Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ξεκίνησε ο «Πόλεμος των Άστρων»;

Τι μπορεί να κάνει ένα ασύλληπτου μεγέθους και ταχύτητας ιπτάμενο αντικείμενο να συντριβεί; Απάντηση: μια βλάβη, ένα σφάλμα του χειριστή ή μια επιθετική ενέργεια. Αν, φυσικά, μιλάμε για ανθρώπινη κατασκευή. Γιατί, αν προέρχεται από άλλους κόσμους, δύσκολα θα πίστευε κάποιος τις δυο πρώτες εκδοχές… Τι συνέβη, λοιπόν, στο Αιγαίο την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στις 20:55 το βράδυ; Και πώς συνδέονται με αυτό το γεγονός η WikiLeaks και ο ιδρυτής της Julian Assange, η Ανταρκτική, η Κίνα και ένας… βετεράνος του Βιετνάμ Αμερικανός πεζοναύτης; 



Σύμφωνα με την (μοναδική, πρέπει να πούμε) μαρτυρία που προέρχεται από τα Πηγάδια της Καρπάθου και αναρτήθηκε επισήμως στην ιστοσελίδα του παγκόσμιου κέντρου αναφορών παρατήρησης ΑΤΙΑ NUFORC, εκείνη την ώρα ένα μεγάλο φωτεινό αντικείμενο συνετρίβη στη θάλασσα μεταξύ Καρπάθου και Ρόδου αφού πρώτα έκανε σιωπηλή πτήση πάνω από την πόλη σε ύψος περίπου 1.500 μέτρων! Ο μάρτυρας το περιγράφει ως εξής:
«Ήταν λαμπερό λευκό, ταχύτατο και σε γωνία που πίστευα ότι θα συντριβεί στο ακρωτήριο ακριβώς βόρεια των Πηγαδιών. Όμως πέρασε πάνω από την κορυφή του ακρωτηρίου, και εκεί σε ύψος 500 μέτρων αποκολλήθηκε ένα λαμπερό κόκκινο φως που έπεσε στην ανατολική πλευρά του νησιού. Το κύριο σώμα συνέχισε τη πορεία του και πρέπει να συνετρίβη στη θάλασσα μεταξύ Κάρπαθου και Ρόδου. Περίμενα να ακούσω κάποιο θόρυβο την στιγμή της συντριβής στο νερό, αλλά δεν ακούστηκε τίποτα. Πάντως, λίγο πριν πέσει το κόκκινο μέρος, το κύριο σώμα φάνηκε να περιστρέφεται κατά 90 μοίρες και να πετάει καθοδικά προς τα πλάγια».
Μια και η μαρτυρία ήταν μοναδική, δεν έφτασε ποτέ στην Πολεμική Αεροπορία ή το υπουργείο Άμυνας, παρ’ ότι δημοσιεύτηκε σε όλες τις τοπικές εφημερίδες και ιστοσελίδες… Επομένως, δεν έγινε και έρευνα στη θαλάσσια περιοχή που προσδιορίζει ο μάρτυρας. Άρα, ακόμη και αν υπήρχαν επιπλέοντα συντρίμμια, χάθηκαν στα κύματα του Αιγαίου!
Τι μπορεί να ήταν, λοιπόν, αυτό το περίεργο φαινόμενο; Ένα είδος ελληνικού… «Ρόσγουελ»; Ένα διαπλανητικό δυστύχημα; Ή, μήπως, μια κατάρριψη UFO; Αν θεωρήσουμε ως δεδομένα την ύπαρξη εξωγήινων επισκεπτών και ότι τα κάθε λογής μυστηριώδη ΑΤΙΑ που καταγράφονται είναι τα σκάφη τους, τότε φαντάζει δύσκολο να διασχίζουν ολόκληρο το σύμπαν χωρίς έχουν δυνατότητες αποφυγής ατυχημάτων ή να διαθέτουν πιλότους… επιρρεπείς στο λάθος!
Και αν ισχύει το ενδεχόμενο της κατάρριψης, από τι μπορεί να συνέβη; Αν δεχόταν επίθεση με τα γνωστά συμβατικά γήινα μέσα, ο μάρτυρας θα είχε ακούσει κάποιον κρότο, μια έκρηξη, ο,τιδήποτε… Δεν άκουσε, όμως, αν και η νυχτερινή γαλήνη θα του το επέτρεπε. Είναι, ωστόσο, βέβαιος ότι το σκάφος συνετρίβη!
Ποιος και για ποιο λόγο μπορεί να το κατέρριψε; Εδώ μπαίνει στη σκηνή η WikiLeaks! Μια αναφορά που είχε φτάσει τον Ιανουάριο του 2011 στο γραφείο του Ρώσου προέδρου Μεντβέντεφ στο Κρεμλίνο από την 45η Διεύθυνση Διαστημικού Ελέγχου της αντίστοιχης με τη NASA ρωσικής VKS, προειδοποιούσε ότι ο Assange ήταν έτοιμος να δημοσιοποιήσει συνταρακτικά στοιχεία που αποδείκνυαν ότι οι ΗΠΑ είχαν από το 2004 εμπλακεί σε πόλεμο με UFO που έχουν ως βάση την Ανταρκτική!
