Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Αεροψεκασμοί με Ιστούς Εντόμων

Αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία έπεσε από τον ουρανό στις 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις ΗΠΑ. Είναι ανθρώπινης κατασκευής Νανοτεχνολογία, γεμάτη ιστούς Morgellons. Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι το 1982 κατατέθηκε μια πατέντα για τεχνητή βροχόπτωση με την χρήση DMSO. Το DMSO (υποπροϊόν θαλάσσιας άλγης) είναι ένας φορέας που όποια ουσία την ακολουθεί μπαίνει στο ανθρώπινο κύτταρο.

Αυτός είναι ο λόγος που μερικοί ασθενείς με Morgellons έχουν μέρη εντόμων στο σώμα τους. Όταν ένα έντομο δαγκώσει η ακόμη να προσγειωθεί μόνον σε κάποιον που έχει έρθει σε επαφή με το DMSO, τότε κάποιο από το DNA του εντόμου θα μπει στην κυτταρική δομή και θα μεταλλαχτεί.

  • Το δεύτερο μέρος της φωτογραφίας (δεξιά) δείχνει ένα κομμάτι του δείγματος καλλιεργημένο διαφορετικά από το πρώτο. Βλέπετε τους ιστούς που μεγαλώνουν σταδιακά και βγαίνουν. Όλα είναι νάνο–κλίμακας και αόρατα στο γυμνό μάτι !

Διάβασε ακόμη σχετικά


Morgellons και το Λουρί της Μάνας

Αεροψεκασμοί , Virons . Τα “Μέσα Μαζικής Κατεύθυνσης” κάνουν ελάχιστες αναφορές στο θέμα των Morgellons και προσπαθούν να μας πείσουν ότι αφορά δερματική διαταραχή. ΨΕΜΑΤΑΑΑ !!! Όσα λένε απέχουν πολύ από την αλήθεια. Οι ίνες εικ. 10 διατρέχουν τον οργανισμό, αναπαράγονται αφάνταστα γρήγορα, καταστρέφουν το DNA και το αντικαθιστούν με κάποιο είδος πρωτεΐνης. Τι σημαίνει αυτό ? Εάν κάποιος έρθει σε επαφή με τα Morgellons, ο οργανισμός του τα αναγνωρίζει και τα αναπαράγει συνεχώς εικ. 11-16 !

  • Και ας μην ξεχνάμε ότι επικοινωνούν μεταξύ τους με αυτοργανούμενα ασύρματα δίκτυα. Το περίβλημα τους αποτελείται από (HDPE) δηλαδή από υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο, το οποίο χρησιμοποιείται για την κατασκευή οπτικών ινών !!!

eik.1BA_thumb

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ: ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΡΥΠΟΓΟΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ!

Στη λίστα των ρυπογόνων και επικίνδυνων για την ατμόσφαιρα ουσιών, έρχεται να προστεθεί κάτι για το οποίο δε γίνεται καθόλου λόγος από τους ‘φανατικούς υπερασπιστές’ του πλανήτη: Τα καύσιμα των αεροσκαφών.

Από τη μία μεριά, στα καύσιμα αναμιγνύονται χημικά σωματίδια για λόγους προστασίας και από την άλλη μεριά, τα καύσιμα αυτά αποτελούν για πολλούς ένα ‘περιβαλλοντικό ρίσκο’. Το καύσιμο το οποίο εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιούν όχι μόνο τα πολεμικά αλλά και τα πολιτικά αεροσκάφη, είναι το JP-8. Το JP-8 περιέχει σε ποσοστό 99,8% κηροζίνη. Τα υπόλοιπα συστατικά του όμως, είναι μία ποικιλία από πρόσθετα, τα οποία υποτίθεται ότι είναι αντιψυκτικά, αντι-οξυδωτικά ή αντι-διαβρωτικά.

Διάβασε και άλλα σχετικά με το θέμα άρθρα του © Ιων Μάγγου όλα δημοσιευμένα σε ανάλογα περιοδικά. :lol:

Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας !!! Και το ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ.

Συμπληρωθήκανε τον Φεβρουάριο του 2008, ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΥ ΨΕΚΑΣΜΑΤΟΣ του πλανήτη κυρίως της Δύσης. Σήμερα το 2010 έχουμε άλλα δύο χρόνια, και μάλιστα ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΕΔΩ. Φυσικά με την σιωπηρή ανοχή ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων, οπότε βγάλτε συμπέρασμα. Όταν δημοσιεύσαμε το πρώτο μέρος στο περιοδικό Αβατον ξέραμε τις αντιδράσεις που θα ακολουθούσαν.

Ο ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ

Η εικόνα 10 της τοιχογραφίας ξεκαθαρίζει τον σκοπό του ψεκάσματος (chemtrails) από τα λευκά χωρίς διακριτικά αεροπλάνα που γίνεται καθημερινά στους ουρανούς της Δύσης κυρίως από το 1998.

Δεν είναι Συνωμοσιολογία, Επίσημο το Ψέκασμα!

Διαβάστε τις επίσημες κυβερνητικές ανακοινώσεις των ΗΠΑ και της Αγγλίας. Σε μορφή PDF 128 σελίδων, όσοι ξέρετε Αγγλικά. Αφού μας ψεκάζουν εδώ στην Δύση συστηματικά επί 11 χρόνια, βασιζόμενοι στην διατροφή του Δυτικού ανθρώπου με κρέατα κάθε είδους και γαλακτοκομικά τώρα βγαίνουν και μας το λένε επισήμως.

eik.0_thumb

Το ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ στο ΧΗΜΙΚΟ ΨΕΚΑΣΜΑ των ΟΥΡΑΝΩΝ μας.

Αν έχετε αγανακτήσει μετά από 11 χρόνια συστηματικού ψεκάσματος των ουρανών μας με χημικά και όχι μόνον, από τα αθόρυβα υπερηχητικά Boeing και από τα Orbs ηλεκτρικής αντιβαρυτητος. Τότε φτιάξτε ένα CB (ChemBuster).

Οι Μεγάλες Συμπτώσεις Του Κόσμου

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε, πολλές συμπτώσεις. Συμπτώσεις που δεν είναι καθόλου συμπτώσεις, και φτάνουν στην προδοσία της ανθρωπότητας. Φταίνε όλοι οι <<μυημένοι>> κύριοι ορισμένων μυστικών εταιριών, που τα στήνουν όλα αυτά, με την απίστευτη βλακεία που τους διακατέχει.

Αυτός ο αόρατος πόλεμος μαίνεται γύρω μας.

Κυβικά διαστημόπλοια ενός κυβικού μιλίου με τεχνολογία superstealth έχουν εγκιβωτίσει την Γη. Η σιωπή της NASA , οι μάχες γύρω από τον ήλιο και με την Αμερικανική αεροπορία, με βολές σωματιδίων και airborne lasers.

73460_1221885002688_1695845676_398820_4411518_n


Πηγή
http://miastala.com/s/archives/10996