Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Η Κίνα πίσω από το (σατ)ανανικό σχέδιο;

Καινούρια στοιχεία και δεδομένα, καθώς και κινήσεις μεταφοράς και εγκατάστασης Κινέζων πολιτών σε όλες τις χώρες του κόσμου, που πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια, υποδεικνύουν ότι το σχέδιο Ανάν αποτελεί μεγάλο πια πλεονέκτημα στα σχέδια της Κίνας για παγκόσμια κυριαρχία.
Σύμφωνα με το σχέδιο Ανάν, το 18% του πληθυσμού, που αποτελεί την αναλογία των Τουρκοκυπρίων στη συνολική κυπριακή κοινωνία, θα είχε πολιτική ισοτιμία, θα είχε, ως ξεχωριστό εθνικό μόρφωμα, λόγο και δικαίωμα βέτο σε όλα, καθώς και συμπρόεδρο, μα, ακόμη, ξεχωριστή εδαφική περιοχή. ..



Με τα δεδομένα αυτά σημαίνει ότι, αν μεταφερθούν στην Ευρώπη, Αφρική και Αμερική 160, περίπου, εκατομμύρια Κινέζων για κάθε ήπειρο και στην Αυστραλία άλλα 4 εκατομμύρια περίπου, θα έχουμε σε όλες τις χώρες των τεσσάρων αυτών ηπείρων της γης μια κινεζική παρουσία που θα ξεπερνά το 18%. Το σύνολο των Κινέζων που πρέπει να μεταφερθούν ανέρχεται σε 484 εκατομμύρια (160+160+160+4) και θα παραμείνουν στην Κίνα τα υπόλοιπα 990 εκατομμύρια για τον έλεγχο της Ασίας.

Η Κίνα είναι εύκολο, με βάση το σχέδιο Ανάν, να ζητήσει παρόμοια εφαρμογή. Αυτό σημαίνει ότι σε κάθε χώρα της γης θα υπάρχει Κινέζος συμπρόεδρος και η κινεζική παρουσία του 18% θα έχει δικαίωμα λόγου για κάθε απόφαση καθώς και δικαίωμα για βέτο, δικαίωμα πλήρους συγκυριαρχίας.

Η παγκόσμια επικυριαρχία της Κίνας σε όλο τον πλανήτη είναι το αμέσως αναμενόμενο. Μήπως, λοιπόν, πίσω από την αγγλοαμερικανική και τουρκική συνωμοτική διαδικασία πρέπει να αναζητήσουμε κάτι βαθύτερο: την κινεζική σύνδεση - διαπλοκή για την επιβολή του σχεδίου Ανάν;

Σ. Ερυθροτερμινθεύς
Από το ιστολόγιο του Σάββα Παύλου (το σκίτσο του Τολιάδη είχε γίνει πρωτοσέλιδο τον Απρίλιο του 2004 στο «Ποντίκι»)

Πηγή
http://emprosdrama.blogspot.com/2011/01/blog-post_6788.html