Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Top 20 των ψηφοφόρων που πίστευαν ότι ο Παπανδρέου θα σώσει την Ελλάδα VIDEO

Toυ Λιακόπουλου Δημοσθένη. Αλήθεια σας λέω, ότι θα ήθελα κι εγώ, να αισθανθώ σαν αυτούς που θα δείτε στο βίντεο, διότι όλοι αυτοί είναι προφανές ότι πιστεύουν αυτά που λένε και  αισθάνονται μία αγαλίαση και μία ανακούφιση για αυτά που υποτίθεται ότι θα ακολουθήσουν. Eίναι όλοι τους, όπως και όλοι μας πολίτες, που κάποια στιγμή στη ζωή τους πίστεψαν ότι υπάρχει κάτι που στην πραγματικότητα είναι ανύπαρκτο.
Και να έχετε υπόψη, ότι δεν μας εξαπατά κάποιο συγκεκριμένο κόμμα, αλλά το ίδιο το σύστημα. Όχι μόνο εμάς τους πολίτες, αλλά και τους πολιτικούς.
Και όταν λέμε σύστημα, δεν εννοούμε μόνο αυτό της Ελλάδος, αλλά το παγκόσμιο σύστημα "δημοκρατικής" λειτουργίας των κρατών.
Ίσως το βίντεο να δημιούργησαν κάποιοι για να υποτιμήσουν τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ. Για σκεφθείτε όμως!! Το πιστεύετε αυτό; ότι δηλαδή οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ήταν αφελείς; Για σκεφθείτε τι θα έλεγαν κάποιοι άλλοι για τα υπόλοιπα κόμματα !!!!!!!
Δεν μπορώ όμως να πιστέψω τίποτε από αυτά που λένε άνθρωποι, πολιτικοί, οι οποίοι ξέρουν, όπως ξέρω και εγώ και σας το λέω εδώ και πολλά χρόνια, ότι δεν κυβερνούν, αλλά απλά εκτελούν εντολές.
Το κακό είναι ότι σήμερα, μετά από τόση διαφήμιση που έφαγε η παντοδυναμία της κυβερνώσας τρόϊκας, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν την ψευδαίσθηση, ότι κυβερνούν οι κυβερνήσεις που νομίζουν ότι εκλέγουν.
Δεν μπορούν δηλαδή να καταλάβουν, ότι ακόμη και η ψήφος, είναι κατευθυνόμενη μέσω της προπαγάνδας των ΜΜΕ.
Το βίντεο μου το έστειλαν και κυκλοφορεί στο δίκτυο.
















Πηγή