Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

Μουσουλμάνοι ενοικιαστές
Προσοχή –προσοχή!!!
Όσοι νοικιάζεται σπίτια και καταστήματα σε μουσουλμάνους ενοικιαστές να τα ξενοικιάσετε αμέσως από αυτούς, διότι...

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα αφού πάρουν την εμπιστοσύνη από εσάς σαν καλοπληρωτές μετατρέπουν τα περισσότερα καταστήματα που νοικιάζουν σε τζαμιά και τα διαμερίσματα σε κοινόβια, δηλαδή ένας φαίνεται στα χαρτιά αλλά μένουν πολλοί μέσα, και αφού σας βάλουν μεγάλο φέσι από τα απλήρωτα ενοίκια που συσσωρεύτηκαν, βάζουν φωτιά και τα καίνε και λένε ότι τους έκαψαν χριστιανοί η άλλης εθνικότητος.
Έτσι αυτοί ξενοικιάζουν τα διαμερίσματα και τα καταστήματα που τους έχετε νοικιάσει σαν κύριοι και εσείς μπαίνετε μέσα χοντρά διότι έχετε πάρει μόνο δυο με τρεις μήνες ενοίκια από αυτούς , καταστρέφοντας την περιουσία σας και αφήνοντας απλήρωτους λογαριασμούς κοινόχρηστα ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ.
Και μετά οι ίδιοι πάνε σε άλλα κορόιδα Έλληνες και τους κάνουν τα ίδια.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------13 Αυτο ειναι αληθεια οτι καταστρεφουν τα σπιτια μας ..'Ετσι εγινε και στο δικο μου, νοικιασα το σπιτι μου σε εναν Πακιστανο στην αρχη ολα ωραια, αλλα μετα... το 1ο εξαμηνο αρχισε και δεν πληρωνε και οταν εκανα ξαφνικη εφοδο στο σπιτι βρηκα 20 ατομα να μενουν μεσα και το σπιτι το ειχαν διαλυσει στην κυριολεξια..Δεν φταινε αυτοι, αλλα μονο εμεις που τους δινουμε τα σπιτια μας και τους εμπιστευομαστε !!!!!


Πηγή

http://www.bloglines.gr/index.php?article=13445

http://kafeneio.info/tro-ma-ktiko/%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82