Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Η ώρα των αποακλύψεων - ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΨΙΛΟΝ (Ε); Κάτι αντίστοιχο δεν έχετε ξαναδιαβάσει!!!

Στη σημερινή εποχή, που οι ελληνικές αξίες και ιδέες εχουν γίνει σκιά ενός ένδοξου παρελθόντος, υπάρχουν κάποια άτομα που είχαν ,έχουν και θα έχουν σαν σκοπό τη διαφύλαξη της ελληνικής κληρονομιάς και να προστατεύουν τις αρετές ενός λαού, που επί 15.000 έτη έδινε ζωή σ’ αυτόν το κόσμο.
Ας γίνω όμως πιο συγκεκριμένος: Μεταφερόμαστε παλιά, πολύ παλιά πίσω στο χρόνο και για την ακρίβεια στο 9.600,χρονολογία που στην οποία διεξάγεται ένας τρομερός πόλεμος μεταξύ των Υιών του Φωτός, τους Έλληνες και των Υιών του Σκότους, τους Άτλαντες. 



 Οι τελευταίοι ήταν κατά κάποιο τρόπο μαθητευόμενοι των Ελλήνων αρκετές χιλιετίες, και οι Έλληνες τους έλεγαν να είναι υπομονετικοί, ώστε κάποτε να αποκτήσουν κι αυτοί τα μυστικά των μυστικών αλλά και «Γνώθι Σ’ Αυτόν» - εξού και το όνομα Άτλαντας, που σημαίνει «αυτός που έχει υπομονή».
Οι Άτλαντες όμως ανυπομονούσαν να γίνουν κι αυτοί σαν τους Έλληνες και επαναστάτησαν (υπόψιν ότι ποτέ δεν κακοποιήθηκαν σωματικά ή ψυχικά) , θέλοντας να φτάσουν τη σοφία των Ελλήνων. Ο πόλεμος που ακολούθησε είναι κάτι ασύλληπτο για τα σημερινά ανθρώπινα δεδομένα, αφού χρησιμοποιήθηκαν υπερόπλα φτιαγμένα απ’ τους ίδιους τους Θεούς, αν και οι τελευταίοι είχαν προειδοποιήσει τα παιδιά τους, τους Έλληνες, να μην γίνει κάτι τέτοιο. Αποτέλεσμα ; Ολόκληρη η ήπειρος μέσα σε μια νύχτα καταβυθίστηκε, μέσα σε μια τρομαχτική καταιγίδα από λάβα και θειάφι. Όσοι απ’ τους Άτλαντες σώθηκαν κατέφυγαν στα παράλια της κοντινής ηπείρου (Αμερικής) και οι Έλληνες δυτικά, προς την Αλγερία όπου και διέσωσαν την αφήγηση της καταστροφής της ηπείρου. Αυτό που μας νοιάζει όμως είναι τι έγινε μετά την εξαφάνιση της νήσου. Ο πόλεμος αυτός, όσο κι αν κράτησε, ήταν εξουθενωτικός για τους Έλληνες και ο κίνδυνος να περάσουν σε λάθος χέρια τα θεία μυστικά τους, ήταν μεγάλος. Τότε οι αρχιερείς σε συνεργασία με τους καλλιτέχνες δημιούργησαν μια ομάδα, την ομάδα Έψιλον, την ονόμασαν έτσι επειδή οι Έλληνες θεοί (και κατά συνέπεια οι Έλληνες) προέρχονται απ’ το άστρο Έψιλον του Σειρίου, με σκοπό να προστατεύει την ελληνική φυλή και να κρατήσει ζωντανές τις αξίες της. Με τελετές και μυήσεις τα κατάφεραν και το ελληνικό έθνος μπόρεσε να αναγεννηθεί μέσα απ’ τις στάχτες του! Αποδείξεις για τα λεγόμενά μου υπάρχουν πολλές (π.χ. τα βάζα και οι αμφορείς με θαυμάσιες ελληνικές παραστάσεις, που βρίσκονται στα κρατικά μουσεία του Βερολίνου, με την υπογραφή κάτω χαμηλά «ΟΜΑΣ Ε»!!) και έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά γι’ αυτό το θέμα (τους Έψιλον δηλαδή),αλλά πρέπει κάποτε να χωριστεί η αλήθεια με το ψέμα και η χιλιοταλαιπωρημένη Ελλάς να πάρει τη θέση που της αξίζει.


Τι γίνεται όμως σήμερα;; Στις μέρες μας , η οργάνωση Έψιλον είναι ένας θρύλος, που ενσαρκώνει τις επιθυμίες και τους πόθους όλων των Ελλήνων. Ποια είναι όμως τα «πιστεύω» των (Ε);Η ομάδα αυτή δεν ανήκει σε καμία πολιτική παράταξη παρά μόνο στην ιερή εκείνη ιδέα που ονομάζεται Ελλάς. Στόχος τους είναι η συμφιλίωση των λαών, η κατάργηση των ναρκωτικών αλλά κυρίως να αποκτήσει η Ελλάδα τις σκλαβωμένες πατρίδες (Α.Ρωμηλία, Κύπρο, Μ.Ασία, Κωνσταντινούπολη κλπ) που μέσω του πολέμου έχασε, ώστε η χώρα μας να ξαναγίνει όπως ήταν τα χρόνια του κοσμοκράτορα Αλέξανδρου, μια χώρα που ενέπνεε σεβασμό και περηφάνια σε όλους!

ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ

Η προηγμένη τεχνολογία των Εψιλον, θα μπορούσε και τώρα να δωθεί στο Ελληνικό κράτος, αλλά τα υψηλόβαθμα στελέχη της (Ε) , γνωρίζουν οτι αυτοί που κυβερνάνε τον τόπο αυτή τη στιγμή,είναι απλώς πιόνια των Σιωνιστών.Ετσι έχουμε το εξής συγκλονιστικό γεγονός: Ενώ οι επιστήμονες της (Ε) κατασκεύαζαν το Μπέβατρο (εδώ σε μια μεγάλη παρένθεση να σας εξηγήσω τι είναι το Μπέβατρον.ΤοΜπέβατρον λοιπόν, γνωστό και ως «Γοργόνειο» και « η κεφαλή της Μεδούσης»,είναι ένα υπερόπλο, ένα σύστημα για τη σύντηξη του πλάσματος της ύλης-σε καμιά περίπτωση δεν το συγχέουμε με τη σύντηξη του πυρήνος της ύλης- και έχει φωτοδέσμη πλάσματος.Αυτόσημαίνει ότι το πλάσμα που προέρχεται από τη σύντηξη της ύλης, εξερχόμενο απ’ το μαγνητικό πεδίο, γίνεται φωτοδέσμη, δηλαδήακτινοβολία.Το υπερόπλο αυτό βρίσκεται σε κάποια χώρα της Αφρικής ενώ οι Εβραιο-σιωνιστές, το «παρουσίασαν» στη ξένη ταινία : «Τζέημς Μποντ πράκτωρ 007:Επιχείρηση ‘Χρυσά Μάτια’(James Bond, Goldeneye)) , οι πολιτικοί κάλεσαν τον εκδότη της εγκυκλοπαίδειας του «ΗΛΙΟΥ» Ιωάννη Πασσά, τον αστρονόμο Κωνσταντίνο Χασάπη, τον πυρηνικό-φυσικό Γεώργιο Γκιόλβα κ.α. και τους ζήτησαν τα σχέδια του αντιεροπορικού σχεδίου ‘ΑΡΤΕΜΙΣ’ ,το οποίο αποτελεί μέρος των σχεδίων του ‘Μπέβατρο’. Οι Απολλώνιοι είχαν παραδώσει τα σχέδιά του και είπαν στους πολιτικούς ότι αυτός που θα τα προδώσει, θα εκτελεστεί αμέσως.Οι Εψιλον τώρα, μπορεί αφιλοκερδώς να κατασκεύασαν το υπερόπλο αυτό ,αλλά οι πολιτικοί «ηγέτες» (όπως ομολόγησαν ο Ι.Πασσας, ο Ι. Φουρακης κ.α.) ΠΟΥΛΗΣΑΝ τα σχέδια στο Ισραήλ, το οποίο με τη σειρά του τροφοδοτεί το ‘ΑΡΤΕΜΙΣ’ και σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένου και της Τουρκίας (αν κάποιος έχει αμφιβολίες,ας διαβάσει το βιβλίο του Ι. Πασσά «Η αληθινή προϊστορία», σελ.26-28 και 56-58)!Με λίγα λόγια ,οι της (Ε) το ένα βράδυ δίνουν τα σχέδια του συστήματος και το ίδιο βράδυ οι πολιτικοί τα παραδίδουν στους Ισραηλίτες!
Τελειώνοντας , να πω ότι η Ομάδα Εψιλον έχει ανακαλύψει και άλλα κύματα, μη Ερτζιανά,πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν εξασθενεί η δύναμή τους(δεν ισχύει ο νόμος των αντιστρόφων τετραγώνων).Τα κύματα αυτά έχουν τεράστια ισχύ,ώστε να δημιουργούν πύρηνεςενεργειακές σφαίρες!Χρησιμοποιούνται σε υπερόπλο που αντλεί δύναμη απο γεννήτριες ΜΟΡΑΥ, χρησιμοποιώντας εκρήξεις για τη παραγωγή ενέργειας και επιπλέον έχει τη δυνατότητα να παράγει τετραδιάστατα κύματα σε κάθε σημείο του χωροχρόνου.
Αυτά τα ανακάλυψε ο κορυφαίος Σερβος Φυσικός Νίκολα Τέσλα ,μαζί με τον Ελληνα Κ. Καραθεοδωρή, οι οποίοι- λένε- ήταν μέλη της Ε’.

