Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΝΕΑ ΕΚΔΟΧΗ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΕΝΕΝΤΙ-VIDEO


Όπως αποκαλύφθηκε, η Εκκλησιαστική Επιτροπή στη δεκαετία του '70 και, όπως δείχνουν εσωτερικά έγγραφα του FBI, ο έλεγχος της Κου Κλουξ Κλαν και άλλες πργάνωσεων υπέρ των λευκών, άρχισε το 1960.

Πιο πρόσφατα, αποκαλύφθηκε ότι διάφορες ρατσιστικές οργανώσεις λειτουργούσαν ως ένα είδος "μυστικών υππηρεσιών ασφαλείας" και συμπεριφέρονταν σαν περιουσιακό στοιχείο του FBI.

Ο ρατσιστής Milteer φέρεται πως ήταν ένας από τους πιο βίαιους άνδρες στη χώρα", ο οποίος μάλιστα είχε απειλήσει να σκοτώσει τον Τζον Κένεντι, στις 9 Νοεμβρίου του 1963, με το FBI να λέει ψέματα για την τύχη Milteer.

Σε ένα ηχογραφημένο ντοκουμέντο, ο Milteer λέει πως ένας πληροφοριοδότης, είναι ο καλύτερος τρόπος, για να δώσει οδηγίες για τη δολοφονία του προέδρου.

Παρά την απειλή και την πιθανότητα για συνωμοσία, αναφορικά με τη δολοφονία του Κένεντι, το FBI, του επέτρεψε να ταξιδέψει στο Ντάλας, αν και θα έπρεπε να τον είχαν αποτρέψει.

"Θα νόμιζα ότι αστειεύεστε, όταν είπα ότι θα πρέπει να θανατωθεί από ένα παράθυρο με υψηλής τεχνολογίας όπλο", δήλωσε ο Milteer, μετά τη δολοφονία.

Ο Milteer βρισκόταν στο Ντάλας την ημέρα της δολοφονίας και υπάρχει και φωτογραφία, για να το αποδείξει. Στη φωτογραφία, ο Milteer βρίσκεται κοντά στην προεδρική λιμουζίνα, ενώ το γεγονός αυτό δεν αναφέρθηκε στην έκθεση της Επιτροπής Γουόρεν.



Πηγή
http://www.liako.gr/news/home/24788-version.html