηρητήριο Caltech Submillimeter της Χαβάη.

TG Daily

http://news.pathfinder.gr/scitech/725448.html
Διαβάστε περισσότερα...

ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝΤο ''Key To The Extraterrestrial Messages'' (το κλειδί για την αποκρυπτογράφηση των εξωγήινων μηνυμάτων) είναι ένα απόρρητο έγγραφο που αποχαρακτηρίστηκε και δημοσιεύθηκε από την NSA (National Security Agency) βάση τις διατάξεις του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης, στις 21 Απριλίου του 2011.
Σε αυτό, η NSA παραδέχεται ότι έχει λάβει 29 κωδικοποιημένα μηνύματα από το βαθύ διάστημα και ότι κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν αρκετά.
Εξαιρετικά αξιοσημείωτο είναι ότι το έγγραφο ήταν προγραμματισμένο για απελευθέρωση το 2004 αλλά η NSA κατάφερε να το καθυστερήσει μέχρι τις 21 Απριλίου του 2011.
Για να δείτε το πρωτότυπο άρθρο του H.Champaigne επισκεφθείτε την τοποθεσία της NSA http://www.nsa.gov/public_info/declass/ufo/index.shtml και κάντε κλικ στον αριθμό αρχείου 41, για να φορτώσει το PDF.


( Οι σελίδες μεγεθύνονται με ένα κλικ πάνω τους! )Πηγή
http://ufotruth-gr.blogspot.com/2011/07/blog-post_25.html
Διαβάστε περισσότερα...

ΓΕΛOIOΓΡΑΦΙΑ : Μπουρδέλα vs Βουλή - Η σύγκριση


Πηγή

http://www.drseeng.com/2011/06/vs.html

Διαβάστε περισσότερα...

ΥΓΕΙΑ: Η σόδα


Πως να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα με φυσικό τρόπο και να θεραπευτείτε από άπασες μορφές γρίπης , ίσως ακόμα και από τον καρκίνο !!

Στον σύγχρονο σημερινό κόσμο της ιατρικής η FDA δεν αφήνει τις εταιρείες να πωλούν προϊόντα με ιατρικές ιδιότητες, εκτός εάν έχουν πρώτα δοκιμαστεί με πολύ μεγάλο κόστος ώστε να εγκριθούν ως φάρμακα. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Σε ένα φυλλάδιο του 1924 που δημοσιεύθηκε από την Arm & Hammer Soda Company, η εταιρία ξεκινά λέγοντας: «Η αποδεδειγμένη αξία της Arm & Hammer Διττανθρακικής Σόδας ως θεραπευτικού παράγοντα φαίνεται από τα ακόλουθα στοιχεία μιας εξέχουσας προσωπικότητας της ιατρικής που ονομάζεται Δρ Volney S . Cheney, σε επιστολή του προς την Εταιρία Church & Dwight:

«Το 1918 και 1919, ενώ καταπολεμούσα την γρίπη με τις Αμερικανικές Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας, περιήλθε σε γνώση μου ότι σπανίως κάποιος που είχε αλκαλοποιηθεί με ανθρακικό νάτριο κολλούσε την νόσο, καθώς και ότι όσοι κολλούσαν αλλά έκαναν γρήγορα αλκαλοποίηση είχαν ήπια συμπτώματα.

Το 1925 οι συνιστώμενες δόσεις από την Εταιρεία Arm and Hammer για τα κρυολογήματα και την γρίπη ήταν:

-Κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας έξι φορές από μισό κουταλάκι σόδας με ένα ποτήρι δροσερό νερό, κάθε περίπου δύο ώρες.

-Κατά την διάρκεια της δεύτερης ημέρας τέσσερις φορές από μισό κουταλάκι σόδας με ένα ποτήρι δροσερό νερό, με την ίδια συχνότητα

-Κατά την τρίτη ημέρα από μισό κουταλάκι σόδας με ένα ποτήρι δροσερό νερό πρωί και βράδυ.

-Στην συνέχεια μισό κουταλάκι σόδα με ένα ποτήρι δροσερό νερό κάθε πρωί μέχρι την αποθεραπεία.