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ

Η μυστική ομάδα (Ε) εκδηλώθηκε για πρώτη φορά, τουλάχιστον επίσημα, τα χρόνια της επανάστασης του 1821.Εκδηλώθηκε τρόπος τουλέγειν , αφού ποτέ δεν έγινε αναφορά στο όνομα της, αλλά στο κάλυμμα αυτής ,που δεν είναι άλλη από την Φιλική Εταιρία. Στη πραγματικότητα η Φιλική Εταιρία, δεν ήταν παρά πλόκαμος της (Ε) με τους τρεις ιδρυτές της (τους Νικόλαο Σκουφά, Αθανάσιο Τσακάλωφ και Εμμανουήλ Ξάνθο) να είναι μυημένα, απεσταλμένα μέλη των Έψιλον. Η «Αόρατος Αρχή», το όνομα που χρησιμοποιούσαν για να αναφερθούν στην ομάδα Έψιλον, έδωσε το σύνθημα για τον μεγάλο αγώνα της επιβίωσης του έθνους.
Από τότε πέρασαν αρκετές δεκαετίες , για να φτάσουμε στο 1965, ημερομηνία που ιδρύθηκε άλλο ένα τμήμα της Έψιλον, αρκετά γνωστό στον κόσμο, με την ονομασία Π.Α.Κ.Ε.Α.Δ (Παγκόσμιο Κέντρο Ερευνών Ανθελληνικών Δραστηριοτήτων), το οποίο είχε αρκετές επιτυχίες , όπως λόγου χάριν, την ανακάλυψη του περιβόητου «Πειράματος της Φιλαδέλφεια» που έλαβε χώρα στις Η.Π.Α. Άλλα τμήματα είναι εκείνα της Θεσσαλονίκης, με την ονομασία «Οδυσσεύς» αλλά και στον Όλυμπο, με κωδικό όνομα «Αετοί του Ολύμπου», το τμήμα αυτό έχει τους καλύτερους ελεύθερους σκοπευτές στον κόσμο.
Επίσης υποομάδες της Έψιλον βρίσκονται και στο εξωτερικό. Στη Γιουγκοσλαβία εδρεύει η υποομάδα 48, με κωδικό όνομα «ΜΗΔΕΙΑ».Παρόμοιες βάσεις υπάρχουν στην Νέα Ατλαντίδα (Αμερική), στην Αργεντινή, στο Μεξικό, στην Αφρική , στην Ιταλία και στην Αυστραλία.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΨΙΛΟΝ;

Ενδεικτικά, ως μέλη της ομάδας Ε φέρονται οι παρακάτω:
Ιωάννης Πασσάς ( συγγραφέας, εκδότης της εγκυκλοπαίδειας του Ηλίου), ο καθηγητής Κώστας Καραθεοδωρής ( φημισμένος Έλληνας μαθηματικός, 1873-1950, που θεωρείται από πολλούς ως ο πατέρας της Θεωρίας της Σχετικότητας την οποία κάποια «εχθρική» λέσχη έδωσε στον Αϊνστάιν), ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο Παύλος Βαρδινογιάννης, ο στρατηγός Χ. Νικολαίδης ( της Αργεντινής), ο Κ. Τσίπης (ο ελληνικής καταγωγής επικεφαλής του προγράμματος Πόλεμος των Άστρων), ο Αντώνης Τρίτσης ( τέως δήμαρχος Αθηνών), ο τέως αρχιεπίσκοπος Βορείου και Νοτίου Αμερικής, ο Τζωρτζ Τζάνες ( αξιωματούχος της D.I.A που δολοφονήθηκε από την 17Ν), ο Δημήτριος Αγγελόπουλος και ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης-Μποδοσάκης, ο Σωτήριος Σοφιανόπουλος ( τέως πρόεδρος της ΧΡΩΠΕΙ), ενώ διάφορες πληροφορίες σχετίζουν με την υπόθεση και τον Γεώργιο Γκιόλβα ( πυρηνικός φυσικός, μηχανολόγος) και άλλοι, επώνυμοι ή ανώνυμοι. Με την υπόθεση «Έψιλον» συνδέονται επίσης η θρυλική Ομάδα Κατράκη και τα μέλη της ( πολλά έχουν διαδοθεί για τις περιβόητες εργασίες τους και για το βιβλίο Κοσμοσκάφος στα γύρο Έψιλον του Γ. Λευκοφρύδη), ο αστρονόμος και συγγραφέας Κ. Χασάπης, ο συγγραφέας-ερευνητής Θεόδωρος Αξιώτης, ο καθηγητής Δημήτρης Λιαντίνης και τέλος, οι συγγραφείς Γιάννης Φουράκης και Φαέθων Κεραμικός (Ανέστης Κεραμυδάς) καθώς πολλά στοιχεία για την Ε, υπάρχουν στα βιβλία τους.
Μετά από ανεξακρίβωτες φήμες, φαίνεται και κάποιες εταιρίες να συνδέονται με την ομάδα Ε. Αυτές είναι η ΧΡΩΠΕΙ, η ΠΕΙΡΑΙΚΗΠΑΤΡΑΪΚΗ, η ΠΥΡΚΑΛ, η ΛΑΡΚΟ, η ΚΟΣΜΟΓΚΑΖ κ.α.

Οργανώσεις φιλικές προς την Έψιλον.

Οι «Αβρωνυχίδες» της Αυστρίας.
«Ανδρομέδειοι» της Ιταλίας.
«Opus Dei » της Ισπανίας.
Η ομάδα ΖΕΥΣ της Αυστραλίας.
Η οργάνωση Uranus της Σκοτίας.

Τέλος, η «Άγνωστος Δύναμις» φαίνεται να έχει και στενές σχέσεις με το Ιράκ και τη Συρία, τα Τάγματα «Ελ-Ααρ» και «888» του Ιρακινού Στρατού, τους Σούφι, τους Παλαιστίνιους (που πολλοί είναι κρητικής καταγωγής), την PLO, τους Γιεζίντι και τους Βάσκους αυτονομιστές ενώ έχουν ακουστεί και κάτι περίεργα περί κύκλων στο Θιβέτ ( η λέξη για μερικούς μεταφράζεται ως Θείον Ιδεών Βασιλέων Ελλήνων Τρόπαιο) και στην Ινδία…

ΣΧΕΔΙΟ “OVERKILL

ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ

Οι επιχειρήσεις «OVERKILL» και «ΦΑΙΔΩΡΑ» έχουν μελετηθεί από τις μυστικές υπηρεσίες των Η.Π.Α και του Ισραήλ και αφορούν τη διάλυση της Ελλάδος.
Η επιχείρηση Φαιδώρα έχει να κάνει με εδαφική διάλυση της Ελλάδος από έξω προς τα μέσα, ενώ η επιχείρηση Overkill έχει τα στοιχεία ψυχολογικού πολέμου και τρομοκράτησης του Ελληνικού λαού σε περίοδο ειρήνης (οργάνωση 17 Νοέμβρη).Η ανασφάλεια και ο φόβος είναι ισχυρά όπλα στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.Ας δούμε όμως το τεχνικό μέρος των δύο επιχειρήσεων, μέσα από απόρρητα ντοκουμέντα …
1 Διχοτόμηση της Κύπρου σε Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους και επίβλεψη της συμφωνίας από Αμερικάνικες πλέον δυνάμεις (έχει ήδη γίνει).
2 Συμφωνία συν-κυριαρχίας στο Αιγαίο μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας, όπου με τη πάροδο του χρόνου θα εξελιχθεί σε ολική κυριαρχεία τηςΤουρκίας.Η συμφωνία αυτή θα στηριχθεί στη «φιλία» των δύο χωρών αλλά και στη Συμφωνία της Μαδρίτης και στο άρθρο 5 που ονομάζει τα ζωτικά συμφέροντα της Τουρκία στο Αιγαίο.
3 Ναρκοθέτηση στα Ελληνικά λιμάνια από δυνάμεις του ΝΑΤΟ.
4 Κατάληψη του Γ Σώματος Στρατού στη Θεσσαλονίκη.Διακοπή τηλεπικοινωνιών Ελληνικής Μακεδονίας*. Κατάληψη και ανατίναξη του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης (*Ελληνική Μακεδονία γιατί μέχρι τότε τα Σκόπια θα έχουν αναγνωρισθεί επισήμως σαν Μακεδονία από όλους τους Διεθνής Οργανισμούς).
5 Δημιουργία αμερικανο-νατοϊκής βάσης στο Μπούλκες της «Μακεδονίας» στα Σκόπια (έχει ήδη γίνει).
6 Δημιουργία αμερικάνικης βάσης στην Αυλώνα της Βορείου Ηπείρου «Αλβανία»(έχει ήδη γίνει απ’το 1995)
7 Επίσημη αίτηση στον Ο.Η.Ε από τη κυβέρνηση της Αλβανίας για αναγνώριση Αλβανικής μειονότητας στην Ελλάδα.Ο Ο.Η.Ε. με τη σειρά του θα απαιτήσει απ’την Ελλάς την αναγνώριση της Αλβανικής μειονότητας με δικαίωμα στην εκπαίδευση και στο θρήσκευμα.Η μειονότητα αυτή θα συγκεντρωθεί μάλλον στην Ήπειρο.Ο U.C.K αναλαμβάνει δράσεις τρομοκράτισης του ελληνικού λαού, ο Ελληνικός στρατός αντιδρά και το Ν.Α.Τ.Ο, για το καλό των δύο μειονοτήτων, ασφαλίζει την Ήπειρο (σας θυμίζει κάτι;).
8 Δολοφονία πολιτικών και επιχειρηματιών στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.
9 Ταυτόχρονα μεταφορά της Ταξιαρχείας του Ρήνου (Γερμανίας) στην «Μακεδονία» (Σκόπια) μαζί με τις ειδικές δυνάμες SEALS και DeltaForce. Κατάληψη αεροδρομίων Θεσσαλονίκης, Καβάλας και Αλεξανδρούπολης.
Η ανάπτυξη του διαμελισμού της Ελλάδας θα πρέπει να αρχίσει ενεργώς το 2001-2002 και να υλοποιηθεί μέχρι το 2005-6.

