Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Ο νεαρός που άφησε άφωνους τους πολιτικούς! (Βίντεο)

Τον γύρο των ιστοσελίδων δικτύωσης κάνει η παρέμβαση ενός νεαρού φοιτητή λογιστικής, του Βασίλη Θεμιστοκλή, σε διαδικτυακή εκπομπή, αφού αναφέρθηκε στις δυσκολιες που αντιμετωπίζει ένας νέος στη χώρα μας, εξαιτίας των αυξανόμενων εξόδων και της πτώσης των μισθών.


Ο Β. Θεμιστοκλής ανέλυσε ενδεικτικά τα έξοδα που μπορεί να έχει ένα νέο ζευγάρι σε αντιστοιχία με τα έσοδά τους, δείχνοντας το πλήρες αδιέξοδο, καταγγέλοντας τη διάλυση του κοινωνικού ιστού.

«Άμα έχουμε δραχμή δε θα έχουμε πετρέλαιο. Λες και τώρα που έχουμε ευρώ, έχουν πολλά σπίτια να βάλουν πετρέλαιο ή να πάρουν ψωμί ή να πάρουν φάρμακα» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, μίλησε και για τον «γολγοθά» του για τη μετάβαση και την επιστροφή του στο ΤΕΙ Χαλκίδας όπου φοιτεί, επισημαίνοντας ότι χρειάζεται 12 ευρώ για τα εισιτήρια, προσθέτοντας ότι οι ωρομίσθιοι που εργάζονται στο εκπαιδευτικό ίδρυμα έχουν να πληρωθούν τέσσερα χρόνια.

Στο πάνελ των καλεσμένων βρίσκονταν μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ και ο Νίκος Σοφιανός του ΚΚΕ οι οποίοι άκουγαν αμίλητοι τα λόγια του 27χρονου φοιτητή. Σημειώνεται ότι στο τέλος της παρέμβασής του ο φοιτητής χειροκροτήθηκε από το κοινό της εκπομπής.

Δείτε την παρέμβαση:  


















Πηγή