Η μαγειρική σόδα προέρχεται από ένα φυσικό ορυκτό και είναι ένα από τα ασφαλέστερα και πιο χρήσιμα προϊόντα. Στην πραγματικότητα, εάν κάνετε αναζήτηση για «μαγειρική σόδα» στην ιστοσελίδα μου, θα βρείτε μια σειρά από λεπτομερή άρθρα με τις πιθανές χρήσεις της, συμπεριλαμβανομένων των:

-Οικιακό καθαριστικό

-Για θεραπεία στο ηλιακό έγκαυμα

-Εναλλακτική λύση για τα τοξικά αποσμητικά σώματος

-Βελτιωτικό επιδόσεων στον αθλητισμό.

Λίγοι άνθρωποι συνειδητοποιούν, ωστόσο, ότι η μαγειρική σόδα έχει και ισχυρές φαρμακευτικές ιδιότητες. Εάν ληφθεί εσωτερικά συμβάλλει στην διατήρηση της ισορροπίας του pH στο αίμα μας. Αυτό είναι πιθανόν το βασικό σκεπτικό πίσω από τις συνιστώμενες χρήσεις του κατά του κρυολογήματος, των συμπτωμάτων της γρίπης, ακόμη και για τον καρκίνο.

Η μαγειρική σόδα ως φυσικό φάρμακο για το κρυολόγημα

Στο φυλλάδιο τους «Ιατρικές χρήσεις της μαγειρική σόδας» που δημοσιεύθηκε το 1924, ο Δρ Volney S. Cheney αφηγείται κλινικές επιτυχίες του με ανθρακικό νάτριο στο κρύο και την θεραπεία της γρίπης:
«Το 1918 και 1919, ενώ καταπολεμούσα την γρίπη με τις Αμερικανικές Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας, περιήλθε σε γνώση μου ότι σπανίως κάποιος που είχε αλκαλοποιηθεί με ανθρακικό νάτριο κολλούσε την νόσο, καθώς και ότι όσοι κολλούσαν αλλά έκαναν γρήγορα αλκαλοποίηση είχαν ήπια συμπτώματα.

Έχω από τότε θεραπεύσει όλες τις περιπτώσεις κρυολογημάτων και γρίπης δίνοντας γενναιόδωρες δόσεις όξινου ανθρακικού νατρίου, και σε πάρα πολλές περιπτώσεις εντός 36 ωρών τα συμπτώματα υποχωρούσαν εντελώς.

Επίσης μέσα στο ιατρείο μου, πριν την δημιουργία του Σωματείου της Γυναίκας και του Συλλόγου των Εκπαιδευτικών, έκανα χρήση του όξινου ανθρακικού νατρίου ως προληπτικό για το κρυολόγημα, με αποτέλεσμα τώρα να έρχονται πολλές αναφορές που δηλώνουν ότι όσοι έλαβαν σόδα δεν επηρεάστηκαν, ενώ σχεδόν όλοι γύρω τους είχαν γρίπη.

Σύμφωνα με την Materia Medica του Walter Bastedo, το όξινο ανθρακικό νάτριο απαλύνει τους βλεννογόνους και διαλύει την πυκνή βλέννα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ποτέ δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά αυτό το φάρμακο, αλλά δεν είναι περίεργο το ότι η διατήρηση σωστής ισορροπία οξέων-βάσεων στο σώμα έχει θετικό αντίκτυπο στην φυσική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η χρήση της σόδας είναι πολύ εύκολη και είναι ακίνδυνη ακόμα και αν δεν νοιώσετε ανακούφιση από τα συμπτώματα του κρύου. Απλά διαλύστε το προτεινόμενο ποσό μαγειρικής σόδας σε ένα ποτήρι με κρύο νερό και πιείτε το.

Το 1925 οι συνιστώμενες δόσεις από την Εταιρεία Arm and Hammer για τα κρυολογήματα και την γρίπη ήταν:

-Κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας έξι φορές από μισό κουταλάκι σόδας με ένα ποτήρι δροσερό νερό, κάθε περίπου δύο ώρες.

-Κατά την διάρκεια της δεύτερης ημέρας τέσσερις φορές από μισό κουταλάκι σόδας με ένα ποτήρι δροσερό νερό, με την ίδια συχνότητα

-Κατά την τρίτη ημέρα από μισό κουταλάκι σόδας με ένα ποτήρι δροσερό νερό πρωί και βράδυ.

