Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Άποψη για τους λαθρομετανάστες...

Tο 1990 ήρθαν οι πρώτες ορδές Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα επειδή υπήρχε γενικευμένο σχέδιο για να αποροφηθούν ως εργάτες στα δημόσια έργα εν όψη των Ολυμπιακών αγώνων του 1996 που ως γνωστόν χάσαμε...
Παρατάθηκε η παραμονή τους στην Ελλάδα για τουλάχιστον μία δεκαετία μέχρι δηλαδή να γίνουν οι Ολυμπιακοί αγώνες του 2004.

Τους χρειαζόμασταν γιατί ποιοί θα έκαναν τόσα μαζικά έργα και στάδια ;

Μαζί με αυτούς και σε ένα κλίμα γενικής πλασματικής οικονομικής ευδαιμονίας,μαζεύτηκαν όλοι οι μετανάστες και λαθρομετανάστες της Αφρικής και Μέσης Ανατολής.

Οι έλληνες έχασαν τις δουλειές τους από τους μετανάστες και τώρα οι μετανάστες χάνουν τις δουλειές τους από τους λαθρομετανάστες.

Συμπέρασμα : Τόσο οι έλληνες όσο και οι νόμιμοι μετανάστες έχουν πρόβλημα από τους λαθρομετανάστες. Μέσα σε αυτούς ,υπάρχουν πράκτορες ξένων δυνάμεων και χωρών και αποτελούν παράγοντες αποσταθεροποίησης της χώρας μας. Αν κάποιος "οπλίσει" το χέρι όλων αυτών των κατατρεγμένων τότε φανταστείτε τι έχει να συμβεί στην Ελλάδα που μέχρι τώρα βαδίζει σε ένα τεντωμένο σκοινί.

Να γιατί δικαιώνεται ο Sarkozy ,να γιατί έβαζε όλους τους γύφτους στα αεροπλάνα και τους έστελνε πίσω στη Ρουμανία και έχεις τους ηλίθιους αριστεριστές και εξωκοινοβουλευτικούς αρλουμποέλληνες ,θιασώτες της βλακείας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των μη κυβερνητικών οργανώσεων να υποστηρίζουν με μένος τους λαθρομετανάστες.

Η Ελλάδα , η χαβούζα της Ευρώπης, ο Βόθρος των Βαλκανίων δεν μπορεί άλλο να δεχθεί όλους αυτούς τους ξυπόλητους ,τους ρακένδυτους και τους δευτεράντζες λαθρομετανάστες. Μακάρι να είχαμε λαθρομετανάστες αυστριακούς,εγγλέζους, γάλλους,ισπανούς αλλά δυστυχώς όλοι αυτοί είναι ασιάτες,μεσανατολίτες και αφρικανοί ,κυρίως ισλαμιστές μουσουλμάνοι που έχουν την εντύπωση ότι μπορεί να μετατρέψουν την Ελλάδα και την Ευρώπη σε Ισλάμ.

Πρέπει η κυβέρνηση με όποιο κόστος να τους μαζέψει όλους και να αρχίσει να τους στέλνει από εκεί που ήρθαν ενώ παράλληλα πρέπει να ξαναγεμίσει με νάρκες ο Έβρος και τα νησιά μας και να αφήσουν τις κομψές ευγένειες και αρλούμπες περί προστασίας από τις νάκρες και όλες αυτές τους "κουραγομαγκιές" που λένε μερικοί ανθέλληνες και προδότες.

Πηγή
http://grblogs.gr/post/apopsi-gia-tous-lathrometanastes-