Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Homo Luminonsus... 2102


Από το βιβλιο
"Οι τέσσερις Επιγνώσεις - Σοφία, Χάρη και Δύναμη του Φύλακα της Γης""***
του Αλμπέρτο Βιλόλντο

μετάφραση

Σύμφωνα με τις προφητείες των Μάγια, των Χόπι και των Ίνκα βρισκόμαστε σε ένα σημείο καμπής/στροφής της ανθρώπινης ιστορίας. Οι Μάγια θεωρούν το 2012 ως το ανώτερο σημείο, την κορυφή μια εποχής μεγάλων ταραχών και ριζικών αλλαγών, από την οποία θα προκύψει ένα νέο είδος ανθρώπου. Θα κάνουμε ένα κβαντικό άλμα από τον Homo sapiens στον homo luminonsus – που σημαίνει, πως θα εξελιχθούμε σε όντα που θα μπορούν να αντιληφθούν τη δόνηση και το Φως, από τα οποία αποτελείται ο υλικός κόσμος, σε ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο. Για πρώτη φορά ολόκληρη η ανθρωπότητα θα είναι σε θέση να εξελιχθεί, όχι από γενιά σε γενιά, αλλά εντός της ίδιας-μίας γενιάς, πράγμα που αντικρούει τις πεποιθήσεις μας περί της εξέλιξης. Και εμείς θα βιώσουμε αυτό το βιολογικό κβαντικό άλμα και οι σωματικές, συναισθηματικές και πνευματικές ιδιότητες που θα αποκτήσουμε θα μεταδοθούν στα παιδιά και τα παιδιά των παιδιών μας.

Εάν σου φαίνεται δύσκολο να το πιστέψεις, τότε συλλογίσου του ακόλουθο: τα κύτταρα σου ανανεώνονται τακτικά και κάθε οκτώ περίπου μήνες δημιουργείς μια καινούργια κόπια του σώματος σου. Εφαρμόζοντας τις επιγνώσεις που περιέχει αυτό το βιβλίο και κάνοντας χρήση των σχετικών τεχνικών, μπορείς να δημιουργήσεις ένα κορμί που να είναι ελεύθερο από την τυραννία των γονικών σου γονιδίων και των ασθενειών που συνδέονται με αυτά. Όμως ακόμη πιο σημαντικό είναι πως μπορείς να ελευθερωθείς από τις συναισθηματικές και πνευματικές ιστορίες που κληρονόμησες ή που ανέλαβες στο πέρασμα της ζωής σου.

Χάρη στις ανακαλύψεις της κβαντικής φυσικής γνωρίζουμε πως η ύλη οποιασδήποτε μορφής είναι μόνο συμπυκνωμένο φως. Οι Λάικα γνωρίζουν τη φύση του φωτός της πραγματικότητας εδώ και χιλιετίες – γνωρίζουν πως οι δονήσεις και το φως μπορούν να παίρνουν αμέτρητες μορφές-δομές. Αρχικά δημιουργείται ένα φωτεινό μάτριξ (μια φωτεινή μήτρα) και στη συνέχεια αυτό το προσχέδιο παράγει ζωή. Η δόνηση και το Φως στροβιλίζονται σαν μία φωτεινή μήτρα τριγύρω, συμπυκνώνονται και παράγουν για παράδειγμα μια φάλαινα. Και αυτές οι φάλαινες γεννούν κατόπιν περισσότερες του είδους τους.

