Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΠΑΣΟΚ - ΝΔ έλαβαν 233 εκατομύρια ευρώ !!!

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έλαβαν 233 εκατομμύρια ευρώ από τραπεζικά δάνεια, ενώ έχουν εισπράξει και τις κρατικές επιχορηγήσεις μέχρι το 2016!
Απίστευτος χορός δισεκατομμυρίων για όλα τα κόμματα της τηλε-δημοκρατίας.

Υπάρχουν κάποιες επιχειρήσεις στην Ελλάδα που ενώ δεν παράγουν απολύτως τίποτα, ενώ καταναλώνουν αφειδώς εκατομμύρια ευρώ και αποτελούν βαθιά πληγή για τα δημοσιονομικά της χώρας, δε βάζουν ποτέ λουκέτο. Οι επιχειρήσεις αυτές είναι τα κόμματα του κοινοβουλίου, αλλά και οι μικρότερες “δημοκρατικές δυνάμεις” (από τους Οικολόγους μέχρι και… το ΔΗΚΚΙ) που και αυτές τα πιάνουν χοντρά από τις τράπεζες και από τις κρατικές χορηγίες.
Μόνο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χρωστάνε πάνω από 233 εκατομμύρια ευρώ για την εξυπηρέτηση των τραπεζικών τους δανείων, χώρια τα αμέτρητα εκατομμύρια των επιδοτήσεων.


Το μεγαλύτερο σκάνδαλο είναι πως έχουν προεισπράξει τις εν λόγω εισφορές από τα κρατικά ταμεία μέχρι και το 2016, λες και κάποιο αόρατο χέρι διασφαλίζει πως οι εν λόγω απατεώνες θα παραμείνουν εντός πολιτικού παιχνιδιού για πολλά χρόνια ακόμα.
Εδώ φυσικά δικαιώνεται ο Πάγκαλος και το “μαζί τα φάγαμε…” καθώς ακόμα και για έναν Πάγκαλο, αλλά και για όσους μοιράζονται μαζί του τα ελέη της εξουσίας, είναι αδύνατη η κατανάλωση όλων αυτών των αμέτρητων πόρων, όλου αυτού του πακτωλού των δισεκατομμυρίων. Το κομματικό κράτος δεν είναι δυστυχώς μόνο οι 300 της βουλής και τα επιτελεία τους. Είναι μία ολόκληρη στρατιά ανθρώπων, “συμπολιτών μας”, που έχουν θέσει την πάρτη τους και την κονόμα πολύ πιο πάνω από το εθνικό συμφέρον. Σε όλους αυτούς τους δεκάδες χιλιάδες στηρίζεται σήμερα η δικτατορία των διεφθαρμένων και – μη γελιόμαστε – αποτελούν και αυτοί σοβαρό εμπόδιο για την ενίσχυση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος (σίγουρα πολύ μεγαλύτερο εμπόδιο από τους όποιους αντιεξουσιαστές, η πλειοψηφία των οποίων τουλάχιστον δεν τα πιάνει, αλλά εξυπηρετεί ανιδιοτελώς την όποια ιδεολογία της).

Πηγή
http://grblogs.gr/post/pasok-nd-elaban-233-ekatomiria-evro-