Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013

Εχει πράγματι εξαφανιστεί η γραμμή αίματος του Χίτλερ;

 182260_98052_jpg_79420gretl_angelaΑλήθεια ή ψέμα;

H Angela Merkel γεννήθηκε στη ΛΔΓ, το Κομμουνιστικό τμήμα της Γερμανίας το 1954. Το Βιογραφικό  της λέει ότι γεννήθηκε 17 Ιούλη, 1954, και ότι αυτή είναι η κόρη ενός Λουθηρανός πάστορας μιας εκκλησίας  ελεγχόμενης απο την  Ανατολική Γερμανία. Πρόσφατα, ωστόσο, τα αρχεία της Σοβιετικής KGB δείχνουν μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Τα αρχεία της Στάζι στη ΛΔΓ δείχνουν ότι γεννήθηκε  στις 20 Απρίλη 1954, και οι λεπτομέρειες της γέννησής της  συμπεριλαμβάνονται στα αρχεία του Δρ Karl Klauberg, ο οποίος ήταν ένας από τους «γιατρούς του θανάτου " των Ναζί  ο οποίος καταδικάστηκε  από τους Σοβιετικούς  και φυλακίστηκε. Όταν  αργότερα αναγνωρίστηκε ως ένας λαμπρός επιστήμονας, αφέθηκε ελεύθερος μετά από επτά χρόνια και έχει αναγνωριστεί ως ο πατέρας της τεχνητής γονιμοποίησης. Οι Σοβιετικοί ξαφνιάστηκαν ακόμα πιό πολύ όταν ανακάλυψαν ότι ο Δρ Klauberg είχε διατηρήσει  κατεψυγμένα δείγματα του σπέρματος του Αδόλφου Χίτλερ.

Οι δυνάμεις του σκότους και τα τσιράκια τους σε υψηλές θέσεις αποφάσισαν να προσπαθήσουν να παράγουν ένα παιδί από το σπέρμα του Χίτλερ, βέβαια, για τους αποκρυφιστικούς σκοπούς των Iλουμινάτι. Ετσι, ο Δρ Klauberg κάλεσε την νεότερη αδελφή της Εύας Μπράουν (συζύγου του Χίτλερ), της οποίας το όνομα ήταν Gretl στην Ανατολική Γερμανία, και το αποτέλεσμα του πειράματος δεν έφερε έναν βιολογικό γιό του Χίτλερ, αλλά ένα κορίτσι. Παραδόξως, ο Αδόλφος Χίτλερ γεννήθηκε 20 Απρίλη του 1889, και η Άνγκελα Μέρκελ γεννήθηκε 20 Απριλίου, 1954. (20 Απριλίου είναι η 11η ημέρα πριν από το μεγαλύτερο Σάββατο των μαγισσών  της Beltaine.)

Η  Angela είναι υπό την προστασία της Καθολικής Εκκλησίας μέσω των διασυνδέσεών της με την λουθηρανική εκκλησία της ​​Ανατολικής Γερμανίας. Λέγεται ότι μια φορά ένας Γερμανός Πάπας θα έπαιρνε το ρωμαϊκό  Παπικό θρόνο , και η Angela Merkel θα ήταν να λάβει, τη θέση του ο βιολογικού της πατέρα, να γίνει   Γερμανίδα Καγκελάριος.
Στις 20 Απριλίου 2005, ο ναζιστής  Joseph Ratzinger έγινε ο Πάπας Βενέδικτος XVI (16ος),  η ημερομηνία αυτή είναι ακριβώς της 116ης επετείου των γεννεθλίων του Αδόλφου Χίτλερ. Στις 22 Νοεμβρίου 2005, η βιολογική κόρη του Χίτλερ, Άνγκελα Μέρκελ εξελέγη καγκελάριος της Γερμανίας. Η  ημέρα των εκλογών, 22 Νοεμβρίου ήταν η επέτειος της έκδοσης " Η Προέλευση των Ειδών" , του Κάρολου Δαρβίνου, η οποία είναι μια έκδοση του Αντιχρίστου που αρνείται τον δημιουργό του σύμπαντος.