ΣΕΙΡΙΟΣ

Είναι ένα πολύ λαμπερό αστέρι. Έχει ακτίνα 1,5 φορά μεγαλύτερη από τον ήλιο, η μάζα του είναι 2,5 φορές μεγαλύτερη από τη μάζα του ήλιου και είναι 35,5 φορές φωτεινότερος από αυτόν. Έχει θερμοκρασία επιφάνειας 11.200C , τόση όση είναι σε χιλιόμετρα η απόσταση μεταξύ Πυραμίδων Χέοπος και Γιουκατάν Μεξικού, αλλά τόση είναι σε μέτρα ανά δευτερόλεπτο και η ταχύτητα διαφυγής των σωμάτων από την έλξη της γης.
Ο Σείριος αναφέρεται σε όλες τις θρησκείες του κόσμου με τα ονόματα Σείριος, Ζούρια, Σουρ, Σηειρ, Όσιρις κλπ. Αλλά η πανίσχυρη χριστιανική θρησκεία, για να σβήσει κάθε συσχετισμό της γης με το ζωηφόρο άστρο, προσπάθησε να αφανίσει κάθε στοιχείο, καταστρέφοντας τις βιβλιοθήκες(Αλεξάνδρειας). Επίσης, ονόμασε το αστέρι διάβολο και απαγόρευε ακόμα και τη προφορά του ονόματος Εωσφόρος, χωρίς καν να ξέρει τι σημαίνει( αυτός που φέρνει το φως).Εισήγαγε Επίσης μέσα στο δόγμα της πίστεως, την Αποκάλυψη, αιρετικό βιβλίο μη αποδεκτό αρχικά ως κανονικό, μέσα στο οποίο ο Χριστός αποκαλεί τον εαυτό του «Πρωινό αστέρι»,έτσι όπως αποκαλείται εδώ και 22.000 χρόνια ο Σείριος!!


Ακόμη "μέλη της ομάδας" παίρνουν θέση στην διαμάχη Ελληνιστών - Εκκλησίας σχετικά με το παρελθόν των Ελλήνων. Οι Εκκλησιαστικοί κύκλοι υποστηρίζουν πως οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ειδωλολάτρες πράγμα που σύμφωνα με την ομάδα Ε , με συγγραφείς και σοφούς Έλληνες ακόμα και με Αποστόλους δεν ισχύει … Τώρα ποιος έχει δίκιο είναι άγνωστο.
Η "Διαμάχη" αυτή κρατάει αιώνες και πολλές φορές στο παρελθόν έχουν γίνει συγκρούσεις και φυσικά ορισμένοι επωφελούνται από αυτήν την "εσωτερική αντιπαράθεση".
Μεταξύ άλλων έχουν κατά καιρούς ειπωθεί τα αληθή ή αναληθή στοιχεία πως οι Έλληνες ανέμεναν τον ερχομό του Ιησού όχι μόνο επειδή είχαν αφιερώσει ναούς Στον "άγνωστο Θεό" αλλά γιατί υπήρχαν συγκεκριμένες προφητείες των προγονών τους, που ανέφεραν το γεγονός της έλευσης Tου.



Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν αφιερώσει ναούς στον "άγνωστο Θεό" οπως αναφέρει ο Παυσανίας. Λέγεται πως η εκκλησία των ΑγίωνΘεωδόρων στην Ν. Σμύρνη είναι κτισμένη (1870) πάνω από ένα αρχαίο κτίσμα το οποίο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αποτελούσε τμήμαβομού προς τον άγνωστο Θεό. Στην αρχαιότητα από εκείνη την περιοχή περνούσε δρόμος που ένωνε το Φάληρο με την Αθήνα. Από εκειπέραςε ο Απόστολος Παύλος κατά την επιστροφή του από την Μακεδονία ( 1 αιώνα μ.χ ) και από την ύπαρξη του Ναού εμπνεύστηκε την ομιλία του προς τους Αθηναίους στον Άρειο Πάγο.
Ο Σόλων γράφει για κάποιον Θεό που θα προέλθει από θνητή γυναίκα θα υβρισθεί και θα σταυρωθεί.
Η Σίβυλλα η Κυμαία προφήτευσε τον 3ο πχ αιώνα πως ο Υιός του Θεού θα έρθει στην γή με ανθρώπινη σάρκα , το όνομά του θα έχει 4 φωνήεντα και 2 σύμφωνα και το άθροισμα του ονόματός του σύμφωνα με το λεξαριθμικό άθροισμα θα είναι 888. Πράγματι το όνομαΙΗΣΟΥΣ δίνει άθροισμα 888. Ετσι σε πολλά κτίσματα (μεταξύ αυτών και σε βυζαντινά όπως της Αγ. Σοφίας) υπάρχει το "οκτάκτινο αστέρι" που συμβολίζει τις εκατοντάδες , τις δεκάδες , και τις μονάδες του αριθμού 888. (…)

Οι ιερείς του ΔΙΑ φορούσαν σταυρούς και ετσι λέγεται πως ο σταυρός είναι ελληνικό σύμβολο. (?)
Ο Σωκράτης σε συζήτηση του με τον μαθητή του Αλκιβιάδη αναφέρει πως περιμένει κάποιον απεσταλμένο από τον ουρανό που θα διδάξει τον τρόπο συμπεριφοράς απέναντι σε ανθρώπους και Θεούς. Με αυτή τη θεωρία καταδικάστηκε και ήπιε το κώνιο.

Όταν ο Ιησούς είδε τους Αχαιούς Κρήτες είπε "Ελήλυθεν η ώρα να δοξασθή ο Υϊος του ανθρώπου" (Ιωαννης ΙΒ, 20-23 Παλαια Διαθηκη).

Πράγματι οι Κρήτες Αχαιοί είχαν μεταναστεύσει στην Παλαιστίνη το 1500 πχ. Η Παλαιστίνη όπως αναφέρει ο Έλληνας εκεί πρέσβης Γ.Τσομπαρτζής το 1905, πήρε το ονομά της από τον Ηρόδοτο. Το Νότιο τμήμα της ονομαζόταν "νεγέβ των Χερεθί" δηλαδή "νοτος τωνΚρητών".Πόσο αληθεύουν όλα αυτά όμως?
Γεγονός είναι πάντως πως οι Έλληνες δέχθηκαν εύκολα τις διδασκαλείες του Ιησού που προσομοίαζαν με το θρησκευτικό - ιδεολογικό τους υπόβαθρο.



Οι «ευαγγελιστές» της Ομάδας Έψιλον
Στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, ο αναμορφωτής του ελληνικού τεκτονισμού, ονόματι Σπυρίδων Νάγος, οραματίστηκε μια υπερομάδαΕλλήνων που θα δρούσε για την υπεράσπιση των ελληνικών συμφερόντων, όπως και για την αναβίωση της αρχαίας θρησκείας.

Το 1977 ο Γεώργιος Λευκοφρύδης καταθέτει στην Εθνική Βιβλιοθήκη (για καταχώρηση των πνευματικών δικαιωμάτων) το σύγγραμμά του, «Κοσμοσκάφος στα-γύρω Έψιλον, το οργάνων όργανο του Αριστοτέλη». Όπως γράφει ο Κ. Κούρος στο προαναφερθέν βιβλίο του, οΛευκοφρύδης του δήλωσε πως ουδεμία σχέση έχει με την ομάδα Έψιλον. Ο δε Α. Κεραμυδάς, τοποθετεί τον Λευκοφρύδη στην ομάδα «Κατράκη» (αποτελούμενη από σπουδαίους φυσικούς και πυρηνικούς επιστήμονες), η οποία ήταν υποομάδα των Έψιλον. Σύμφωνα με ταλεγόμενά του, κατάφερε να αποκωδικοποιήσει τα κείμενα του Αριστοτέλη, τα οποία κρύβουν τεράστιας σημασίας μυστικά. Ο Λευκοφρύδηςλοιπόν, πιστεύει πως ο μεγάλος φιλόσοφος ήταν εξωγήινος και ήρθε από τον αστερισμό του Λαγού, από το άστρο Μι. Γίνεται λόγος και για ένα άλλο άστρο, το Έψιλον. Ο Κεραμυδάς «προχώρησε» ακόμα περισσότερο, λέγοντας πως οι Έλληνες και οι Εβραίοι ήσαν εξωγήινοι, οι μεν από τον αστερισμό του Λαγού και οι δε από τον αστερισμό του Όφεως. Οι Αμερικανοί προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τα κείμενα του Αριστοτέλη, αλλά μάταια. Τώρα μου ήρθε στο μυαλό και μια εκπομπή που είχα δει στην κρατική ελληνική τηλεόραση. Φιλοξενούμενοι τηςΈλντας Πανοπούλου, ήταν κάποιοι πυρηνικοί επιστήμονες. Έλεγαν πως δεν είναι τυχαίο που όλα τα αμερικανικά διαστημόπλοια φέρουν ελληνικά ονόματα. Κι αυτό γιατί μονάχα έτσι οι εξωγήινοι δεν τα καταστρέφουν...

