Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Εξωγήινα τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο Roswell;!




Ένας καθηγητής στο Στρατιωτικό Ινστιτούτο του Roswell στο New Mexico ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε τα πρώτα συντρίμματα που προέρχονται από άλλον πλανήτη. Τα στοιχεία αυτά βρέθηκαν κοντά σε μία τοποθεσία στο Roswell όπου το 1947 εικάζεται ότι έπεσε ένας ιπτάμενος δίσκος.

Ο Frank Kimbler διδάσκει Γεωλογία και Γεωεπιστήμες στο Στρατιωτικό Ινστιτούτο στο Roswell. Ανέκαθεν ενδιαφερόταν για τα UFOs και, μάλιστα, όταν ήταν στην ηλικία των 20 ετών περίπου, είχε την πρώτη του παράξενη επαφή – θέαση ενός αγνώστου αντικειμένου. Όταν μετακόμισε στο Roswell, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώστεις του πάνω στο θέμα και να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο πιο γνωστό περιστατικό UFO όλων των εποχών: τη συντριβή του ιπτάμενου δίσκου στο Roswell το 1947.

O καθηγητής Frank Kimbler

Όπως λέει ο ίδιος, ο κύριος σκοπός του ήταν να βρει απτές φυσικές αποδείξεις του περιστατικού. Ξεκίνησε την εξέταση κάποιων δορυφορικών φωτογραφιών στην περιοχή όπου υποτίθεται(;) συνετρίβη ο ιπτάμενος δίσκος. Εκεί, ο κτηματίας Mac Brazel είχε πει στην Πολεμική Αεροπορία των Η.Π.Α. ότι είχε βρει κομμάτια από ένα αντικείμενο που είχε συνετρίβη. O Kimbler χρησιμοποίησε υπέρυθρες αεροφωτογραφίες προκειμένου να εξερευνήσει καλύτερα σημεία στα οποία το έδαφος είχε διαταραχθεί και έμεινε έκπληκτος καθώς διέκρινε μέσω των αεροφωτογραφιών μία αρκετή μεγάλη περιοχή με εκατοντάδες μέτρα μήκος και πλάτος η οποία μάλιστα είχε μεγάλες χαραγμένες ευθείες, πράγμα ασυνήθιστο για μία φυσική περιοχή.

Ο Kimbler χρησιμοποίησε δορυφορικές εικόνες προκειμένου να εξετάσει πιο διεξοδικά την περιοχή του Roswell του New Mexico, όπου εικάζεται ότι το 1947 κατέπεσε ένας ιπτάμενος δίσκος

Στη συνέχεια, αφού πήρε μαζί του έναν ανιχνευτή μετάλλων, επισκέφθηκε το συγκεκριμένο κομμάτι γης. Πριν ένα χρόνο περίπου (Μάιος 2010) ξεκίνησε τις έρευνές του χρησιμοποιώντας τον ειδικό ανιχνευτή μετάλλων που μπορεί και εντοπίζει μεταλλικά αντικείμενα σε μικρό βάθος κάτω από την επιφάνεια του εδάφους, αυτό ακριβώς δηλαδή που αναζητούσε ο Kimbler. Σκέφτηκε πως αν έχει παραμείνει κάτι, θα είναι κάτι πολύ μικρό σε μέγεθος και ίσως βρίσκεται ακόμη μέσα σε λαγούδια ζώων ή μυρμηγκοφωλιές. Πράγματι, σε ένα μικρό «λόφο» μυρμηγκιών ανακάλυψε το πρώτο του κομμάτι.

Το δείγμα το οποίο αναλύθηκε και χαρακτηρίσθηκε από τον Kimbler ως εξωγήινο

Αυτό που ανακάλυψε ήταν ένα ασημένιο μεταλλικό μικρό αντικείμενο που έμοιαζε με αλουμίνιο. Στη συνέχεια, εντόπισε και άλλα, ίσα ή μικρότερα σε μέγεθος, που φαίνεται σα να έχουν «λιώσει». Επίσης, βρήκε μερικά αλουμινένια κουμπιά που φαίνεται ότι χρησιμοποιούνταν στις στρατιωτικές στολές στα τέλη της δεκαετίας του ’40, κάτι που αν ισχύει, σημαίνει ότι πράγματι ο αμερικάνικος στρατός επισκέφθηκε την περιοχή.

