Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Σχετικά με τους 300 Τυνήσιους Μαροκινούς και λοιπούς ΛΑΘΡΟμετανάστες

Κάποτε πίστευα στις αριστερές ιδέες, τα αριστερά ιδανικά.. ψήφιζα ΚΚΕ και Σύριζα, πλέον όμως όπως έχουν έρθει τα πράγματα, έχοντας 1002 προβλήματα το Σύριζα εκτός από την στήριξη στην τρομοκρατεία προσπαθεί να μας κάνει και εμάς μετανάστες στην ίδια μας τη χώρα.
Έχουμε καταντήσει οι Έλληνες να έχουμε πολύ λιγότερα δικαιώματα από όλους τους αλλοδαπούς, είτε είναι Αλβανοί,Ρωσοπόντιοι,Πακιστανοί,Αφγανοί,Μαροκινοί κ.α..
Είναι δυνατόν? σε ποια σοβαρή χώρα γίνεται αυτό?
Βέβαια το Σύριζα δεν είναι στην εξουσία, το Πασοκ κυβερνάει και τα έχει κάνει τα πράγματα ας μην πω καλύτερα, αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ τι πάει να κάνει..

Να μου κοπέι το χέρι παρά να τους ψηφίζω ξανά τους υποστηρικτές των λαθρομεταναστών και των τρομοκρατών..
Όχι δεν ήμουν ρατσιστής, με κάνανε όμως.ΚαιΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ όπως και του 80-90% του κόσμου.ΑΔΙΑΦΟΡΩ για τα δικαιώματα τους. (Απο πότε οι παράνομοι έχουν μόνο δικαιώματα?
Και από πότε μια πενιχρή μειοψηφεία επιβάλει τους δικούς της νόμους?

ΑΠΟ ΠΟΤΕ?
ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.

Μου προτείνετε και λύσεις "ανθρωπιάς" πανάθεμα σας...
Θέλετε να τους βρούμε στέγη δουλειά και φαγητό...
μήπως να τους προσφερθούμε και σε είδος για να μην κουράζονται οι "άνθρωποι" να μας βιάζουν να μας σκοτώνουν,να μας ληστεύουν και να μας πουλάνε ναρκωτικά?

Πηγή
http://www.e-magazino.gr/index.php/eidiseis-simera/sxetika-me-tous-300-tinisious-marokinous-kai-loipous-lathrometanastes.html