Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Σινεμά : Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore

Σαν το Σκύλο με τη Γάτα 2: Η Εκδίκηση της Κίτι Γκαλόρ


Αμερικανικής παραγωγής , πρόκειται για μια 3D κωμωδία που συνδυάζει live δράση με μαριονέτες τελευταίας τεχνολογίας και computer animation. Σε σκηνοθεσία Μπραντ Πέϊτον με τους Κριστίνα Απλγκέιτ, Μάικλ Κλαρκ Ντάνκαν, Νιλ Πάτρικ Χάρις, Σον Χέιζ, Τζέιμς Μάρσντεν, Μπέτι Μίντλερ, Νικ Νόλτε, Τζόε Παντολιάνο, Κατ Γουίλιαμς, Κρις Ο’ Ντόνελ.





Υπόθεση

Με θέμα την αρχέγονη μάχη μεταξύ γάτας και σκύλου, ένα αιλουροειδές , η Κίτι Γκαλόρ , ρίχνεται στη μάχη. Η Κίτι Γκαλόρ, είναι ... πρώην πράκτορας του οργανισμού αντικατασκοπείας των γατών ΜΙΑΟΥ, αλλά αυτονομήθηκε και κατέστρωσε ένα διαβολικό σχέδιο που θα δημιουργήσει προβλήματα όχι μόνο τους σκύλους, αλλά και τους πρώην αιλουροειδείς συναδέλφους της, με όπλο τα γαμψά και ακονισμένα νύχια της. Αντιμέτωποι με την αναπάντεχη απειλή, γάτες και σκύλοι θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά στην ιστορία, σχηματίζοντας μια μάλλον απίθανη συμμαχία προκειμένου να σώσουν, τους εαυτούς τους και τους ανθρώπους...
Η ταινία θα προβάλλεται και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά με τις φωνές , στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των :Γιάννη Τσιτσιμέλη (Ντιγκς) , Δήμητρας Ματσούκας (Κάθριν) και Άβας Γαλανοπουλου (Κίτι Γκαλόρ)

Πηγή
http://culture.ana-mpa.gr/view5.php?id=10394