Τα κουμπιά που εντόπισε ο Kimbler στην περιοχή και που χρησιμοποιούνταν στις στρατιωτικές στολές του αμερικανικού στρατού στα τέλη της δεκαετίας του ’40. Επισκέφθηκε πράγματι ο στρατός την περιοχή; Και αν ναι, γιατί;

Ο Kimbler θέλησε να εξετάσει περισσότερο τα κομμάτια αυτά και αναζήτησε βοήθεια από το Διεθνές UFO Μουσείο και Ερευνητικό Κέντρο του Roswell. Εκεί, έδειξε το υλικό στη διευθύντρια του μουσείου, Julie Shuster, και ήρθε σε επαφή με τον ερευνητή Don Schmitt. Αποφάσισαν να χρηματοδοτήσουν την πρώτη εξέταση των δειγμάτων που έγινε από το ένα εργαστήριο στο Socorro του New Mexico, και αποδείχθηκε ότι η σύνθεση του αντικειμένου είναι από αλλουμίνιο, πυρίτιο, μαγγάνιο και χαλκό.

Διάφορα άλλα μικροαντικείμενα που βρέθηκαν διάσπαρτα στην περιοχή.

Μετά από πολλαπλές «κρούσεις» σε διάφορα εργαστήρια, ο Kimbler κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το αντικείμενο που εντόπισε δεν προέρχεται από τη Γη, αλλά ότι είναι εξωγήινο!

[Διαβάστε αναλυτικά εδώ τις έρευνες και τα αποτελέσματα στα οποία κατέληξε ο Kimbler μετά από τις εργαστηριακές εξετάσεις]

Ο Kimbler υποσχέθηκε ότι θα παρουσιάσει στο άμεσο μέλλον αναλυτικά τα συμπεράσματά του από την υπόθεση αυτή. Ανατρεπτική ή όχι, θα αποδειχθεί σύντομα…

Πηγή
http://www.weirdnews.gr/exogiina-ta-antikimena-pou-vrethikan-sto-roswell/
Διαβάστε περισσότερα...

Εξωγήινη ζωή: Ένα αρχαίο Ελληνικό ερώτημα

Το μεγάλο αυτό θέμα είχε απασχολήσει τους αρχαίους Έλληνες όταν, από την εποχή της αναπτύξεως της Αστρονομίας, η ιδέα της υπάρξεως ζωής σε άλλους κόσμους άρχισε να αποκτά κάποια επιστημονική βάση. Είναι γεγονός πως πολλοί Έλληνες φιλόσοφοι, που ήταν και αστρονόμοι συγχρόνως, πίστευαν πως η Γη δεν ήταν μοναδική κατοικία λογικών όντων. Και ήταν καταπληκτική η πρωτοτυπία σκέψεως και ευφυΐα των Ελλήνων της εποχής εκείνης.






Ο Θαλής ο Μιλήσιος δίδασκε πως όλα τα άστρα, ως και η Γη, αποτελούνται από το ίδιο υλικό.

Ο Αναξίμανδρος βεβαίωνε πως οι κόσμοι μπορούσαν να δημιουργηθούν και να καταστραφούν, κάτι που διαπιστώνουμε σήμερα.

Ο Αναξαγόρας πίστευε πως η Σελήνη κατοικείται, δίδασκε μάλιστα πως «αόρατοι σπόροι ζωής», από τους οποίους προέρχονται όλα τα ζωντανά όντα υπάρχουν σε ολόκληρο το Σύμπαν. Ο Αναξαγόρας δηλαδή ήταν ο δημιουργός της θεωρίας της «πανσπερμίας» που προτάθηκε και στην εποχή μας ακόμη από πολλούς επιστήμονες που προσπαθούσαν να εξηγήσουν τον τρόπο δημιουργίας ζωής στον πλανήτη μας.

Οι Επικούριοι δίδασκαν πως στο διάστημα υπήρχαν πολλοί κατοικήσιμοι κόσμοι, παρόμοιοι με την Γη.*

Και άλλοι ακόμη Έλληνες φιλόσοφοι δίδασκαν πως υπάρχει ζωή σε άλλα άστρα, ως κάποιος Ανάξαρχος, που αναφέρει ο Πλούταρχος, ότι μιλούσε προ του Μ. Αλεξάνδρου «περί πολλών κόσμων». Τότε ο Αλέξανδρος δάκρυσε γιατί σκεπτόταν πως «επί απείρων όντων στον κόσμον, δεν ήδυνήθη ακόμη νa κατακτήσει τoν ενα καί μόνον, τoν παρόντα». Αργότερα τους Έλληνες αντέγραψαν οι Ρωμαίοι και ιδίως ο Λουκρήτιος που στο ποίημα του «Περί Φύσεως των πραγμάτων» αναφέρει: «Η Φύση δεν είναι μοναδική στον ορατό κόσμο. Πρέπει να πιστεύουμε πως σε άλλες περιοχές του διαστήματος υπάρχουν και άλλες γαίες, κατοικημένες από άλλους ανθρώπους και άλλα ζώα». Κατά περίεργο τρόπο ο Λουκρήτιος δεν καταλάβαινε την αληθινή φύση των άστρων που θεωρούσε σαν φωτεινούς γήινους ατμούς.

