Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ακόμα ένα ανθελληνικό παραλλήρημα από βρετανικό Site..με τίτλο: "Η Ευρωπαϊκή Ένωση βγάζει την Ελλάδα σε πλειστηριασμό στο Εbay"!!

Ένα άρθρο του ιστότοπου www.newsbiscuit.com αναρτήθηκε με τίτλο: "Η Ευρωπαϊκή Ένωση βάζει την Ελλάδα για πούλημα στο Ebay"...και πιο συγκεκριμένα την βγάζει σε πλειστηριασμό!!! (καθώς όσοι γνωρίζουν το Ebay είναι ένα site δημοπρασιών).. Μετά λοιπόν από όλα τα τραγελαφικά γεγονότα των τελευταίων ημέρων με τη σκέψη για πώληση ελληνικής Γης, από την κυβέρνηση, για την εξοικονόμηση 50Δις Ευρώ...μετά λοιπόν και τον στημένο καυγά Παπανδρέου - Τρόϊκας...Δημοσιεύουμε ένα άρθρο που αναρτήθηκε τον προηγούμενο Φεβρουάριο (παλιό μεν, επίκαιρο δε) το οποίο προσφάτως ανακαλύψαμε στο διαδίκτυο.




ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ SITE ΚΑΙ ΤΗΝ PHOTO



Η σημερινή κυβέρνηση, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ (ΑΙΓΑΙΟΥ) ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ....συνεχίζει να παρέχει αφορμές για τη συγγραφή και άλλων, παρόμοιων άρθρων..

Η μετάφραση του άρθρου, έχει ως εξής:

"Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κινηθεί για να αποφευχθεί η επικείμενη νομισματική κρίση στη ζώνη του ευρώ με την τοποθέτηση Ελλάδα προς πώληση στο eBay, ιστοσελίδα δημοπρασιών. Η αιφινιδιαστική, αυτή, κίνηση έχει κατευνάσει τους φόβους στις Διεθνείς αγορές χρήματος και οι προσφορές είναι ήδη πολλές με αρκετούς ανώνυμους πλειοδότες να ανταγωνίζονται για το ποιος θα κερδίσει τη χώρα της Μεσογείου, της οποίας η τιμή εκκίνησης είναι £ 155,60. Η τουρκική κυβέρνηση έχει υπαινιχθεί ότι είναι ένας από τους πλειοδότες. «Είχαμε σκέψεις σχετικά με την επέκταση μας προς τα δυτικά για λίγο», είπε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Αλλά ξοδέψαμε πολλά τα Χριστούγεννα σε DVD και όργανα γυμναστικής και έτσι δεν θα χτυπήσουμε πολύ ψηλά τη συγκεκριμένη προσφορά».

Tο Βρετανικό Μουσείο φαίνεται επίσης, να ενδιαφέρεται να αποκτήσει Ελλάδα, για να την προσθέσει στη συλλογή του. «Δεν θα κλείσουν το στόμα τους ποτέ για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα», δήλωσε ο διευθυντής Μουσείου Neil MacGregor, «οπότε αν κερδίσουμε αυτή τη δημοπρασία, μπορούμε να συμπιέσουμε την υπόλοιπη Ελλάδα σε άλλες αίθουσες και όλοι θα είναι νικητές "

Αλήθεια όμως πόσο χιουμοριστικό μπορεί να είναι ένα άρθρο όταν έχει να κάνει με τις τύχες ενός ολόκληρου Έθνους, όταν διακομωδείται ένας ολόκληρος λαός...Το αφήνω στην κρίση σας...

Ο κομπλεξισμός και το αίσθημα κατωτερότητας του συγκεκριμένου συντάκτη είναι φανερός... φανερό και τραγικό όμως είναι το πόσο χαμηλά έχουν ρίξει τη χώρα μας όλοι αυτοί, οι λεγόμενοι εκπρόσωποι μας στο κοινοβούλιο...

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ "κοιμάται" ή κάνει φυσικά πως "κοιμάται" για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Αμερικής...η αντιπολίτευση όμως που είναι, η καλύτερα να ρωτήσω ο ελληνικός λαός που είναι...??? Μήπως κλασσικά στον καναπέ??

Πηγή
http://krypsinos.blogspot.com/2011/02/site-bay.html