Το 1983 ο Γεώργιος Νασιάκος (αυτοαποκαλείτo Αρίωνας) εξέδωσε το βιβλίο του Ετοπία, όπου οραματίζεται την ιδανική πολιτεία των Ελλήνων.



Ιωάννης Φουράκης


Ο καταγόμενος από την Κρήτη συγγραφέας, ασχολήθηκε πολύ με τη σιωνιστική δράση και με την αποκωδικοποίηση της ελληνικής μυθολογίας, όπως και της ιστορίας. Το πρώτο του βιβλίο «Σιωνιστικές συνωμοσίες» (εκδόσεις Γραμμή, 1977) σήμερα είναι πραγματικά δυσεύρετο. Το 1983 εκδίδει το έργο του «Εβραίοι, οι πλαστογράφοι της ελληνικής ιστορίας», το 1985 «Η πρώτη σύγκρουση Ελλήνων-Εβραίων» και «Τα προμηνύματα των Δελφών». Ακολούθησαν κι άλλα βιβλία του, εμάς όμως μας ενδιαφέρει το τελευταίο. Μια μέρα, ψάχνοντας μέσα στο διαδίκτυο, ανακάλυψα μια ιστοσελίδα Εβραίου δημοσιογράφου, όπου αναφέρονταν πολλοί σύγχρονοι αντισιωνιστές. Ανάμεσά τους έλαμπε και το όνομα του Ιωάννη Φουράκη!
Ο Φουράκης αναφέρεται επανειλημμένα στην ομάδα Έψιλον. Στα «Προμηνύματα των Δελφών» κάνει λόγο για την ομάδα ελληνικής αποκαταστάσεως, η οποία πολεμά τα σιωνιστικά σχέδια που αποσκοπούν στην καταστροφή του ελληνισμού. Όπως αναφέρει ο Κ. Κούρος, πολλά άτομα έχουν γίνει παραλήπτες των κειμένων της Ο.Ε.Α. Ο Φουράκης επίσης μιλάει και για κάποια άλλη οργάνωση, την ΠΑ.Κ.Ε.Α.Δ. (Παγκόσμιο Κέντρο Ερευνών Ανθελληνικών Δραστηριοτήτων), τα μέλη της οποίας αφομοιώθηκαν από τους Έψιλον.
Ο Φουράκης υποστηρίζει πως ο ελληνικός λαός διαφέρει γενετικά από τους άλλους λαούς. Εγώ προσωπικά έχω ακούσει πολλούς να λένε πως ο Έλληνας είναι ο μοναδικός που έχει λείο κόκκυγα, ενώ ο λοβός του αυτιού του δεν ενώνεται με το κρανίο, αλλά κρέμεται. Κάποιοι μάλιστα λένε πως τα χρωματοσώματά μας διαφέρουν.



Ανέστης Κεραμυδάς



Ο Κεραμυδάς έχει γράψει τα περισσότερα βιβλία σχετικά με τους Έψιλον. Γεννήθηκε το 1949 στη Θεσσαλονίκη και διετέλεσε αξιωματικός του εμπορικού ναυτικού. Το βιβλίο του «Ομάδα Έψιλον, η τελική αναμέτρηση Δελφών και Σιών» προκάλεσε πάταγο στην Ελλάδα (1996, εκδόσεις Δίον). Ασχολείται με τη «φύση» των Έψιλον (δημιουργία, σύσταση, δραστηριότητες), με την προσπάθεια των σιωνιστών να πλήξουν τον ελληνισμό, με την εβραϊκή ιστορία, με την αποκωδικοποίηση της ελληνικής ιστορίας, με τις επιθέσεις του χριστιανισμού εναντίον του αρχαιοελληνικού πνεύματος όπως και με την αρχαία ελληνική θρησκεία, της οποίας δηλώνει πιστός. Πολλοί τον κατηγορούν πως έχει κλέψει αρκετές από τις θεωρίες του Ιωάννη Φουράκη, αν και ο ίδιος ο Ανέστης Κεραμυδάς υποστηρίζει πως προηγείται κατά πολύ τουΦουράκη. Άλλοι τον χαρακτηρίζουν παραμυθά και τον θεωρούν εφευρέτη της περί των Έψιλον φιλολογίας. Ας δούμε λοιπόν, πώς παρουσιάζει ο Ανέστης Κεραμυδάς, όσα αφορούν την περιβόητη αυτή ομάδα.



Οι πρόδρομοι της ομάδας Έψιλον



Η ομάδα Έψιλον υπήρχε από τα αρχαία χρόνια. Οι ιερείς του δωδεκαθέου επόπτευαν τις ελληνικές αποικίες και επικοινωνούσαν με αυτές μέσω κωδικοποιημένων μηνυμάτων που ζωγραφίζονταν σε αγγεία, ώστε να είναι ακατανόητα για τους ξένους λαούς. Το έργο αυτό ανέλαβε ο αγγειοπλάστης και ζωγράφος Εξηκίας, ο οποίος υπέγραφε με το όνομα της ομάδας (ΟΜΑΣ Ε). Είναι γεγονός ότι υπάρχουν τέτοια αγγεία στο μουσείο του Βερολίνου. Οι πολέμιοι των Έψιλον, υποστηρίζουν πως απλώς η επιγραφή ΟΜΑΣ Ε ήταν η ονομασία του εργαστηρίου του Εξηκία.

Οι μυστικές οργανώσεις που έδρασαν υπέρ του ελληνισμού, ξανάκαναν την εμφάνισή τους πριν την ελληνική επανάσταση του ’21. Ο Δημήτρης Τρανέκος οργάνωσε στην ανατολική Θράκη μια τέτοια ομάδα. Σε μια μάχη εναντίον των Τούρκων, ο Τρανέκος πιάστηκε ζωντανός και κάηκε σε σιγανή φωτιά. Το όνομα της οργάνωσης ήταν 1061, αριθμός που αντιστοιχεί στο όνομα Απόλλων. Έπειτα την ηγεσία της ομάδας αυτής, ανέλαβε ο Σαράντης Αρχιγένης, ο οποίος ήταν ο προσωπικός ιατρός του σουλτάνου Αβδούλ Μετζίτ. Αφού άλλαξε το όνομα της ομάδας σε «ΦΟΙΒΟΣ», ανέλαβε δράση και διέθεσε την περιουσία του για να ενισχύσει την παιδεία. Το 1808 ο Γρηγόριος Ζαλύκης ιδρύει την πατριωτική οργάνωση «Ελληνόγλωσσο ξενοδοχείο» και ο Αδαμάντιος Κοραής τη «Φιλόμουσο εταιρεία». Ο Κεραμυδάς υποστηρίζει πως η Φιλική Εταιρεία ήταν μια μετεξέλιξη των οργανώσεων αυτών. Και ακούστε τώρα το εξής εκπληκτικό: αυτός που μυούσε τα νέα μέλη στη Φιλική Εταιρεία, αυτοαποκαλείτο ΙΕΡΕΑΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ! Γιατί μας κρύβουν στα σχολεία αυτά τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ; Είναι ντροπή δηλαδή που ο Σκουφάς, ο Ξάνθος κι ο Τσακάλωφ θέλησαν να δείξουν με το περιεχόμενο του όρκου αυτού, τη συνέχεια του ελληνικού πνεύματος;



Δεν είναι καθόλου αντιχριστιανικό αυτό. Κανείς δεν μπορεί άλλωστε να παραγνωρίσει τον τεράστιο ρόλο που έπαιξε η Ορθόδοξη Εκκλησία στη ζύμωση και στη στήριξη της εθνικής παλιγγενεσίας. Γιατί όμως να αποκρύπτονται τα στοιχεία αυτά; Και επίσης, γιατί να μην μαθαίνουμε και για τις επονείδιστες στιγμές της χριστιανικής Εκκλησίας; Γιατί να εμφανίζονται όλα ρόδινα κι ωραία; Μέγα λάθος. Ο πραγματικός Έλληνας δεν αποδέχεται το ψέμα. Ποτέ δεν το αποδέχθηκε. Αγαπούσε πάντα την αλήθεια, τρανό σημάδι ανδρισμού. Εκτός βέβαια από κάποιες εξαιρέσεις. Γι’ αυτό τον λόγο, εκτός από τους ένδοξους Μαραθώνες μας, πού και πού έρχονται και οι Θερμοπύλες...

Πατριωτικές οργανώσεις λοιπόν... Ανέφερα πριν την ομάδα ΦΟΙΒΟΣ. Ο Κεραμυδάς υποστηρίζει πως ο Ίωνας Δραγούμης, ανέλαβε τα ηνία της οργάνωσης το 1918 και στήριξε τον μακεδονικό αγώνα.