-Στην συνέχεια μισό κουταλάκι σόδα με ένα ποτήρι δροσερό νερό κάθε πρωί μέχρι την αποθεραπεία.

Περαιτέρω οδηγίες για την λήψη σόδας μπορούν να βρεθούν στο βιβλίο του Mark Sircus «Όξινο ανθρακικό νάτριο/ Θεραπεία του καρκίνου για φτωχούς και πλούσιους» η οποία είναι επίσης διαθέσιμη στις εκδόσεις Kindle.

Σύμφωνα με τις δοσολογικές οδηγίες της Arm & Hammer, να μην υπερβαίνετε τις επτά δόσεις με μισό κουταλάκι ανά ημέρα, και αν είστε πάνω από την ηλικία των 60 ετών μην πάρετε πάνω από τρεις δόσεις με μισό κουταλάκι την ημέρα. Επιπλέον, να μην χρησιμοποιείτε την μέγιστη δοσολογία για περισσότερο από δύο εβδομάδες.

Η Ισχυρή θεραπευτική δύναμη της μαγειρικής σόδας

Ο δρ Tullio Simonici και ο Mark Sircus συμβουλεύουν την χρήση μαγειρικής σόδας, ακόμη και για την πιο σοβαρή από τις ασθένειες του: τον καρκίνο!

Δυστυχώς, παρ' όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η μαγειρική σόδα πράγματι έχει τεράστιες δυνατότητες, όπως η αποτελεσματική και μη τοξική θεραπεία του καρκίνου, η συμβατική ιατρική αρνείται να το δεχθεί, αφού η μαγειρική σόδα δεν θα δώσει ποτέ τεράστια κέρδη για τις φαρμακευτικές εταιρείες.

Ακόμη χειρότερα, προσπαθούν να δυσφημίσουν ή να καταστρέψουν εντελώς εκείνους που τολμούν να προβάλλουν φθηνές επιλογές θεραπείας όπως η μαγειρική σόδα.

Μην έχετε καμιά αμφιβολία για αυτό: η θεραπεία του καρκίνου είναι το «μπιφτέκι», και για όλες τις περιπτώσεις φαρμάκων θεραπείας φαίνεται να υπάρχει κάπου ένας άγραφος νόμος ότι το φάρμακο θα μελετηθεί και να γίνει δεκτό εφόσον υπάρχει πιθανότητα για μεγάλα κέρδη.
Ο δρ Simoncini, ο οποίος είναι ογκολόγος (ειδικός στον καρκίνο), απομακρύνθηκε από την ιατρική κοινότητα, όταν αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει συμβατικές μεθόδους θεραπείας του καρκίνου και αντί του όξινου ανθρακικού νατρίου.

Αυτό, παρά το γεγονός ότι είναι σε θέση να αποδείξει ότι το 99 τοις εκατό του καρκίνου του μαστού και της ουροδόχου κύστης μπορεί να θεραπευθεί σε μόλις έξι ημέρες, χωρίς την χρήση χειρουργικής επέμβασης, χημειοθεραπείας ή ακτινοβολίας, χρησιμοποιώντας απλά μια τοπική συσκευή διείσδυσης (όπως καθετήρα) για να βάλει το διττανθρακικό νάτριο άμεσα με την μολυσμένη περιοχή στον ιστό του μαστού ή στην ουροδόχο κύστη σας!

Στο βιβλίο του «Κερδίζοντας τον πόλεμο με τον Καρκίνο», ο δρ Sircus γράφει:
«Το όξινο ανθρακικό νάτριο είναι η γρηγορότερη μέθοδος για να την επιστροφή της αλκαλικότητας του σώματος σε κανονικά επίπεδα. Το όξινο ανθρακικό είναι ανόργανο, πολύ αλκαλικό και όπως και άλλες ορυκτές ουσίες, στηρίζει έναν μεγάλο αριθμό βιολογικών λειτουργιών.
Το όξινο ανθρακικό νάτριο συμβαίνει να είναι ένα από τα πιο χρήσιμα φάρμακά μας επειδή η αλκαλική φυσιολογία είναι θεμελιώδους σημασίας για την ζωή και την υγεία».
Πολλές χημειοθεραπείες πράγματι περιλαμβάνουν σόδα για την προστασία των νεφρών του ασθενούς, την καρδιά και του νευρικού συστήματος. Έχει ειπωθεί ότι η χημειοθεραπεία χωρίς την ταυτόχρονη χορήγηση σόδας θα μπορούσε ενδεχομένως να σας σκοτώσει επί τόπου.
Θα μπορούσε, λόγω της ανάμειξης δηλητηρίων με μαγειρική σόδα, οι βελτιώσεις που παρατηρήθηκαν να είναι αποτέλεσμα της μαγειρικής σόδας και όχι των τοξικών δηλητηρίων; Ο δρ Sircus πιστεύει ότι θα μπορούσε.