Αν αυτό ήταν αλήθεια ή όχι, δεν το μάθαμε ποτέ μια και ξεκίνησαν οι δικαστικές περιπέτειες και οι συλλήψεις του Assange. Δείτε, όμως, τι ανέφερε η αναφορά που έχει στα χέρια του ο Μεντβέντεφ:
«Στις 10 Ιουνίου 2004 η αμερικανική πολεμική μηχανή κινητοποιήθηκε με «κόκκινο συναγερμό», όταν μια ομάδα εκατοντάδων UFO ξεκίνησαν από το Νότιο Παγωμένο Ωκεανό και έφτασαν στη Γκουανταλαχάρα του Μεξικού, σχεδόν 1.600 χιλιόμετρα από τα σύνορα με τις ΗΠΑ! Ξαφνικά, όμως, έκαναν αναστροφή και επέστρεψαν στη βάση τους στην Ανταρκτική»!
Πόλεμος των ΗΠΑ με εξωγήινες οντότητες; Ακούγεται σαν σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας, αλλά να που επιβεβαιώθηκε από έναν Αμερικανό βετεράνο πεζοναύτη τον Gordon Duff, συνεργάτη πολυεθνικής εταιρείας που ειδικεύεται σε θέματα ασφάλειας και ο ίδιος καυχιέται ότι «διαθέτει στρατό μεγαλύτερο από πολλές χώρες»! Ο άνθρωπος αυτός, που εμφανίζεται και ως αρχισυντάκτης της ηλεκτρονικής εφημερίδας «veteranstoday», υποστηρίζει ότι στον «Πόλεμο των Άστρων» κατά των UFO συμμετέχει και η Κίνα! Δείτε τι αναφέρει επικαλούμενος απόρρητο έγγραφο στο κύριο άρθρο της ιστοσελίδας στις 17 Σεπτεμβρίου, που μπορείτε να δείτε εδώ:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
«Την περασμένη εβδομάδα αναφέρθηκε ότι κινεζικά πολεμικά σκάφη εθεάθησαν στη βόρεια ακτή της Καλιφόρνιας… Μια Ασιατική υπηρεσία πληροφοριών αναφέρει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη κοινή πολεμική επιχείρηση ΗΠΑ και Κίνας ενάντια σε αυτό που μας ειπώθηκε ως «εξαιρετικά εχθρική εξωγήινη απειλή»! Δεν υπάρχει επιβεβαίωση από τις ΗΠΑ, αν και τα σκάφη έχουν εντοπιστεί από όλα τα παραπλέοντα πλοία. Η αληθινή φύση της απειλής και της δημιουργίας πολυεθνικής στρατιωτικής δύναμης, είναι πέρα από κάθε φαντασία: 
• Εξωγήινα σκάφη εκτελούν αποστολές έχοντας ως αφετηρία υποβρύχιες βάσεις. 
• Προηγμένα αμερικανικές υποτροχιακές οπλικές πλατφόρμες για τις οποίες δηλώθηκε ότι βρίσκονται στο στάδιο δοκιμών, έχουν αναπτυχθεί από τη Βάση Vandenburg της Πολεμικής Αεροπορίας και είναι οπλισμένες με ενεργειακά όπλα. 
• Η παρακολούθηση των UFO δεν γίνεται συμβατικά αλλά με νανοτεχνολογία, με μικροσκοπικούς αισθητήρες που χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση συμπεριφορών, όπως ρήξεις διαστάσεων και στρεβλώσεις του χρόνου»!
Σύμφωνα με τον Duff ,το διαβαθμισμένο έγγραφο που έχει στα χέρια του αναφέρει ακόμη ότι:
“Οι εχθροί είναι εξωγήινοι και εξαιρετικά επιθετικοί και εχθρικοί. Η απειλή αποτελεί «σαφή και παρόντα κίνδυνο» και περιορίζεται στην Λεκάνη του Ειρηνικού. Η Κίνα υποχρεώθηκε να αναλάβει την ευθύνη των ΗΠΑ επειδή η δική μας ναυτική δύναμη βρίσκεται στον Περσικό Κόλπο σε μια στιγμή που η Αμερική βρίσκεται κάτω από έναν πολύ πραγματικό κίνδυνο»!
Με όλα αυτά, το περιστατικό της Καρπάθου αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ειδικά από τη στιγμή που η ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου θυμίζει μπαρουταποθήκη έτοιμη να εκραγεί! Και ίσως να μην είναι τυχαία η ραγδαία αύξηση θεάσεων UFO σε όλο τον πλανήτη τους τελευταίους μήνες… Ενώ ως το Μάιο καταγράφονταν κατά μέσο όρο γύρω στις 400, τον Ιούνιο έφτασαν τις 727, τον Ιούλιο τις884 και τον Αύγουστο τις 839, ενώ από την αρχή του 2012 ως και πριν από λίγες ημέρες είχαν ήδη καταγραφεί 537.
 
