Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ

Ειμαι κι'εγώ μία πρώην κάτοικος του ιστορικού κέντρου που ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να μετακομίσει μαζί με την οικογένειά της για όλους...τους λόγους που αναφέρονται(http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/blog-post_7555.html).
Αυτό που θέλω να πω, είναι οτι είναι κοινό μυστικό πως όλα αυτά τα πλήθη αλλοδαπών δε μαζεύτηκαν τυχαία στην Κοτζιά, τη Μενάνδρου, την Αγ. Κωνσταντίνου κτλ...
Γιατί δεν πάνε σε περιοχές όπως η Νεα Μάκρη, το Κορωπί, την Ανάβυσσο κτλ...που έχει και άπλα, παρά στριμώχνονται, κλέβουν, ΒΙΑΖΟΥΝ, δολοφονούν, πουλάνε πρέζα...μόνο στο κέντρο;
Ειναι απλό, συμβαίνει ότι συνέβη πριν μερικά χρόνια στο Γκάζι και του Ψυρρή.
Τους ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ εκεί για να αναγκαστούμε να πουλήσουμε τα ακίνητά μας και τα μαγαζιά μας για ένα κομάτι ψωμί στην κυριολεξία.

Και φυσικά όλα αυτά δεν τα αγοράζουν αλλοδαποί αλλά μεγαλοπαράγοντες της χώρας.
Ειναι κοινό μυστικό πια.Σε τέσσερα-πέντε χρόνια η περιοχή ξαφνικά από γκέτο θα μεταμορφωθεί σε Μανχάταν.
Και αλίμονο σε όποιον έχει πουλήσει, θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο.
Εμείς και κάποιοι άλλοι γνωστοί, παρ'όλο που εγκαταλείψαμε τις κατοικίες μας, θα τις διατηρήσουμε όσο μπορούμε με νύχια και με δόντια, κι'ας πηγαίνουμε δέκα άτομα μαζί να ελέγξουμε αν το διαμέρισμά μας είναι ακόμη κλειστό η ζουν μέσα 30 μαχαιροβγάλτες.
Πλέον, ούτε παιδάκι το δημοτικού δεν πιστεύει πως αδυνατούν να καθαρίσουν το κέντρο από δαύτους ( δε μιλώ για νόμιμους και εργαζόμενους μετανάστες).
ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ να τους διώξουν και φέρνουν επίτηδες κι'άλλους για τους λόγους που προανέφερα.


Πηγή
http://ethnikososialistis.pblogs.gr/2010/09/sholio-anagnwstrias-katoikoy-ths-periohhs-toy-kentroy-ths-athhna.html