«Δεν υπάρχουν μελέτες που να χωρίζουν τις επιπτώσεις της σόδας από τα τοξικά φάρμακα της χημειοθεραπείας και ούτε θα υπάρξουν ποτέ», λέει.

Τελικές Σκέψεις

Αν έχει κανείς ανοικτό μυαλό, θα μάθει γρήγορα ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να υποστηρίξει το σώμα του σε θεραπεία που δεν έχει καμία σχέση με τα τοξικά φάρμακα, τα εμβόλια ή την χειρουργική επέμβαση, ακόμη και όταν πρόκειται για μια σοβαρή κατάσταση, όπως ο καρκίνος.

Σόδα και Καρκίνος του Παγκρέατος

Καρκίνος στο Πάγκρεας


Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention τον περασμένο μήνα συνδέει την κατανάλωση αναψυκτικών σόδας με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου του παγκρέατος. Μόλις δύο αναψυκτικά αυτού του είδους την εβδομάδα μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου στο πάγκρεας ως και 90%.

Η ανακοίνωση αυτή ενόχλησε ιδιαίτερα τους ιθύνοντες της βιομηχανίας ανθρακούχων αναψυκτικών, οι οποίοι χαρακτήρισαν τη μελέτη ελαττωματική, επισημαίνοντας πως παλαιότερες μελέτες δεν είχαν εντοπίσει συσχετισμό μεταξύ κατανάλωσης ανθρακούχων ποτών και καρκίνου στο πάγκρεας.

Ο καρκίνος στο πάγκρεας είναι μία από τις πιο δυσχερείς στην αντιμετώπιση μορφές καρκίνου με 300.000 περίπου νέα κρούσματα κάθε χρόνο παγκοσμίως. Χαρακτηρίζεται από ταχύτατη ανάπτυξη, δυσμενείς προγνώσεις και υψηλά ποσοστά θνησιμότητας

Ο δρ Simoncini, ο οποίος είναι ογκολόγος (ειδικός στον καρκίνο), απομακρύνθηκε από την ιατρική κοινότητα, όταν αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει συμβατικές ...


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΔΙΤΤΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΣΟΔΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ

Η διττανθρακική σόδα (όξινο ανθρακικό νάτριο) της μαγειρικης, ως φάρμακο για την ενισχυση του ανοσοποιητικου συστηματος με αντικαρκινικες ιδιοτητες.

Συμβάλλει στην διατήρηση της ισορροπίας του pH στο αίμα μας.

Είναι η γρηγορότερη μέθοδος για την επιστροφή της αλκαλικότητας του σώματος σε κανονικά επίπεδα.Στον σύγχρονο σημερινό κόσμο της ιατρικής η FDA δεν αφήνει τις εταιρείες να πωλούν προϊόντα με ιατρικές ιδιότητες, εκτός εάν έχουν πρώτα δοκιμαστεί με πολύ μεγάλο κόστος ώστε να εγκριθούν ως φάρμακα. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Σε ένα φυλλάδιο του 1924 που δημοσιεύθηκε από την Arm & Hammer Soda Company, η εταιρία ξεκινά λέγοντας:

«Η αποδεδειγμένη αξία της Arm & Hammer Διττανθρακικής Σόδας ως θεραπευτικού παράγοντα φαίνεται από τα ακόλουθα στοιχεία μιας εξέχουσας προσωπικότητας της ιατρικής που ονομάζεται Δρ Volney S . Cheney, σε επιστολή του προς την Εταιρία Church & Dwight:

«Το 1918 και 1919, ενώ καταπολεμούσα την γρίπη με τις Αμερικανικές Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας, περιήλθε σε γνώση μου ότι σπανίως κάποιος που είχε αλκαλοποιηθεί με ανθρακικό νάτριο κολλούσε την νόσο, καθώς και ότι όσοι κολλούσαν αλλά έκαναν γρήγορα αλκαλοποίηση είχαν ήπια συμπτώματα.