Το ανθρώπινο σώμα διαθέτει επίσης ένα τέτοιο μάτριξ: Μας περιβάλλει ένα φωτεινό ενεργειακό πεδίο (ΦΕΠ -αύρα), το οποίο καθορίζει τη μορφή και την υγεία του σώματος.
Το ΦΕΠ του δίνει λοιπόν σχήμα, όπως τα ενεργειακά πεδία ενός μαγνήτη οργανώνουν τα ρινίσματα σιδήρου πάνω σε μια γυάλινη επιφάνεια. Όπως και στο παράδειγμα με τις φάλαινες, και οι άνθρωποι μπορούν να δώσουν τη ζωή παρακάτω. Ένα νέο είδος ανθρώπου χρειάζεται φυσικά μια νέα μήτρα φωτός (φωτεινό μάτριξ). Στο πέρασμα των χιλιετιών οι Λάικα δίδασκαν με ποιο τρόπο αποκτά κανείς πρόσβαση στο βιολογικό προσχέδιο από φως και πώς να υποστηρίξουμε το Πνεύμα (το Θεό ή το καθαρό πνεύμα) στο σχεδιασμό της δημιουργίας[1]. Δίδασκαν πώς να θεραπεύουμε ασθένειες και να δημιουργήσουμε μια εξαιρετικά σταθερή υγεία, όπως και το να σχεδιάζουμε την προσωπική μας μοίρα, αλλάζοντας το ΦΕΠ.

Μπορούμε να φανταστούμε το ΦΕΠ σαν το software (ένα πρόγραμμα υπολογιστή), το οποίο καθοδηγεί το DNA –αυτό είναι το hardware, που δημιουργεί το σώμα. Εάν καταφέρουμε να γίνουμε μαέστροι των επιγνώσεων λαμβάνουμε την νεότερη έκδοση αυτού του software, έτσι ώστε ο κάθε ένας από εμάς να μπορεί να δημιουργήσει ένα σώμα, το οποίο γερνά διαφορετικά, διατηρείται υγιές και πεθαίνει. Εάν δεν τα καταφέρουμε να προγραμματίσουμε το ΦΕΠ με διαφορετικό τρόπο παραμένουμε αιχμάλωτοι των κληρονομημένων ιστοριών μας. Αυτή σημαίνει πως γερνάμε, ζούμε και πεθαίνουμε ακριβώς όπως οι γονείς και οι παππούδες μας, βιώνουμε τους σωματικούς πόνους και τα συναισθηματικά τους προβλήματα εκ νέου. Με τη βοήθεια των τεσσάρων επιγνώσεων μπορούμε να απελευθερωθούμε από την τυραννία των οικογενειακών-κληρονομικών βαρών μας –τις ιστορίες που τυραννούσαν τους προγόνους μας.

Οι Λάικα είχαν γίνει μαέστροι αυτών των επιγνώσεων και για το λόγο αυτό μπορούσαν να δημιουργούν ακόμη και νέες μορφές ζωής πάνω στη Γη – όπως για παράδειγμα ένα νέο είδος πεταλούδας στον Αμαζόνα. Μπορούσαν να μεταφέρουν τεράστιους ογκόλιθους βράχων πέρα από τις κορφές ψηλών βουνών, πράγμα που ήταν απαραίτητο για το χτίσιμο των πόλεων των Ίνκας που βρίσκονταν σε ψηλά υψόμετρα. Στη Βίβλο αναφέρεται πως η πίστη μετακινεί βουνά, όμως εμείς το έχουμε ξεχάσει. Οι τέσσερις επιγνώσεις μας διδάσκουν πως πρώτ΄απ’ όλα πρέπει να μετακινήσουμε εκείνο το βουνό, το οποίο μας εμποδίζει να αναγνωρίσουμε τη δική μας φωτεινή φύση.

Καθώς εξελισσόμαστε σε homo luminonsus, αποδεσμευόμαστε από τις συνήθειες των κατακτητών και απορρίπτουμε την αρρενωπή θεολογία, η οποία προσανατολίζεται σε προσταγές, έλεγχο και κυριαρχία επί της Φύσης και έτσι δικαιολογεί την λεηλασία των ποταμών και των δασών μας, υποστηρίζοντας πως σε τελική ανάλυση πρόκειται απλά για πρώτες ύλες που προορίζονται για ανθρώπινη χρήση. Αν’ αυτού στρεφόμαστε σε μία παλαιότερη μυθολογία, η οποία ξεχάστηκε από τους περισσότερους ανθρώπους – μια θηλυκή θεολογία συνεργασίας και αειφορίας.


Πηγή