Κατά την Αναγέννηση, με την ανακάλυψη του τηλεσκοπίου, αναζωπυρώθηκε το θέμα υπάρξεως εξωγήινων και ιδίως Αρειανών, γι' αυτό και είχε τότε τεθεί το ερώτημα: «Αν ο Άρης κατοικείται τότε οι Αρειανοί κατάγονται και αυτοί από τον Αδάμ και την Εύα;» Αυτές ήταν οι αντιλήψεις για την ύπαρξη ζωής στο Διάστημα. Όμως τι πιστεύουμε εμείς σήμερα; Για να απαντήσουμε θα εξετάσουμε τα μέλη του Ηλιακού μας Συστήματος, με τα μέσα και τις γνώσεις μας, θα επισκεφθούμε πρώτα τους κοντινούς μας κόσμους, τα μέλη του «Ηλιακού Κράτους».

Θα γνωρίσουμε χωριστά τους πλανήτες με την ταχύτητα της φαντασίας μας και θα τους ερευνήσουμε κατά σειρά αποστάσεως τους από τον ήλιο. Την μορφή του πλανητικού μας συστήματος πρώτος συνέλαβε ο Αρίσταρχος ο Σάμιος. Αυτόν αντέγραψε ο Κοπέρνικος ο οποίος διατύπωσε την θεωρία του «περί του ηλιοκεντρικού συστήματος» τον 16ον αιώνα - διαβάζοντας και αντιγράφοντας τα πρωτότυπα σχετικά ελληνικά συγγράμματα. Βεβαίως τότε ήταν γνωστοί οι 6 μόνο πλανήτες μέχρι δηλαδή και του Κρόνου. Πολύ αργότερα ανακαλύφθηκαν και οι υπόλοιποι 3 εξωτερικοί πλανήτες με μαθηματικούς υπολογισμούς και φυσικά την χρήση μεγάλων τηλεσκοπίων.

Οι 9 πλανήτες μας είναι: Ερμής και Αφροδίτη, δίχως δορυφόρους, Γη μ' ένα δορυφόρο, Άρης με 2 δορυφόρους, Δίας με 16, Κρόνος με 17, Ουρανός με 15, Ποσειδών με 2 δορυφόρους και Πλούτων με 1 τον Χάρο. Φυσικά τα ονόματα τους είναι ονόματα Ελλήνων θεών γιατί οι αρχαίοι Έλληνες μελέτησαν με επιστημονικό τρόπο τους πλανήτες και τους έδωσαν θεϊκά ονόματα που σεβάστηκαν οι αστρονόμοι όλου του κόσμου. Ο Ερμής με επιτυχία έλαβε το όνομα αυτό επειδή βρίσκεται κοντά στον ήλιο, από τον οποίο περιμένει εντολές, όπως ο Ολύμπιος ταχυδρόμος. Το όνομα της ωραίας Αφροδίτης έπρεπε να δοθεί στον ωραιότερο και λαμπρότερο πλανήτη. Και τι περίεργο, είναι τόσο... φιλάρεσκη η Αφροδίτη ώστε πάντα είναι σκεπασμένο το σώμα της από ένα πολύ πυκνό πέπλο, αδιαπέραστο στρώμα νεφών, την ατμόσφαιρα της, που μας εμποδίζει να δούμε την επιφάνεια της, σαν να προστατεύει το σώμα της ωραίας θεάς από τα βλέμματα βέβηλων!!