Το 1925 οι συνιστώμενες δόσεις από την Εταιρεία Arm and Hammer για τα κρυολογήματα και την γρίπη ήταν:

-Κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας έξι φορές από μισό κουταλάκι σόδας με ένα ποτήρι δροσερό νερό, κάθε περίπου δύο ώρες.

-Κατά την διάρκεια της δεύτερης ημέρας τέσσερις φορές από μισό κουταλάκι σόδας με ένα ποτήρι δροσερό νερό, με την ίδια συχνότητα

-Κατά την τρίτη ημέρα από μισό κουταλάκι σόδας με ένα ποτήρι δροσερό νερό πρωί και βράδυ.

-Στην συνέχεια μισό κουταλάκι σόδα με ένα ποτήρι δροσερό νερό κάθε πρωί μέχρι την αποθεραπεία.

Η μαγειρική σόδα προέρχεται από ένα φυσικό ορυκτό και είναι ένα από τα ασφαλέστερα και πιο χρήσιμα προϊόντα. Στην πραγματικότητα, εάν κάνετε αναζήτηση για «μαγειρική σόδα» , θα βρείτε μια σειρά από λεπτομερή άρθρα με τις πιθανές χρήσεις της, συμπεριλαμβανομένων των:

-Οικιακό καθαριστικό

-Για θεραπεία στο ηλιακό έγκαυμα

-Εναλλακτική λύση για τα τοξικά αποσμητικά σώματος

-Βελτιωτικό επιδόσεων στον αθλητισμό.

Λίγοι άνθρωποι συνειδητοποιούν, ωστόσο, ότι η μαγειρική σόδα έχει και ισχυρές φαρμακευτικές ιδιότητες. Εάν ληφθεί εσωτερικά συμβάλλει στην διατήρηση της ισορροπίας του pH στο αίμα μας. Αυτό είναι πιθανόν το βασικό σκεπτικό πίσω από τις συνιστώμενες χρήσεις του κατά του κρυολογήματος, των συμπτωμάτων της γρίπης, ακόμη και για τον καρκίνο.

Σύμφωνα με την Materia Medica του Walter Bastedo, το όξινο ανθρακικό νάτριο απαλύνει τους βλεννογόνους και διαλύει την πυκνή βλέννα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ποτέ δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά αυτό το φάρμακο, αλλά δεν είναι περίεργο το ότι η διατήρηση σωστής ισορροπία οξέων-βάσεων στο σώμα έχει θετικό αντίκτυπο στην φυσική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η χρήση της σόδας είναι πολύ εύκολη και είναι ακίνδυνη ακόμα και αν δεν νοιώσετε ανακούφιση από τα συμπτώματα του κρύου. Απλά διαλύστε το προτεινόμενο ποσό μαγειρικής σόδας σε ένα ποτήρι με κρύο νερό και πιείτε το.

Περαιτέρω οδηγίες για την λήψη σόδας μπορούν να βρεθούν στο βιβλίο του Mark Sircus «Όξινο ανθρακικό νάτριο/ Θεραπεία του καρκίνου για φτωχούς και πλούσιους» η οποία είναι επίσης διαθέσιμη στις εκδόσεις Kindle.

Σύμφωνα με τις δοσολογικές οδηγίες της Arm & Hammer, να μην υπερβαίνετε τις επτά δόσεις με μισό κουταλάκι ανά ημέρα, και αν είστε πάνω από την ηλικία των 60 ετών μην πάρετε πάνω από τρεις δόσεις με μισό κουταλάκι την ημέρα. Επιπλέον, να μην χρησιμοποιείτε την μέγιστη δοσολογία για περισσότερο από δύο εβδομάδες.


Η Ισχυρή θεραπευτική δύναμη της μαγειρικής σόδας

Ο δρ Tullio Simonici και ο Mark Sircus συμβουλεύουν την χρήση μαγειρικής σόδας, ακόμη και για την πιο σοβαρή από τις ασθένειες του: τον καρκίνο!