Εάν ο Σοβιετικός φάκελλος  είναι αληθής, και οι αποδείξεις είναι ισχυρές, ανοίγει μερικές καταπληκτικές δυνατότητες.
Το αναμφισβήτητο γεγονός είναι ότι η Ανγκελα Μέρκελ ήρθε από την αφάνεια στην ανώτατη εξουσία όπως  Γερμανίδα Καγκελάριος,  Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επικεφαλής των ισχυρών της G-8 οικονομικής σύμπραξης. Όταν ξεκίνησα να κάνω περισσότερη έρευνα για το θέμα, ανακάλυψα ότι ο πατέρας του Χίτλερ, ο οποίος πήρε το όνομα του Χίτλερ, ήταν ο νόθος γιος  μίας  ερωμένη Rothschild που το επώνυμό της ήταν Schicklgruber. Η ετυμολογία του ονόματος του Χίτλερ δηλώνει ότι το όνομα σημαίνει βοσκός που ζει σε μια καλύβα. Το όνομα Αδόλφος σύμφωνα με τα παλιά ( δεν μπορούμε να πούμε «αρχαία») γερμανικά  σημαίνει «ευγενής λύκος». Έτσι, το συνδυασμένο όνομα δείχνει ότι ήταν ο λύκος βοσκός, ή ψεύτο-βοσκός. Παραδόξως, ο Πάπας Ράτζινγκερ, ή Βενέδικτος XVI, έχει επίσης, τον τίτλο του ποιμένα της Εκκλησίας, και από τότε που ανέλαβε ως  επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας, η Εκκλησία είχε έναν βοσκό  γερμανό .
Επιπλέον, γνωρίζουμε επίσης ότι ο Αδόλφος Χίτλερ είχε  το παρατσούκλι λύκος του Herr ( λύκος – Wolf). Η έδρα του στην Πρωσσία ονομάζονταν Wolfsschanze,η έδρα της Γαλλίας , Wolfsschlucht, και η έδρα της Ουκρανίας  Werwolf. (20)
Είναι  ισχυρή Ευρωπαϊκή Ένωση να γίνει η ισχυρή Ευρωπαϊκή Ένωση το κέντρο της  Νέας Παγκόσμιας Τάξης  και το τέταρτο Ράιχ;
Ο Θεός  μόνο ξέρει.

Ένα ενδιαφέρον σημείο είναι ότι η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έχει μια ασυνήθιστη εμμονή με το έργο του αποκρυφιστή συνθέτη Ρίχαρντ Βάγκνερ, ο οποίος ήταν Σατανιστής. Ανακοίνωσε την εμμονή της σε μια συνέντευξή της στην  εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung τον Ιουλίου του 2005. Ο  Wagner έγραψε την σύνθεση Parsifal, η οποία είναι καθαρά αποκρυφιστική και δαιμονική. Το Parsifal ήταν ένα από τα αγαπημένα του Αδόλφου Χίτλερ, καθώς και ο Χίτλερ, είχε δηλώσε ότι η μουσική του Βάγκνερ έχει καταλάβει το μυαλό του. Η Angela Merkel, όπως και  ο Αδόλφος Χίτλερ, είναι βαθιά γοητευμένοι  από τη στροφή του Valkyries  του Wagner. Οι Βαλκυρίες ήταν μικρές γυναικείες θεότητες που πήγαιναν στο πεδίο της κάθε μάχης να μαζέψουν τους πιο γενναίους  από τους νεκρούς και να τους πάνε  μακριά σε ένα μέρος που λέγεται παράδεισος, όπου περιμένουν να ενταχθούν στο στρατό του  θεού Odin για την τελευταία μάχη στο τέλος του κόσμου.
 Είναι επίσης ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι η καγκελάριος Μέρκελ έχει ακριβώς τα ίδια μάτια με του Χίτλερ, και έχει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με τον Χίτλερ, εκτός από το μουστάκι.  : )

πηγή : - Last Trumpet Newsletter - Αύγουστος 2007
-          Spread the light – 6 avril 2011