Στον ερυθρό πλανήτη εδόθη το όνομα του θεού του πολέμου Άρη, γιατί το κόκκινο χρώμα του θυμίζει αίμα και φωτιά. Ο Δίας δικαίως έλαβε το όνομα του πατέρα των θεών - πλανητών αφού σε όγκο είναι μεγαλύτερος από όλους μαζί τους πλανήτες και η μάζα του είναι 2,5 φορές μεγαλύτερη της μάζας όλων συγχρόνως των πλανητών. Ως προς τη Γη είναι 1300 φορές μεγαλύτερός της. Απορεί κανείς πώς οι αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν ότι ο πλανήτης αυτός ήταν γίγας και του έδωσαν το όνομα του μεγαλυτέρου και ισχυρότερου των θεών του Ελληνικού Πανθέου - του «πατρός ανδρών τε, θεών τε». Ο Κρόνος που έρχεται μετά τον Δία πήρε το όνομα του πατέρα του Διός. Εδώ σταματούν οι Έλληνες ως «ανάδοχοι», επειδή οι τελευταίοι πλανήτες, Ουρανός, Ποσειδών και Πλούτων ήταν άγνωστοι κατά την αρχαιότητα, γιατί απλούστατα δεν τους έβλεπαν. Ως γνωστόν οι πλανή¬τες αυτοί παρατηρούνται μόνον με τηλεσκόπια.

Ουρανός ονομάσθηκε ο μετά τον Κρόνο πλανήτης γιατί, κατά την μυθολογία μας ήταν πατέρας του Κρόνου. Ο επόμενος ονομάσθηκε Ποσειδών γιατί νομιζόταν πως είναι ο τελευταίος στα βάθη του διαπλανητικού χώρου και πήρε το όνομα του θεού του υγρού στοιχείου. Αλλά όταν τέλος ανακαλύφθηκε ο έσχατος πλανήτης, του έδωσαν το όνομα του Πλούτωνα, του θεού του Άδη, όχι μόνο γιατί στην απόσταση που βρίσκεται επικρατεί βαθύ σκοτάδι, αλλά για να τιμήσουν τον αστρονόμο P. Lowell, που τον ανεκάλυψε με υπολογισμό χωρίς να τον δει ποτέ. Τα δυο μάλιστα αρχικά γράμματα του Πλούτωνα είναι τα πρώτα του ονοματεπώνυμου του P. Lowell. (Παρετηρήθη από τον Tombau-gh το 1930).

Και τώρα που γνωρίσαμε όλη την σειρά των πλανητών, έστω και κατά ένα πολύ γενικό τρόπο, ας τους επισκεφθούμε, εξετάζοντας εάν πράγματι υπάρχουν εκεί οι κατάλληλες συνθήκες δημιουργίας και συντηρήσεως ζωής. Ήδη χάρη στις τεράστιες προόδους και τα μέσα που διαθέτει η αστρονομία γνωρίζουμε τι συνθήκες υπάρχουν σε κάθε πλανήτη. Απόδειξη η κατάκτηση της Σελήνης. Οι αστροναύτες δεν μας είπαν περισσότερα από όσα γνωρίζαμε με τις απειράριθμες αστρονομικές μελέτες και παρατηρήσεις μας. Με την έρευνα των αστροναυτών είχαμε το «πείραμα», την απόδειξη πως πραγματικά δηλαδή ό,τι είχαν διαπιστώσει οι αστρονόμοι ήταν και η πραγματικότητα. Γι' αυτό και δημιουργήθηκε τόσος θόρυβος στην Αμερική για τα τεράστια έξοδα που είχαν γίνει για την κατάκτηση της Σελήνης, για να «μάθουμε ό,τι ήδη γνωρίζαμε», όπως είπαν οι πολέμιοι των διαστημικών ταξιδιών. Ασχέτως πάντως προς τις γνώμες αυτές, είναι γεγονός πως με τις έρευνες και τα όνειρα μας βυθιστήκαμε στο μέλλον για να τα κάνουμε πραγματικότητα. (...)


*Δίχως αμφιβολία πρώτοι οι Έλληνες ερεύνησαν το διάστημα, κατά «επιστημονικό» τρόπο, δίδαξαν πως υπάρχει εξωγήινη ζωή και ιδίως πως η Σελήνη κατοικείται.












Πηγή
http://oeaf.blogspot.com/2011/08/blog-post.html
Διαβάστε περισσότερα...

Pravda: Παράλληλος Kόσμος Kρυμμένος Mέσα Στη Γη;














Φαίνεται οτι οι επιστήμονες εντοπίζουν ολοένα και περισσότερα στοιχεία για να αποδείξουν την ύπαρξη παράλληλων κόσμων. Φυσικοί στο Πανεπιστήμιο του Stanford κατάφεραν να υπολογίσουν τον θεωρητικό αριθμό των...
σύμπαντων που δημιουργήθηκαν ως αποτέλεσμα της Μεγάλης Έκρηξης (Big Bang).