Η ίδρυση της Ομάδας Έψιλον


Προκαλούν ενδιαφέρον αυτά που υποστηρίζει ο Κεραμυδάς, ακόμα κι αν δεχτούμε πως είναι αποκυήματα της φαντασίας του. Τη δεκαετία του 1950, λοιπόν, οι σιωνιστές άρχισαν να βάζουν μπρος τα σχέδιά τους για τη συρρίκνωση του ελληνισμού. Έτσι, κατά τον Κεραμυδά, δημιουργήθηκε η χούντα, με τις ευλογίες των Αμερικανών. Και μια νύχτα του Ιουνίου, εν έτει 1970, σε ένα σπίτι δίπλα στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ιδρύεται η ΟΜΑΔΑ Ε. Ιδρυτικά της μέλη, Έλληνες και ξένοι επιστήμονες, οι οποίοι ήταν ορκισμένοι στους θεούς του Δωδεκάθεου. Οι περισσότεροι εργάζονταν σε ξένα κέντρα διαστημικών ερευνών και σε κέντρα κατασκευής διαστημικών όπλων. Ο Ανέστης Κεραμυδάςδεν αναφέρει τα ονόματά τους.
Στόχος τους; Να ανακαλύπτουν και να γνωστοποιούν κάθε σιωνιστικό σχέδιο που στρέφεται εναντίον του ελληνισμού, να εισχωρούν σε διάφορες σιωνιστικές ομάδες και να αποσπούν πληροφορίες. Γενικά να προστατεύουν κάθε τι ελληνικό από τις ξένες επιβουλές.



Γιατί ονομάστηκαν Έψιλον;



Το όνομα της ομάδας αυτής έχει σχέση με το «Ε» που ήταν σκαλισμένο στο κέντρο του αετώματος του ναού του Απόλλωνα στους Δελφούς. Στα αριστερά υπήρχε το απόφθεγμα «ΓΝΩΘΙ Σ’ΑΥΤΟΝ» (γνώρισε τον εαυτό σου), ενώ στα δεξιά έγραφε «ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ» (τίποτα υπερβολικό, δηλαδή κάτι σαν το παν μέτρον άριστον). Αυτά τα αναφέρει ο Παυσανίας, στην περιήγηση που έγραψε. Ο Κεραμυδάς δίνει τη δική του ερμηνεία. Τα ρητά αυτά αποκάλυπταν πως οι Έλληνες είναι λαός εξωγήινης προελεύσεως και μπορούσαν να επισκεφτούν την πρώτη τους πατρίδα με ένα κοσμοσκάφος σε σχήμα Έψιλον. Ο ανώτατος άρχων του πλανητικού συστήματος του Σείριου, έστειλε τρία διαστημόπλοια στη Γη για να κάνουν πειράματα γενετικής. (Τη θεωρία αυτή υποστηρίζουν και κάποιες φυλές της Αφρικής. Οι Μάγια σε τοιχογραφίες τους αναπαριστούν αστροναύτες. Οι Ινδοί μιλούν για θεούς που ήρθαν από τον Βορρά). Σε μια από τις αποστολές αυτές, ήρθε ο Απόλλων και η Δήμητρα. Το μέρος όπου προσγειώθηκε η θεά, ονομάστηκε Ελευσίς (έλευση). Ο δε πρώτος ναός του Απόλλωνα στους Δελφούς ήταν το ίδιο του το διαστημόπλοιο, όπου επιτρεπόταν η είσοδος μόνο στους μυημένους, στους ιερείς. Το έψιλον λοιπόν, είναι το άστρο έψιλον του αστερισμού του Λαγού, που υπάγεται στον Σείριο. Ο Κεραμυδάς υποστηρίζει πως το δεκαεξάκτινο αστέρι της Βεργίνας, είναι το άστρο Έψιλον!



Φερόμενοι ως μέλη (;) των Έψιλον



Στα συγγράμματα του Ανέστη Κεραμυδά, φωτογραφίζονται κάποια άτομα ως μέλη της ομάδας Έψιλον. Από άλλες πηγές, προερχόμενες από το διαδίκτυο διάβασα έκπληκτος και κάποια άλλα ονόματα. Πάμε λοιπόν: Αριστοτέλης Ωνάσης (!), Αλέξαντρος Ωνάσης, ο γνωστός αρχαιολόγος Σπύρος Μαρινάτος, ο εκδότης της εγκυκλοπαίδειας του ΗΛΙΟΥ Ιωάννης Πασάς, ο φημισμένος Έλληνας μαθηματικός ΚώσταςΚαραθεοδωρής (πολλοί υποστηρίζουν πως είναι ο πραγματικός πατέρας της θεωρίας της σχετικότητας), ο μακαρίτης Παύλος Βαρδινογιάννης(!), ο στρατηγός Χ. Νικολαΐδης, ο Κ. Τσίπης (επικεφαλής του αμερικανικού προγράμματος Πόλεμος των Άστρων), ο τέως δήμαρχος Αθηνών Αντώνης Τρίτσης, ο ελληνοαμερικάνος Τζωρτζ Τζάνες (δολοφονήθηκε από την 17 Ν), ο Αλέξανδρος Μποδοσάκης, ο Δημήτρης Λιαντίνης (ο καθηγητής που μυστηριωδώς εξαφανίστηκε πριν από δύο σχεδόν χρόνια), ο αστρονόμος Κ. Χασάπης, ο ΙωάννηςΦουράκης. Μερικοί μάλιστα υποστηρίζουν πως μέλος της ομάδας Έψιλον, είναι και ο ίδιος ο Ανέστης Κεραμυδάς!



Η ινδοευρωπαϊκή θεωρία


Ο Κεραμυδάς (όπως και πολλοί Έλληνες και ξένοι επιστήμονες για να λέμε την αλήθεια) δεν δέχεται τη θεωρία της ινδοευρωπαϊκής προέλευσης των Ελλήνων και το θεωρεί παραμύθι των εβραιοσιωνιστών, με στόχο να πλήξουν τον ελληνισμό. Κανένας αρχαίος λογοτέχνης δεν ανέφερε άλλωστε τίποτα σχετικό με μετανάστευση λαών από την Ασία στην ελληνική χερσόνησο. Θεωρεί ως εφευρέτη της θεωρίας αυτής, τον εβραϊκής καταγωγής γλωσσολόγο, Ουίλιαμς Τζωνς (1746-1794), ο οποίος ισχυρίστηκε πως ανακάλυψε τις ομοιότητες ανάμεσα στη σανσκριτική γλώσσα και στις ευρωπαϊκές. Ένας άλλος ερευνητής, ο λόρδος Λύττον (για τον οποίο ο Κεραμυδάς ισχυρίζεται πως ήταν κρυπτοεβραίος) υποστήριξε πως οι Έλληνες είχαν κοιτίδα τους τη Βόρεια Ευρώπη και συγκεκριμένα την Αγγλία. Ο δε Φαλμεράγιερ, στηρίχθηκε σε αυτές τις θεωρίες και έγραψε το βιβλίο του, «Περί της καταγωγής των νεοελλήνων».
Έπειτα ο Κεραμυδάς, αναφέρει τον Άγγλο ανθρωπολόγο Τζούλιους Χάξλευ, ο οποίος υποστήριξε πως η ύπαρξη της ινδοευρωπαϊκής ομοεθνίας, είναι ένα παραμύθι και δεν υπάρχει απολύτως κανένα αποδεικτικό στοιχείο για τη στήριξη της θεωρίας αυτής. Επίσης ο Ντυσώκαι ο Κάρπεντερ υποστήριξαν πως η ελληνική γραφή δεν είναι φοινικικής προελεύσεως. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, πως σύγχρονοι ερευνητές εξέφρασαν την άποψη πως ουδέποτε υπήρξε ινδοευρωπαϊκή φυλή.

Οι Εβραίοι
Ο Ανέστης Κεραμυδάς, ο Ιωάννης Φουράκης και πολλοί άλλοι ευαγγελιστές της Ομάδας Έψιλον, αναφέρονται στον εβραϊκό λαό (πέρα από αυτά, υπάρχει το σύγγραμμα του Πλεύρη «Ας μιλήσουμε για Εβραίους» όπου ο συγγραφέας προσεγγίζει το θέμα μέσα από την Παλαιά Διαθήκη).
Πρέπει να ομολογήσουμε, πως ο συγγραφέας μας αντιμετωπίζει πολύ περιφρονητικά τους Εβραίους. Τους χαρακτηρίζει άσοφους, άτομα που πάντα ενδιαφέρονταν για το χρηματικό κέρδος. Και επειδή ήταν ένας λαός που δεν προσέφερε τίποτα στον πολιτισμό, μισούν και κατατρέχουν τον ελληνισμό (η Διδώ Σωτηρίου είχε πει, πως ο χριστιανισμός ήταν ένα επινόημα των Εβραίων, προκειμένου να πλήξουν το ελληνικό πνεύμα). Αναφέρεται επίσης στη λέσχη Μπίλντεμπεργκ και στην τριμερή επιτροπή, τις οποίες χαρακτηρίζει ως σιωνιστικές. Για την τριμερή λέει πως ιδρύθηκε από τον εβραϊκής καταγωγής Ντέιβιντ Ροκφέλερ με σκοπό να προστατεύσει τα σιωνιστικά συμφέροντα ανά την υφήλιο. Οι Εβραίοι κατηγορούνται για όλες τις καταστροφές που υπέστη ο ελληνισμός. Πάντως η δήλωση του εβραιοαμερικάνου ΧένριΚίσινγκερ (που έλεγε πως η Ελλάδα πρέπει να καταστραφεί) παραμένει μέχρι σήμερα αινιγματική. Όπως και ένα χωρίο της Παλαιάς Διαθήκης (Ζαχαρίας Θ, 13-15), «και εξεγείρω τα τέκνα σου Σιών, κατά των τέκνων σου Ελλάς...».