 
 
 

Διαβάστε περισσότερα...

Γιά όσους ακόμα δέν ξέρουν τήν αλήθεια γιά τό Πολυτεχνείο


Διαβάστε περισσότερα...

Κάψανε ένα ατού

Του Νίκου Κιάου από την Εφημερίδα των Συντακτών της 5/11/2012 
Το ατού είναι εκείνο το χαρτί της τράπουλας που κερδίζει όλα τα άλλα. Ένα τέτοιο χαρτί "πρόσφεραν" οι ιθύνοντες της Κίνας στην Ελλάδα για να το παίξει στο παιχνίδι με τους εταίρους δανειστές, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το ΔΝΤ. Πως το πρόσφεραν; Ο Κινέζος πρωθυπουργός ξεκαθάρισε πριν από ένα μήνα στην καγκελάριο της Γερμανίας ότι, αν η ευρωζώνη δεν κρατήσει την Ελλάδα στους κόλπους της, τότε η χώρα του θα πουλήσει αμέσως όλα τα ευρωπαϊκά χρεόγραφα που κατέχει. 

Ακόμη της τόνισε ότι η Κίνα έχει κάνει στην Ελλάδα επενδύσεις 30 δισ ευρώ, με την προοπτική να κάνει κι άλλες, ύψους 40 δισ., στην Ευρώπη. Μην προχωρείτε της είπε, σε έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη, διότι διαφορετικά υπάρχει σαφέστατο πρόβλημα με τις γερμανικές επενδύσεις και τα χρεόγραφα στην Κίνα.  