Σύμφωνα με τους επιστήμονες η Μεγάλη Έκρηξη δημιούργησε 10 εις την χιλιοστή δεκάτη έκτη (10^1016) σύμπαντα. Είναι όμως αρκετά πιθανό το ένα σύμπαν να υπάρχει μέσα στο άλλο, συμπεριλαμβανομένου και του πλανήτη μας. Συνεπώς, ίσως υπάρχει μια άλλη κρυμμένη Γη στο εσωτερικό του πλανήτη μας!

Στην Αρχαία Ελλάδα, υπήρχε o μύθος των Ταρτάρων-ο δυσοίωνος υπόγειος κόσμος. Ο φιλόσοφος Αναξαγόρας(5ος αιώνας π.Χ) εφήυρε ένα μοντέλο της Κτίσης αποτελούμενης από την επίπεδη Γή, η οποία περικυκλωνόταν απο την αέρια σφαίρα και το στρώμα του αιθέρα. Έγραψε για την ύπαρξη ενός παράλληλου κόσμου με τους λαούς, τις πολιτείες και τα ουράνια ακόμη σώματά του. Αν ο πλανήτης Γή είναι το κέντρο του Σύμπαντος πού ζούν αυτοί οι άνθρωποι; Ζούν κάτω από το έδαφος;

Υποθέσεις σχετικά με την ύπαρξη του Κοίλου χώρου μέσα στον πλανήτη Γη εμφανίζονται και αργότερα. Η θεωρία μεταξύ άλλων προωθήθηκε από τους Γαλιλαίο, Φραγκλίνο και Λίχτενμπεργκ.

Το 1818, ο John Cleves Symmes κατέκλυσε το Κογκρέσο των ΗΠΑ, τα πανεπιστήμια και διακεκριμένους επιστήμονες με μηνύματα, στα οποία προσπαθούσε να αποδείξει ότι η Γη φτιάχτηκε από αρκετές ομόκεντρες σφαίρες με ανοίγματα κοντά στους πόλους.

Ο Σοβιετικός ακαδημαϊκός V. Obruchev προέκρινε μια υπόθεση σχετικά με έναν γιγαντιαίο μετεωρίτη ο οποίος έπεσε στη Γη στα πολύ παλιά χρόνια. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο μετεωρίτης μπορεί να είχε σπάσει μέσω της κρούστας του πλανήτη και να δημιούργησε κοιλότητα στο εσωτερικό.

Ο αμερικανός ερευνητής Cyrus Teed είπε ότι η επιφάνεια της Γης μπορεί να είναι το εσωτερικό κέλυφος μιας σφαίρας. Η θεωρία έγινε γνωστή ως η υπόθεση της" κούφιας κοίλης Γης". Σύμφωνα με τη θεωρία αυτή, όλοι μας ζούμε στο εσωτερικό κέλυφος της Γης.

Ας υποθέσουμε ότι ο υπόγειος κόσμος υπάρχει και ότι κάποιοι ζουν σε αυτόν τον κόσμο. Με τι μπορεί αυτά τα πλάσματα να μοιάζουν; Μπορεί να είναι μυστηριώδη τέρατα, η ύπαρξη ή η μη ύπαρξη των οποίων να έχει περιπλέξει την ανθρωπότητα εδώ και αιώνες;

Πηγή : katohika.blogspot.com
http://astrikiprovoli.blogspot.com/2011/07/pravda-k-k-m.html
Διαβάστε περισσότερα...

Περιοδικό Δαυλός Τεύχη Νο 001 - 048

Το περιοδικό Δαυλός υπήρξε το πρώτο που κήρυξε την «επιστροφή στους (αρχαίους) Έλληνες» και παρήγαγε ή φιλοξένησε το πρωτογενές υλικό μιας περιπέτειας που διήρκεσε 27 χρόνια (ο Δαυλός εκδίδετο ανελλιπώς σε μηνιαία βάση από το 1982)













rapidshare

https://rapidshare.com/files/3224559932/ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ_ΔΑΥΛΟΣ_ΤΕΥΧΗ_Νο__001-_048.rar




megaupload στο greekddl

Περιοδικό Δαυλός Τεύχη Νο 001-012
Περιοδικό Δαυλός Τεύχη Νο 013-024
Περιοδικό Δαυλός Τεύχη Νο 025-036
Περιοδικό Δαυλός Τεύχη Νο 037-048 (1985)


Διαβάστε περισσότερα...