Τα «υπερόπλα» της Ομάδας Έψιλον


Πολλοί ισχυρίζονται, πως η ομάδα Έψιλον είναι κάτοχος τρομερών σε ισχύ, όπλων, τα οποία θα χρησιμοποιήσει, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ο πυρηνικός φυσικός Γεώργιος Γκιόλβας (συνεργάστηκε στο παρελθόν με το ΝΑΤΟ και την ΝΑΣΑ), δηλώνει πως στα χέρια της ομάδας Έψιλον βρίσκεται ένα υπερόπλο, το μπέβατρο, το οποίο μπορεί να καταστρέψει με μία βολή, όλους τους δορυφόρους (!) των ΗΠΑ. Ο Κεραμυδάς αναφέρει στα βιβλία του, πως οι Έψιλον έχουν ανακαλύψει κάποια κύματα που δεν είναι ερτζιανά και τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν πύρινες ενεργειακές σφαίρες και να καταστρέψουν τα πάντα. Επίσης μιλά για αμυντικά συστήματα, αντλούν ενέργεια από το ηλεκτροστατικό πεδίο της Γης και μπορούν να εξαϋλώσουν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Εδώ δηλαδή, μιλούμε για ένα όπλο που μπορεί να κατασκευαστεί με ελάχιστες δαπάνες, με δωρεάν ενέργεια από τη φύση! Πάλι θα ξεφύγω από το θέμα μου. Ο Βίλχελμ Ράιχ, είχε ανακαλύψει τηνοργονοθεραπεία. Το όργονο είναι μία μορφή ενέργειας που εκπέμπουν τα φυτά. Δωρεάν ενέργεια, κατευθείαν από τη μητέρα μας, τη φύση. Πλησίασε πολύ κοντά στη θεραπεία του καρκίνου (άλλοι υποστηρίζουν πως το πέτυχε), αλλά όλως περιέργως του απαγόρευσαν να συνεχίσει τα πειράματά του και τον έκλεισαν φυλακή. Βλέπετε φίλοι μου, με τις χημειοθεραπείες, τα νοσοκομεία και οι ιατρικοί οργανισμοί, κερδίζουν περισσότερα χρήματα. Υπάρχει και το ενδεχόμενο μετάστασης, οπότε...

Οι αντίθετες απόψεις
Η θεωρία περί της υπάρξεως της Ομάδας Έψιλον, δεν έχει μόνο φανατικούς φίλους, αλλά και πολλούς εχθρούς. Είναι σαφώς πιο επιστημονικό και αντικειμενικό να τις καταγράψουμε κι αυτές.

Ο Κωνσταντίνος Κούρος στο βιβλίο του «Το αίνιγμα των Έψιλον», μίλησε και με ανθρώπους που θεωρούν τους Έψιλον, ένα καλοφτιαγμένο παραμύθι, ένα παραμύθι της Χαλιμάς, το οποίο λειτουργεί πολύ αρνητικά στη συνείδηση των Ελλήνων, αφού επέρχεται ένας εφησυχασμός. Πολλοί μιλούν για τραβηγμένες και ακραίες ερμηνείες μύθων και ιστορικών γεγονότων. Άλλοι διερωτούνται (και όχι παράλογα κατά την άποψή μου), γιατί, από τη στιγμή που υφίσταται μια τόσο δυνατή ομάδα Ελλήνων, ο ελληνισμός υπέστη τεράστιες εθνικές καταστροφές κατά τη διάρκεια του περασμένου αιώνα. Κάποιοι σχολιάζουν πολύ σκωπτικά τη θεωρία περί της εξωγήινης προέλευσης των Ελλήνων. Οι γράφοντες για τους Έψιλον, χαρακτηρίζονται ως μυθοπλάστες, ως επιτήδειοι που δημιούργησαν αυτό το θέμα για να κερδοσκοπούν μέσω των βιβλίων τους. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, πως άνθρωποι του εθνικιστικού και τουαρχαιολατρικού χώρου (όπως ο Σοφιανόπουλος και ο Βλάσης Ρασσιάς), αρνούνται την ύπαρξη μιας τέτοιας ομάδας και χαρακτηρίζουν όσους ασχολούνται με αυτό το θέμα, «ψευτομεσσίες» και «εψιλονλάγνους».

Το σίγουρο είναι ότι η πραγματική ιστορία έχει αλλοιωθεί. Και επιτρέψτε μου να έχω κάποιες επιφυλάξεις, σχετικά με την επιλογή που έκαναν οι Πατέρες της Εκκλησίας, για το ποια κείμενα της Καινής Διαθήκης ήταν αυθεντικά. Φημολογείται πως το 1974, ο καθηγητής Ε.Πρόκος βρήκε ένα χειρόγραφο κείμενο του Ευσέβιου Παμφύλου, Επισκόπου Καισαρείας, το οποίο περιείχε αποσπάσματα από το κατάΙωάννην Ευαγγέλιο. Κάποιοι Έλληνες επισκέφτηκαν τον Χριστό και αυτός τους είπε: «Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός του ανθρώπου. Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογεννεί, φυτόν ουράνιον και βλάστημα θείον ηκριβωμένον. Λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην...». Ανοίγοντας σήμερα το κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο (ΙΒ 20-23) διαπιστώνουμε πως από τις τρεις αυτές φράσεις, μόνο η πρώτη υπάρχει. Το χειρόγραφο αυτό κείμενο, λέγεται πως φυλάσσεται στη βιβλιοθήκη του Βατικανού. Αν όντως όλα αυτά αληθεύουν, φαίνεται πως σε κάποιους δεν εσύμφεραν αυτά που είπε ο Θεάνθρωπος...













Πηγή





Διαβάστε περισσότερα...

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον Πάπα και τη Παγκόσμια Κυβέρνηση από έναν Ιησουΐτη και βαθύ γνώστη του Βατικανού

 "Κατά τα τέλη αυτής της δεκαετίας (2000) θα ζήσουμε κάτω από την πρώτη ενιαία Παγκόσμια Κυβέρνηση που υπήρξε ποτέ στην κοινότητα των εθνών. Η ενιαία κυβέρνηση είναι αναπόφευκτη".
Πάπας Ιωάννης-Παύλος ΙΙ. - Από το βιβλίο «Τα Κλειδιά Αυτού του Αίματος» του Ρωμαιοκαθολικού ιερέα Malachi Martin.
Το βιβλίο του 1990, «Τα Κλειδιά Αυτού του Αίματος» (The Keys of ThisBlood), το έγραψε ο καθολικός ιερέας και... best-selling συγγραφέας Μαλαχίας Μάρτιν.
Ο Martin, (1921 - 1999) ήταν Ιησουΐτης καθηγητής (είχε 3 μεταπτυχιακά και ήξερε 10 γλώσσες) και ένας "insider", ένας άνθρωπος που ήταν μυημένος στα εσωτερικά του Βατικανού.





«Τα Κλειδιά Αυτού του Αίματος» είναι ένα μη φαντασίας αποκαλυπτικό βιβλίο με γεωπολιτικές και γεωθρησκευτικές αναλύσεις των τελευταίων δεκαετιών του 20ου αιώνα. Ο συγγραφέας προσδιορίζει αυτή την περίοδο ως το millennium τέλος του παιχνιδιού για τη νέα παγκόσμια τάξη, η οποία έχει τρεις βασικούς διεκδικητές. Είναι σίγουρο ότι θα δημιουργηθεί, για πρώτη φορά στην ιστορία, μία παγκόσμια κυβέρνηση.
Το βιβλίο ισχυρίζεται περαιτέρω ότι γνωρίζει από μέσα για το τι κάνει ο Πάπας για να κερδίσει αυτόν τον γεωπολιτικό αγώνα και πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατάρρευση του Σιδηρού Παραπετάσματος.
Ο Μάρτιν ήταν ο ίδιος ένας Ιησουίτης ιερέας, σε ανώτερη θέση στο Βατικανό. Το "In God's Name" έχει μια φωτογραφία του Martin, καθισμένου δίπλα στον Πάπα Ιωάννη Παύλο Α '- τον Πάπα που δολοφονήθηκε. Ο Martin κάθεται μεταξύ του Πάπα Ιωάννη Παύλου Ι (ο οποίος είναι στον Παπικό θρόνο) και του DiegoLorenzi, ενός βοηθού που συνόδευε τον Ιωάννη Παύλο Α΄ από τη Βενετία, όπου ήταν προηγουμένως.