Δυστυχώς, παρ' όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η μαγειρική σόδα πράγματι έχει τεράστιες δυνατότητες, όπως η αποτελεσματική και μη τοξική θεραπεία του καρκίνου, η συμβατική ιατρική αρνείται να το δεχθεί, αφού η μαγειρική σόδα δεν θα δώσει ποτέ τεράστια κέρδη για τις φαρμακευτικές εταιρείες.

Ακόμη χειρότερα, προσπαθούν να δυσφημίσουν ή να καταστρέψουν εντελώς εκείνους που τολμούν να προβάλλουν φθηνές επιλογές θεραπείας όπως η μαγειρική σόδα.

Μην έχετε καμιά αμφιβολία για αυτό: η θεραπεία του καρκίνου είναι το «μπιφτέκι», και για όλες τις περιπτώσεις φαρμάκων θεραπείας φαίνεται να υπάρχει κάπου ένας άγραφος νόμος ότι το φάρμακο θα μελετηθεί και να γίνει δεκτό εφόσον υπάρχει πιθανότητα για μεγάλα κέρδη.

Ο δρ Simoncini, ο οποίος είναι ογκολόγος (ειδικός στον καρκίνο), απομακρύνθηκε από την ιατρική κοινότητα, όταν αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει συμβατικές μεθόδους θεραπείας του καρκίνου αντί του όξινου ανθρακικού νατρίου.

Αυτό, παρά το γεγονός ότι είναι σε θέση να αποδείξει ότι το 99 τοις εκατό του καρκίνου του μαστού και της ουροδόχου κύστης μπορεί να θεραπευθεί σε μόλις έξι ημέρες, χωρίς την χρήση χειρουργικής επέμβασης, χημειοθεραπείας ή ακτινοβολίας, χρησιμοποιώντας απλά μια τοπική συσκευή διείσδυσης (όπως καθετήρα) για να βάλει το διττανθρακικό νάτριο άμεσα με την μολυσμένη περιοχή στον ιστό του μαστού ή στην ουροδόχο κύστη σας!

Στο βιβλίο του «Κερδίζοντας τον πόλεμο με τον Καρκίνο», ο δρ Sircus γράφει:

«Το όξινο ανθρακικό νάτριο είναι η γρηγορότερη μέθοδος για την επιστροφή της αλκαλικότητας του σώματος σε κανονικά επίπεδα. Το όξινο ανθρακικό είναι ανόργανο, πολύ αλκαλικό και όπως και άλλες ορυκτές ουσίες, στηρίζει έναν μεγάλο αριθμό βιολογικών λειτουργιών.
Το όξινο ανθρακικό νάτριο συμβαίνει να είναι ένα από τα πιο χρήσιμα φάρμακά μας επειδή η αλκαλική φυσιολογία είναι θεμελιώδους σημασίας για την ζωή και την υγεία».

Πολλές χημειοθεραπείες πράγματι περιλαμβάνουν σόδα για την προστασία των νεφρών του ασθενούς, την καρδιά και του νευρικού συστήματος. Έχει ειπωθεί ότι η χημειοθεραπεία χωρίς την ταυτόχρονη χορήγηση σόδας θα μπορούσε ενδεχομένως να σας σκοτώσει επί τόπου.
Θα μπορούσε, λόγω της ανάμειξης δηλητηρίων με μαγειρική σόδα, οι βελτιώσεις που παρατηρήθηκαν να είναι αποτέλεσμα της μαγειρικής σόδας και όχι των τοξικών δηλητηρίων; Ο δρ Sircus πιστεύει ότι θα μπορούσε.

«Δεν υπάρχουν μελέτες που να χωρίζουν τις επιπτώσεις της σόδας από τα τοξικά φάρμακα της χημειοθεραπείας και ούτε θα υπάρξουν ποτέ», λέει.

Αν έχει κανείς ανοικτό μυαλό, θα μάθει γρήγορα ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να υποστηρίξει το σώμα του σε θεραπεία που δεν έχει καμία σχέση με τα τοξικά φάρμακα, τα εμβόλια ή την χειρουργική επέμβαση, ακόμη και όταν πρόκειται για μια σοβαρή κατάσταση, όπως ο καρκίνος.

