Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Τι κάνει ο άνθρωπος για να παντρευτεί...



Άραγε η μέλλουσα νύφη ξέρει το ρητό για το καρότο και για το... μαστίγιο;

Τον χορό των... καρότων διοργάνωσε για τα μάτια της αγαπημένης του ένας ερωτευμένος νεαρός Κινέζος.

Ο Pang Kun πήγε με την κοπέλα του, Xhao Xinyu, σε ένα εμπορικό κέντρο στην επαρχία Σαντόνγκ. Προσποιούμενος ότι ήθελε να πάει στην τουαλέτα, την άφησε για λίγο μόνη της.

Αντί όμως να επισκεφθεί το WC πήρε ένα μικρόφωνο και άρχισε να της κάνει ερωτική εξομολόγηση, ενώ εμφανίστηκαν 48 άνθρωποι ντυμένοι καρότα.

Από τις μικροφωνικές εγκαταστάσεις του εμπορικού κέντρου ακούστηκε η φωνή του Pang να λέει «Σε γνώρισα πριν από έξι μήνες. Θυμάμαι ότι ήσουν πολύ ντροπαλή στο πρώτο ραντεβού και εγώ επιθυμούσα πολύ να βγούμε και δεύτερο ραντεβού. Θυμάμαι επίσης τον ενθουσιασμό που ένιωσα όταν κράτησα για πρώτη φορά το χέρι σου στο σινεμά», της είπε.

Η Xhao αναγνώρισε τη φωνή του αγαπημένου της και έψαχνε να τον βρει, όταν ένα από τα καρότα στάθηκε μπροστά της, γονάτισε και ξεκούμπωσε το κοστούμι του, για να βγει από μέσα ο Pang και να της κάνει την πρόταση.

Οι περαστικοί της φώναζαν «παντρέψου τον», εκείνη είπε το ναι και φιλήθηκαν, ενώ ο κόσμος χειροκροτούσε.

Ο Pang οργάνωνε την πρωτότυπη αυτή πρόταση για περισσότερες τρεις εβδομάδες και διάλεξε τα καρότα επειδή η Xhao αγαπούσε το πορτοκαλί χρώμα.

Του κόστισε περισσότερα από 11.000 ευρώ (για να φτιάξει τα κοστούμια και να προσλάβει τους ηθοποιούς που υποδύονταν τα καρότα) και χρειάστηκε να κάνει δύο ημέρες πρόβες.

Πηγή
http://www.skai.gr/news/weird/article/177043/ti-kanei-o-anthropos-gia-na-padreutei-/?utm_source=rss_news_weird&utm_campaign=skai200905190000&utm_medium=rss