Γράφει στο βιβλίο «Τα Κλειδιά Αυτού του Αίματος»:
"Είτε το θέλουμε είτε όχι, είτε είμαστε έτοιμοι είτε όχι, συμμετέχουμε όλοι σε ένα - όλα για όλα, χωρίς ταμπού - παγκόσμιο ανταγωνισμό τριών δρόμων. Οι περισσότεροι από εμάς δεν είναι ανταγωνιστές .... Είμαστε το διακύβευμα .... ο ανταγωνισμός για το ποιος θα δημιουργήσει το πρώτο παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης που υπήρξε ποτέ στην κοινωνία των εθνών. Πρόκειται για το ποιος θα κατέχει και θα χειρίζεται τη διπλή δύναμη εξουσίας και ελέγχου του κάθε ενός από εμάς ως άτομα και πάνω από όλα όλους μαζί ως κοινότητα ... στην τρίτη χιλιετία .... τώρα που έχει αρχίσει, δεν υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί .... ο τρόπος ζωής μας ως άτομα και ως πολίτες ... ακόμη και τα εμβλήματα της εθνικής μας ταυτότητας ... δυναμικά και ριζικά θα αλλάξουν για πάντα. Κανείς δεν μπορεί να απαλλαγεί από τα αποτελέσματά της (παγκόσμιας εξουσίας). Κανένας τομέας της ζωής μας δεν θα παραμείνουν άθικτος. "
Ο Martin λέει ότι ο Πάπας θα είναι "ο νικητής του διαγωνισμού". Στη σελίδα 341 του βιβλίου του, ο Μάρτιν καθιστά σαφές ότι αυτό η μία παγκόσμια κυβέρνηση θα "κυριαρχείται από διεθνείς γραφειοκράτες, οι οποίοι θα ελέγχουν και θα κατευθύνουν κάθε πολίτη και κάθε έθνος ....
Ο παπισμός λέει, είναι στην πραγματικότητα μία έκκληση για Ένωση, μεταξύ εκκλησίας και κράτους στο πλαίσιο μιας γεω-πολιτικής εξουσίας που ο ίδιος αποκαλεί «παγκόσμια πολιτική εξουσία».
Σχ. ΚΟ: Τον Οκτώβριο το Βατικανό, μέσω του «Υπουργείου Δικαιοσύνης» του, με αφορμή την παγκόσμια οικονομική κρίση, ανακοίνωσε ότι «χρειάζεται νέα διεθνής οικονομική αρχή με παγκόσμιες αρμοδιότητες», ενώ ζήτησε «να ξεπερασθεί το σύστημα του Bretton Woods με την συμμετοχή των αναδυόμενων και υπό ανάπτυξη χωρών, έχοντας ως προοπτική τη δημιουργία μιας γενικότερης, δημόσιας αρχής, με παγκόσμιες αρμοδιότητες».
Τον Ιούνιο του 2009, ο Πάπας Βενέδικτος είχε εκδώσει μια αποφασιστική «έκκληση προς τους ηγέτες του κόσμου» μέσα από εγκύκλιό του, δηλώνοντας «Υπάρχει επείγουσα ανάγκη για μια πραγματική παγκόσμια πολιτική εξουσία, για τη διαχείριση της παγκόσμιας οικονομίας με μια ηθική που θα έχει επίκεντρο τον Θεό ... για να τερματιστεί η τρέχουσα παγκόσμια οικονομική κρίση».
Σε αυτήν την περίπτωση έχει σημασία ότι δεν ζητά μια παγκόσμια οικονομική εξουσία, αλλά μια παγκόσμια πολιτική εξουσία!
Ο Πάπας συνεχίζει: «η [" παγκόσμια πολιτική εξουσία "] θα πρέπει να έχει ... εξουσία για να εξασφαλίσει ότι θα υπάρχει συμμόρφωση στις αποφάσεις της από όλα τα μέρη .... »
Ο Πάπας πρόσθεσε ότι η τρέχουσα οικονομική κρίση ήταν «σαφή απόδειξη αυτού «που αποκάλεσε ως "ολέθριες συνέπειες της αμαρτίας ...."" Αυτή η εξουσία», είπε, θα πρέπει να «ρυθμίζεται από το νόμο" και "θα πρέπει να είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη"!
Ποιος όμως, θα έχει τον έλεγχο της Παγκόσμιας πολιτικής εξουσίας;"
Για να γυρίσουμε στον Malachi Martin, αναφέρει σε μία τελευταία συνέντευξή του, για την γράφει το άρθρο «Το Τέλος της Θρησκείας (όπως την ξέρουμε) " (The End of Religion (As We Know It)”:
«... Από τον καιρό του Νεβρώδ και του Πύργου της Βαβέλ, η ελίτ εξουσιαστές δεν έχουν ποτέ παραιτηθεί από το όνειρο της Μίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης».
Ο Μάρτιν προσφέρει μια μακάβρια πίσω από τις σκηνές ματιά σε μια κλίκα εσωτερικών του Βατικανού που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία ως θεμέλιο για μια πολιτικο-θρησκευτική Νέα Παγκόσμια Τάξη.
Το μυθιστόρημα περιγράφει μια ομάδα από αξιωματούχους της καθολικής εκκλησίας οι οποίοι συσχετίζονται με μια ομάδα ομοϊδεάτες - ανώτερα στελέχη εταιριών για να χειραγωγήσουν την Εκκλησία ώστε να γίνει η υποδομή για την Παγκόσμια Θρησκεία – μία ομπρέλα για όλους, από Επισκοπικούς προτεστάντες έως επαγγελματίες βουντού.
Ο νέος οικουμενισμός είναι ντυμένος με την ενδυμασία της παγκοσμιοποίησης. Η ατζέντα περιλαμβάνει την προώθηση ζητημάτων όπως ο έλεγχος του πληθυσμού, η οικολογία και ο κοσμικός (αθεϊστικός) ανθρωπισμός, που όπως ελπίζουν οι συνωμότες θα οδηγήσει τελικά στην πλήρης εκκοσμίκευση της θρησκείας.
Το πιο συγκλονιστικό όσο και αμφιλεγόμενο σημείο του μυθιστορήματος – που περιγράφεται με μεγάλη λεπτομέρεια στον πρόλογο – αφορά μια «μαύρη» τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Βατικανό το 1963 – η οποία ήταν ένα αποκρυφιστικό τελετουργικό, κατά το οποίο ενθρονίστηκε ο έκπτωτος αρχάγγελος Εωσφόρος ως επικεφαλής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Μήπως ο Δρ Martin πιστεύει ότι αυτή η ενθρόνιση που περιγράφεται με λεπτομέρειες στο μυθιστόρημά του, είναι κάτι που θα μπορούσε να λάβει πράγματι χώρα; «Ναι», λέει με έμφαση. «Εκτός από μια σκιά αμφιβολίας στο μυαλό μου. Αλλά τώρα ο τόπος, χρόνος, η ώρα κλπ, όλα έχουν παρουσιάζονται συσκοτισμένα για να προστατευθεί ο ένοχος και να σωθεί ο αθώος»...»
Ο Martin ισχυρίζεται ότι η καταιγίδα κρουσμάτων παιδικής κακοποίησης που συμβαίνει τώρα είναι πραγματικά σατανική λατρεία. Μέρος της εωσφορικών τελετών πολλών από τους ιερείς, τις μοναχές, και την ιεραρχία. Υπαινίσσεται ότι πολλοί που ασχολούνται με αυτό το είδος «λατρείας» είναι πράγματικρυφοί Τέκτονες.
Όταν ο Αφρικανός ρωμαιοκαθολικός Αρχιεπίσκοπος από την Ζάμπια, Emmanuel Milingo, χαρακτηρισμένος επίσημα και σαν εξορκιστής, δήλωσε "Ο Διάβολος στην καθολική εκκλησία είναι τόσο προστατευμένος, που είναι σαν ένα ζώο προστατευμένο από την Κυβέρνηση" και ότι «υπάρχουν ιερείς και επίσκοποι οπαδοί του Σατανά» δημιουργώντας σάλο ο Malachi Martin τον υπερασπίστηκε λέγοντας: «Ο αρχιεπ. Milingo είναι ένας καλός επίσκοπος, και η κατηγορία του ότι υπάρχουν Σατανιστές στην Ρώμη είναι απολύτως ορθή».
Δείτε βίντεο που μιλάει (1998) για τα χαρακτηριστικά του Αντίχριστου (το βίντεο τον συνδέει με τον Ομπάμα)

Διαβάστε περισσότερα...

Αποκάλυψη--Αυτοί είναι οι Τούρκοι που έβαζαν τις φωτιές στην Ελλάδα!

 -ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
-ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ  ΜΕ  ΝΕΚΡΟΥΣ
-ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Συγκλονίστηκε, δήθεν, η ελληνική κοινή γνώμη από την κυνική ομολογία του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας, Μεσούτ Γιλμάζ, ότι από τα μυστικά κονδύλια της Τουρκίας χρηματοδοτούνταν εμπρηστικές ενέργειες εναντίον της Ελλάδας. Κι όμως. Ήταν γνωστό ότι πίσω από συγκεκριμένες πυρκαγιές σε δασικές και κατοικημένες περιοχές, βρίσκονταν Τούρκοι πράκτορες και παρακρατικοί που χρηματοδοτούνταν από την "μητέρα Τουρκία".


 Οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες το γνώριζαν αυτό, εδώ και χρόνια. Και μάλιστα, το πρώην στέλεχος της ΕΥΠ, Σάββας Καλεντερίδης, είχε προτείνει να.......
σταλεί στην Τουρκία Έλληνας εισαγγελέας για να ανακρίνει συγκεκριμένο Τούρκο που είχε ομολογήσει για τις δασικές πυρκαγιές, ή να ζητηθεί η έκδοσή του. Όμως, δεν κουνήθηκε φύλλο. Και, για να μη λέμε αερολογίες ότι οι κυβερνήσεις Σημίτη και Παπανδρέου "έψαξαν και δεν βρήκαν στοιχεία" (όχι ότι η κυβέρνηση Καραμανλή έκανε κάτι παραπάνω) παραθέτουμε εμείς τα αδιάσειστα στοιχεία του ρεπορτάζ. Για να δούμε: Θα τολμήσει κάποιος εισαγγελέας να ανοίξει την έρευνα; Η ελληνική
Δικαιοσύνη, με την ιστορία του Εφραίμ, αφού δεν κάμφθηκε από τις πιέσεις, απέδειξε ότι μπορεί. Ας δούμε λοιπόν δύο από τα πρόσωπα:

Γιασάρ Οζ: "Όταν έβαζα τις φωτιές στην Ελλάδα, ήμουν καλός! Τώρα με βάζετε φυλακή;", είπε στους δημοσιογράφους ο μαφιόζος- παρακρατικός- όργανο της ΜΙΤ
 Γιασάρ Οζ: Ο Γιασάρ Οζ, ήταν μέλος τουρκικής παρακρατικής οργάνωσης, η οποία κατευθυνόταν από τη ΜΙΤ και είχε σχέσεις με τη μαφία. Ουσιαστικά, ο Οζ, ήταν το "δεξί χέρι" του αρχηγού των Γκρίζων Λύκων, Αμπντουλάχ Κατλί που σκοτώθηκε στο δυστύχημα του Σουσουρλούκ, το 1996. Μέσω του Κατλί, ο Οζ, είχε γνωρίσει τον Μεχμέτ Αγκάρ, πρώην βουλευτή και, τότε, αρχηγό της Αστυνομίας της Τουρκίας. Η οργάνωση που κατηύθυναν, έκανε εμπόριο σκληρών ναρκωτικών, διακίνηση λαθρομεταναστών και άλλες "βρώμικες δουλειές". Οι περισσότεροι που θα μπορούσαν να μιλήσουν, σκοτώθηκαν σε περίεργα ατυχήματα. Ο Οζ, όμως, τη γλίτωσε. Και όταν συνελήφθη με 10 κιλά ηρωίνη, "κελάηδησε". Όταν τον πήγαιναν στη φυλακή, ήταν συγκεντρωμένα τηλεοπτικά συνεργεία. Τότε ο Οζ, έριξε τη "βόμβα", ελπίζοντας ότι θα εκδοθεί στην Ελλάδα για να δικαστεί και θα γλιτώσει τη δολοφονία του στις τουρκικές φυλακές: "Όταν έβαζα φωτιές στην Ελλάδα, ήμουν καλός! Και τώρα, με κλείνετε στη φυλακή"; Ο Οζ, ήταν αποφασισμένος να το τραβήξει. Σε κατάθεσή του μάλιστα, υποστήριξε πως ο Αγκάρ μίλαγε συνέχεια με την τότε πρωθυπουργό, Τανσού Τσιλέρ. Σε μια από αυτές τις συνομιλίες, ο Οζ βρισκόταν μαζί με τον Αγκάρ, όταν αυτός μίλαγε με την Τσιλέρ στο τηλέφωνο: "Έχω δίπλα μου τον ήρωα", της είπε.
Προφανώς και ο Αγκάρ αναφερόταν στις μεγάλες πυρκαγιές στο ανατολικό Αιγαίο και τη Μακεδονία. Ο Σάββας Καλεντερίδης πρότεινε τότε να ζητήσει η Ελλάδα την έκδοση του Οζ στη χώρα μας, ή να μεταβεί εισαγγελέας εκεί να τον ανακρίνει. Περιέργως, τίποτα δεν έγινε. Οι άνδρες της ΕΥΠ θεωρούσαν τότε ότι πιθανότατα ο Οζ ήταν ο δράστης της μεγάλης πυρκαγιάς στην Ικαρία, από την οποία έχασαν τη ζωή τους 13 άτομα. Πέρασε από το μυαλό σας ότι δεν ήταν ικανός για φόνους; Ο Οζ εκτίει ποινή σε τουρκικές φυλακές, επειδή ο κύριος ρόλος του, ήταν οι δολιοφθορές και οι δολοφονίες Κούρδων.

Ο Αμπντουλάχ Τσατλί: Το "ομορφόπαιδο" των Γκρίζων Λύκων, μυστικός πράκτορας της ΜΙΤ, έκαψε τη μισή Ελλάδα.

Ο Αμπντουλάχ Τσατλί: Το "ομορφόπαιδο" των Γκρίζων Λύκων, μυστικός πράκτορας της ΜΙΤ, έκαψε τη μισή Ελλάδα.
Αμπντουλάχ Τσατλί: Το "ομορφόπαιδο" των Γκρίζων Λύκων, ανασύρθηκε νεκρό από τα συντρίμμια της μαύρης Mercedes στο δυστύχημα του Σουσουρλούκ. Ο Τσατλί, ψυχρός εκτελεστής, ουσιαστικά αποδείχθηκε πως δούλευε για το τουρκικό κράτος. Οι συνεργάτες του, παραδέχθηκαν πως (και) ο ίδιος έβαζε φωτιές σε ελληνικά δάση (κυρίως της νησιωτικής χώρας) "για το καλό της μητέρας πατρίδας". Φέρεται μάλιστα ότι υπάρχει και ηχογραφημένη ομολογία του Τσατλί, πριν σκοτωθεί. Όπως είναι φυσικό, η τουρκική Δικαιοσύνη δεν ασχολήθηκε με αυτή την πτυχή και έκανε δεκτό τον ισχυρισμό ότι οι φωτιές έμπαιναν ως "αντίποινα" σε πυρκαγιές στο τουρκικό έδαφος. Όμως για τις φωτιές στην Τουρκία δεν υπάρχει καν... υποψία ελληνικής ανάμιξης, ενώ για αυτές στην Ελλάδα, υπάρχουν ομολογίες!
Τα στοιχεία για τη δράση του Τσατλί αποκαλύφθηκαν μετά από έρευνα της CIA και, ακόμα και οι πιο σκληροί πράκτορες έπαθαν σοκ με αυτά που βρήκαν. Ο Τσατλί, συνδέεται με τη σκοτεινότερη ίσως πτυχή του ΝΑΤΟ:
Το δίκτυο "Gladio", το οποίο ευθύνεται για τη "Σφαγή της Πρωτομαγιάς" το 1977 στην Κωνσταντινούπολη, την απόπειρα δολοφονίας του Πάπα και εκατοντάδες (μετριοπαθώς) δολοφονίες Κούρδων και Αρμενίων.

Ο Τσατλί ήταν επίσης ηγετικό μέλος του "Δικτύου Ειδικού Πολέμου" των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων που οργάνωσε το Πογκρόμ κατά των Ελλήνων της Πόλης, το 1955 και ίδρυσε την ένοπλη οργάνωση των Τουρκοκυπρίων ΤΜΤ, το 1957. Θέλετε κι άλλα;
Οι πυρκαγιές του 2007: Στις πυρκαγιές του 2007, μια από τις μεγαλύτερες σύγχρονες τραγωδίες της χώρας, ο Βύρων Πολύδωρας είχε μιλήσει για "ασύμμετρη απειλή". Τότε, ο υπουργός είχε δεχθεί άγριο κράξιμο. Μπορεί να είχε δίκιο; Ο Σάββας Καλεντερίδης, έχει δηλώσει πως ναι. Και, προφανώς, ο κ. Πολύδωρας το είχε πει αυτό (παρότι αναγκάστηκε να το γυρίσει στον "στρατηγό άνεμο") με τα στοιχεία που είχε από τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες. Το προηγούμενο, άλλωστε, υπήρχε. Οι ελληνικές Αρχές γνώριζαν ότι οι Τούρκοι έβαζαν φωτιές σε ελληνικά δάση. Όμως αυτό, δεν ήταν αρκετό για να οδηγήσει προς ένα τέτοιο (έστω και αυθαίρετο) συμπέρασμα. Ούτε και οι πολλαπλές εστίες πυρκαγιάς σε όλη τη χώρα που έδειχναν συντονισμένο σχέδιο εμπρηστών.



Ας δεχτούμε ότι οι οικοπεδοφάγοι έβαλαν όλες αυτές τις φωτιές. Υπάρχει ένα άλλο στοιχείο που έχει αποκαλύψει ο Σάββας Καλεντερίδης:
Η αποδόμηση της Πυροσβεστικής. Τις ημέρες της πυρκαγιάς, η Πυροσβεστική δεχόταν τηλεφωνήματα από "απεγνωσμένους πολίτες" που κατήγγειλαν πυρκαγιές σε διάφορα σημεία. Οι πυροσβέστες με τα οχήματα έσπευδαν στα σημεία και διαπίστωναν ότι δεν υπήρχε φωτιά. Το πλέον περίεργο είναι ότι για τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα έγινε ανάκριση και έρευνα στην οποία ενεπλάκη και η ΕΥΠ. Όμως δεν ήταν δυνατό να εντοπιστεί το από πού έγιναν. Εσείς, τώρα, πιστεύετε ότι αν κάποιος ήθελε να κάνει φάρσα, θα μπορούσε να κρυφτεί και από την... ΕΥΠ;


 Πηγή



Διαβάστε περισσότερα...

Αστροπύλες και άγνωστα φωτεινά αντικείμενα ανά τον κόσμο


Διαβάστε περισσότερα...