Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΑΞΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η......ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΤΟΥΡΑΣ!!!!













«Έντε λα μαγκέ ντε Βοτανίκ» και ... χαράς ευαγγέλια για εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες ινδικής κάναβης, από την Κυβέρνηση που στο ... Βοτανίκ, θέλει να φτιάξει ... Τζαμιά!!! Από μια κυβέρνηση που «φτιαξάρε στο μινούτο ντε δουλειέν» για λογαριασμό των δανειστών μας φυσικά!
Οσο για το τραγούδι, γράφτηκε το 1932-1933, όταν ο Ζαγοραίος ήταν 4 χρονών και η μουσική ανήκει στον Σπύρο Περιστέρη και οι πρωτότυποι στίχοι στον Χαρ. Βασιλειάδη. Ο Ζαγοραίος είναι ο στιχουργός στην "αργκό" εκδοχή. Όσο για την πρώτη εκτέλεση του τραγουδιού με τους "original" στίχους, ανήκει στον Ζαχαρία Κασσιμάτη.
Αν ζούσαν όλοι αυτοί σήμερα, θα ήταν από τους πρώτους που θα εναντιώνονταν στην αποποινικοποίηση των ναρκωτικών. Ειδικά στις μέρες αυτές, που η αυτοκτονίες κάνουν θραύση και η νεολαία μας αισθάνεται ότι δεν έχει μέλλον.
Μετά την απελευθέρωση των ταξί λοιπόν έρχεται η ... απελευθέρωση της μαστούρας!!!
Όλοι θα μπορείτε να μαστουρώνετε ελεύθερα, όπου γουστάρετε!
Αλίμονο όμως σε όποιον καπνίζει (κανονικά τσιγάρα) ! Αυτός μπορεί να συλλαμβάνεται αν δεν έχει να πληρώσει το πρόστιμο ! Ετσι, η κυβέρνηση αλαλούμ, έχει στην κυριολεξία τρελάνει τους Έλληνες με τα καμώματά της!
Επιτρέπει το μαστούρωμα αλλά ... απαγορεύει το κάπνισμα!!!
Σίγουρα, κάποιος φωτεινός εγκέφαλος θα σκέφτηκε ότι αφού χάσαμε τους ψήφους των ταξιτζήδων, είναι καλή ιδέα να τους αντικαταστήσουμε από τους ψήφους των ... χασικλήδων!!!

Και φυσικά, σε μια εποχή που όλοι τρέμουν ...μην τυχών και εξεγερθεί η νεολαία, η απελευθέρωση των ναρκωτικών και η αποποινικοποίησή τους, αποτελεί μια πρώτη πράξη, για την καταστολή των αντιδράσεων.
Το σκεπτικό απλό και χιλιο-χρησιμοποιημένο:
«Ας ρίξουμε τη νεολαία στα φτηνά ναρκωτικά, και έχοντας τους μέσα στην μαστούρα, θα μπορούμε να τους ελέγχουμε καλύτερα και μαζικότερα» ! Παλιά συνταγή, με την οποία οι Τροικανοί , θα τρίβουν τα χέρια τους!
Από τη μια λοιπόν η Κυβέρνηση νοιάζεται για την υγεία μας και απαγορεύει το κάπνισμα και από την άλλη, επιτρέπει τα ναρκωτικά, προφανώς διότι ... αυτά δεν μας βλάπτουν!!
Και φυσικά, θα μπορούσα να δεχτώ κάτι τέτοιο αν προηγουμένως η Κυβέρνηση είχε φροντίσει να φτιάξει θεραπευτήρια (τύπου ΟΚΑΝΑ) για τους χρήστες! Στη χώρα μας όμως, αυτός που σήμερα κάνει αίτηση για τον ΟΚΑΝΑ, θα γίνει αποδεκτή μετά από 6 χρόνια! Και φυσικά στο διάστημα αυτό ο ... ασθενής θα έχει πεθάνει!!!
Με πρόσχημα ότι «κυνηγάμε τον έμπορο ναρκωτικών» και όχι τον χρήστη, δεν μας είπαν κάτι πολύ απλό! Ποιον μεγαλέμπορο ναρκωτικών έπιασε αυτή η Κυβέρνηση? Διότι τώρα που θα αυξηθεί κατακόρυφα η ζήτηση, οι έμποροι ναρκωτικών θα κάνουν χρυσές δουλειές. Γι αυτούς άλλαξε το νομικό πλαίσιο ; Εγινε σκληρότερο; Όχι βέβαια!!!
Από την άλλη, ποινικοποιεί το επιχειρείν , με αποτέλεσμα σήμερα να υπάρχει κλίμα φόβου για επενδύσεις στη χώρα μας! Ποιος θα επενδύσει άραγε όταν θα υπάρχει ο πέλεκυς του ... Κορυδαλλού αν δεν πάνε καλά οι δουλειές του;
Έχουμε δηλαδή μια Κυβέρνηση, που βάζει φυλακή μικροεπιχειρηματίες και «μπατιράκια» και βγάζει από τη φυλακή τα βαποράκια των μεγαλέμπορων!
Έχουμε μια Κυβέρνηση που στην ουσία εφαρμόζει ένα σχέδιο οικονομικής εξαθλίωσης (κυρίως) της νεολαίας μας και αντί για να δώσει κίνητρα για δουλειά στο 40% των νέων ανέργων, τους δίνει το δικαίωμα να μαστουρώνουν ελεύθερα, προφανώς για να ξεχνούν τον πόνο τους!!!

Αφιερωμένο λοιπόν στους εραστες της μαστούρας, γιατί ... «φτιαξάρε στο μινούτο ντε δουλειέν»:




Πηγή
http://forza-grecia.pblogs.gr/2011/08/meta-thn-apeleftherwsh-twn-taxi-erhetai-h-apeleftherwsh-ths-mast.html