Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Αυτά παθαίνετε όταν παρκάρετε παράνομα (Βίντεο)





Ακραία μέτρα για να πατάξει τις συνήθειες των πλουσίων που παρκάρουν σε παράνομα σημεία στην πόλη πήρε ένας δήμαρχος στη Λιθουανία, συνθλίβοντας με ένα στρατιωτικό τεθωρακισμένο τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ο δήμαρχος του Βίλνιους, Arturas Zuokas, ο οποίος βρίσκεται πάνω σε στρατιωτικό τεθωρακισμένο, καθώς ισοπεδώνει μια Mercedes-Benz που είναι σταθμευμένη σε παράνομο σημείο, ενώ ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου βρίσκεται μέσα σε ένα γραφείο.




"Αυτό θα πάθετε αν παρκάρετε το αυτοκίνητό σας παράνομα," δηλώνει ο δήμαρχος μετά την καταστροφή του αυτοκινήτου.

Όπως ήταν φυσικό όταν επέστρεψε ο οδηγός και βρήκε το αυτοκίνητο του σε αυτή τη κατάσταση έπαθε σοκ με την εικόνα που αντίκρισε.

Ο δήμαρχος του κουνάει το χέρι του και του λεει: «Την επόμενη φορά, παρκάρετε το αυτοκίνητό σας νόμιμα."

Ο 43χρονος δήμαρχος, δήλωσε πως επέτρεψε να κυκλοφορήσει το βίντεο από το συγκεκριμένο περιστατικό, επειδή όπως είπε έχει «χορτάσει» από τους ιδιοκτήτες των Rolls Royces και Ferraris που νομίζουν ότι είναι υπεράνω του νόμου.

«Ήθελα να επιστήσω την προσοχή στο γεγονός ότι εάν έχετε ένα ακριβό αυτοκίνητο και πολλά χρήματα, δεν σημαίνει ότι μπορείτε να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας όπου θέλετε», δήλωσε ο δήμαρχος.


Πηγή
http://www.skai.gr/news/weird/article/176480/auta-pathainetai-otan-parkarete-paranoma-video/?utm_source=rss_news_weird&utm_campaign=skai200905190000&utm_medium=rss