Τα ελληνικά ΜΜΕ σιώπησαν ή, καλύτερα, απέκρυψαν την απειλή που διατύπωσε το Πεκίνο  στη Γερμανία. Όχι όλα. Μόνο στο "Βήμα" της 21ης Οκτωβρίου ο Ν. Χειλάς έγραψε: "Την Πέμπτη (18 -10 -2012)  στην γερμανική Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Αριστερά (Die Linke) Γκρέγκορ Γκίζι αποκάλυψε την απειλή της Κίνας ότι θα πουλήσει  αμέσως όλα τα ευρωπαϊκά της χρεόγραφα αν η ευρωζώνη δεν κρατήσει την Ελλάδα στις γραμμές της".
Ό,τι δεν διαβάσαμε ή δεν ακούσαμε ή δεν είχαν στην Ελλάδα, το "πρόσφεραν"  οι Γερμανοί. Το περιοδικό "Stern" στις 11/10/12  αναφέρθηκε στην απειλή που διατύπωσε ο Κινέζος πρωθυπουργός, έτσι έγινε η μεταστροφή στη στάση της κας  Μέρκελ απέναντι στην Ελλάδα και παρατήρησε : "Είναι το ατού της Ελλάδας και δεν το εκμεταλλεύονται".
Μετά την κα Μέρκελ, ο κ. Σόϊμπλε στις 14/10/12 δήλωσε στη Σιγκαπούρη ότι "η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει". Επέστρεφε από το Τόκιο, από τη σύνοδο του ΔΝΤ και τις επαφές με Κινέζους και άλλους... Η μεταστροφή της καγκελαρίου εκφράστηκε και στη γερμανική Βουλή, με τους θερμούς επαίνους προς την "μεταρρυθμιστική  θέληση" της Κυβέρνησης Σαμαρά, ενώ ο ηγέτης της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης της Βαυαρίας, που ήταν υπέρ της εξόδου της Ελλάδας, τώρα χαμογελούσε αμήχανα..
Στις 17/10/12 το ίδρυμα Μπέρτελσμαν, από τα πλέον σοβαρά στη Γερμανία, σε έκθεσή του ανέφερε ότι  η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη στοιχίζει , κατά το καλύτερο σενάριο, 615δισ. ευρώ στη Γερμανία και κατά το χειρότερο 17 τρισ. ευρώ παγκοσμίως.
Το "πασλ" ή το καρέ συμπληρώνεται με τη δήλωση του επικεφαλής της Unicredit Bank, Τ. Βίμε, στο"Βήμα": "Δεν ξέρω καν ένα σοβαρό τραπεζίτη που θα ήθελε να πετάξει τη χώρα από την ευρωζώνη. Το αντίθετο μάλιστα, φοβόμασταν μάλιστα, ότι η Ελλάδα θα αποφάσιζε από μόνη της την 'εξοδο".
Κατά τα άλλα, ακούμε συνεχώς στην Αθήνα από τους τρεις Κυβερνητικούς εταίρους και από ραδιόφωνα, τηλεοράσεις κι εφημερίδες για "διαπραγματεύσεις". Κι όμως το "ατού", που λέει το "Stern", μένει αναξιοποίητο. Ανικανότητα, ολιγωρία, υποταγή, χαμένη ευκαιρία; Ας ερμηνεύσει όπως νομίζει κανείς τη στάση.


Διαβάστε περισσότερα...

ΓΕΛOIOΓΡΑΦΙΑ :Τι είπε το μέντιουμ στον Ανδρέα πριν 40 χρόνια;








Το ΠΑΣΟΚ γίνεται σήμερα 38 και όσο πάει τα γενέθλιά του προσπαθεί να τα περνά όσο πιο… ντούκου γίνεται. 38 χρόνια ύπαρξης, 21 χρόνια εξουσίας, 16,5 χρόνια αξιωματικής αντιπολίτευσης και 6 μήνες στον αναπνευστήρα. 38 χρόνια γεμάτα διαφθορά, σαπίλα, ίντριγκες και δολοπλοκίες, με την ευγενική χορηγία του πιο κουτοπόνηρου και άπληστου λαού του δυτικού (τουλάχιστον) κόσμου.
Σήμερα το ΠΑΣΟΚ πνέει τα λοίσθια κι όμως… η μηχανική υποστήριξη προσφέρεται από τα ίδια άτομα που προκάλεσαν αυτή την ασφυξία. Μπορεί να λέμε όλοι να «πάει να πνιγεί», αλλά για σκεφτείτε πόσο σημαντική είναι η απουσία της κεντροαριστεράς. Μιας κεντροαριστεράς που ταλαιπωρείται από τα τερτίπια ανθρωπαρίων όπως ο Βενιζέλος, ο Χρυσοχοΐδης, η Διαμαντοπούλου, ο ΓΑΠ…
Ο Αντρέας ως αλεπού της πολιτικής (δεν το λέω με θετική διάθεση) σίγουρα θα φανταζόταν αυτή την εξέλιξη του δημιουργήματός του. Τέτοιες προβλέψεις δεν είναι και η ανακάλυψη του τροχού. Παρόλα αυτά όμως, πριν 40 περίπου χρόνια, συμβουλεύτηκε ένα μέντιουμ, για να του δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το μέλλον της «μεγάλης δημοκρατικής παράταξης»:









 Πηγή








Διαβάστε περισσότερα...