Μετάφραση / Μιχάλης Κουρουπάκης
http://sites.google.com/site/orgonegreece/Home/soda


- Για την ουρολοίμωξη.

Η επίπονη αίσθηση που έχεις κατά τη διάρκεια της ούρησης είναι το αποτέλεσμα των ιδιαίτερα όξινων ούρων.
«Κάτι τέτοιο μπορεί να αντιμετωπιστεί με την κατανάλωση μαγειρικής σόδας» συμβουλεύει η Κριστίν Γουίτμορ, M.D., διευθύντρια του Τμήματος Ουρολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ντρέξελ.
Για να ανακουφιστείς άμεσα από την ουρολοίμωξη,
ρίξε σε ένα φλιτζάνι νερό μισό
κουταλάκι του γλυκού σόδα, ανακάτεψέ το και... στην υγειά σου!
http://ianisdo-anando2.blogspot.com/2010/10/ph.html

Θα παραθέσω εδώ κάποιες δικές μου πρακτικές
που δεν είναι ιατρικά ελεγμένες
και σε καμία περίπτωση δεν συνιστούν ιατρική αγωγή ...

ρωτήστε τον γιατρό σας γιά κάθε εφαρμογή
σε αυτές της πρακτικές !!!

δοκιμάστε την μαζι με αλάτι ..
ΣΟΔΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ γιά κάθε θεραπεία

μικρά μυστικά ...
μεγάλα θαύματα !!!

Η σόδα σκοτώνει τα βακτήρια... απλά !!!

Βρογχικό άσμα κλπ...
1) κόψτε ένα καλαμάκι στη μέση
2)βάλτε στο χέρι σας λίγη μαγειρική σόδα
3) βάλτε το καλαμάκι βαθειά στο στόμα σας ... ώστε να μην κολλήσει στο στόμα σας η σόδα
4) εισπνεύστε με δύναμη ώστε να παεί η σόδα στον λαιμό και στο πνεύμονα
5) Αντίο βακτήρια, βήχας , φάρμακα !!!

ΕΛΚΟΣ - κλπ ...

μισό κουταλάκι σόδα σε λίγο νερό ...
και απλά το πίνεται ...

ΔΟΝΤΙΑ ΛΕΥΚΑ ΧΩΡΙΣ ΒΑΚΤΗΡΙΑ

απλά τα πλένεται με νερό καί ΣΟΔΑ
αν θέλετε προσθέστε αλάτι, Ελληνικό καφέ και λεμόνι ...

ΠΙΕΣΗ ΥΠΟΤΑΣΗ

Απλά επαναφέρει το αίμα στο φυσιολογικό του
και της δύο περιπτώσεις
εδώ ίσος βοηθήσει η υπογλλώσια χρίση
(την αφήνουμε να λιώσει κάτω από την γλώσσα
μέχρι να εξαφανιστεί)

ΜΥΤΗ

1)εισπνοή από την μύτη...
2) η ρουφαμε από την μύτη ... νερό και σόδα

ΠΟΝΟΔΟΝΤΟΣ
Μια κουταλιά σόδα την αφήνουμε να λιώση στο στόμα
στο σημείο που πονάμε ...
θα προκαλέσει πιο πολύ πόνο γιά λίγο...
και αμέσως μετά θα φύγει ο πόνος ..
.το μυστικό της επιτυχίας
είναι να φτάσει η σόδα στο βακτήριο που προκαλεί τον πόνο ..
Γενικά ...
βάλτε σε ένα ποτήρι σόδα και ρίξτε ξύδι η λεμόνι
εισπνεύστε το αέριο που παράγεται ...

Υ.Γ...ο οργανισμός μας διαχειρίζεται την σόδα όπως ακριβός
και το αλάτι ...

όλα τα παραπάνω είναι δικές μου πρακτικές
και δεν είναι ιατρικά ελεγμένες

ρωτήστε τον γιατρό σας γιά κάθε εφαρμογή
σε αυτές της πρακτικές !!!
Πηγή

http://sites.google.com/site/orgonegreece/Home/soda
http://afipniseis.blogspot.com/2011/03/blog-post_03.html

Διαβάστε περισσότερα...