Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΙ ΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΜΗΝΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ Ή ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ...

Είδαμε προηγουμένως (σε προηγούμενο κεφάλαιο) ότι κατά την Γεωμετρική απόδειξη της υπάρξεως της Χαμένης Ενέργειας του 82,2% (Σκοτεινή Ενέργεια) σχηματίζονται μέσα στη 7η και 13η Ακτινωτή Δημιουργική χοάνη (κώνο) δυο Απολλώνιοι Σφαίρες ή στην Πραγματικότητα Πυθαγόρειοι σφαίρες, σε κάθε σύμπαν που περιέχεται μέσα στη χοάνη.

Αυτές οι δύο σφαίρες τέμνονται μεταξύ τους και η τομή τους σχηματίζει ένα σφαιρικό μηνίσκο.

Αυτός ο σφαιρικός μηνίσκος που δημιουργήθηκε εκ κατασκευής κατά την ενεργοποίηση
των συμπάντων είναι κατά θέσιν και μέγεθος σταθερός για κάθε σύμπαν και ένας μόνον.
Σχηματίζεται δε στον άξονα του κώνου (χοάνης) και αρχίζει κάθε ένας από το εκάστοτε κέντρον του σύμπαντος.
Οι ιδιότητες που παρουσιάζουν αυτοί οι σφαιρικοί Μηνίσκοι είναι πολύ χαρακτηριστικές και ειναι οι κατωτέρω:



1. Οι Πυθαγόρειοι σφαιρικοί μηνίσκοι δημιουργήθηκαν απ αρχής της ενεργειακής μορφοποιήσεως του σύμπαντος.

2. Οι Πυθαγόρειοι σφ. μηνίσκοι κατασκευάστηκαν ένας σε κάθε σύμπαν και έχουν εκ της δημιουργίας έναν ειδικό σκοπό.

3. Η αρχή κάθε μηνίσκου ταυτίζεται με το κέντρο κάθε σύμπαντος και συνεπώς οι συντεταγμένες τις βρίσκονται από τους ίδιους πίνακες που μας δίδουν τις συντεταγμένες των αντίστοιχων κέντρων των ουράνιων συμπάντων.

4. Η μορφή,οι διαστάσεις (μεγάλος και μικρός άξονας) , το μέγεθος στο επίπεδο και στο χώρο , είναι για κάθε μηνίσκο σταθεροί και μπορούν ευχερώς να υπολογισθούν.

5. Τα γεωμετρικά στοιχεία των μηνίσκων μεταβάλλονται από σύμπαν σε σύμπαν και η μεταβολή αυτή ακολουθεί τους Πυθαγόρειους γεωμετρικούς νόμους της δημιουργίας του σύμπαντος.
 
6. Η ουράνια ακτινοβολία του 82,2% της καλούμενης μάζας - ενέργειας δεν μπορεί να διαπεράσει τους Πυθαγόρειους σφαιρικούς Μηνίσκους.Είναι δηλαδή άτρωτοι από την επίδραση εξωτερικής Κοσμικής ακτινοβολίας.
Αυτό οφείλεται καθαρά σε "κατασκευαστικούς" λόγους.
Στο σχέδιο της 13ης και 7ης Δημιουργικής Ακτινωτής Χοάνης και στον γεωμετρικό τρόπο με τον οποίο κατασκευάστηκε το φάσμα της ενεργειακής ακτινοβολίας είδαμε ότι όλες αυτές οι ενεργειακές ακτινοβολίες σχηματίστηκαν από την αναγκαστική διέλευσή τους απο σημεία που σχηματίζουν γεωμετρικές αρμονικές τετράδες και καθοδηγούνται απο τις ημιπεριφέρειες, τις Απολλώνιες (Πυθαγόρειες).
Τέτοιες όμως αρμονικές τετράδες στον χώρο των μηνίσκων δεν υπάρχουν και άρα γεωμετρικά δεν δημιουργούνται ακτίνες που να περνούν μέσα από τον χώρο τους.
Έτσι λοιπόν οι μηνίσκοι αυτοί δεν φωτίζονται από την εκ της κορυφής ενεργειακήν ακτινοβολία και στο συνεχές φάσμα της παρουσιάζονται σαν αφώτιστες τρύπες ή αλλιώς Μαύρες Τρύπες.
 
7. Τα χείλη των σφαιρικών Μηνίσκων είναι πηγή άλλης ακτινοβολίας διαφορετικού ενεργειακού Κοσμικού φάσματος της κορυφής του Κώνου του 82,2% διότι όλα τα σημεία των σφαιρικών τόξων των Μηνίσκων αποτελούν ένα νέο γεωμετρικών τόπο άλλων ειδικών αρμονικών ακτίνων που διέρχονται αναγκαστικά από ορισμένα και σταθερά σημεία που αποτελούν άλλες γεωμετρικές αρμονικές τετράδες.
Οι ακτίνες αυτές χαρακτηρίζονται σαν ειδικές και αλλιώτικες απο τις άλλες του 82,2% διότι αυτές ανα μια από κάθε δέσμη, διερχόμενες απο τα αναφερθέντα αρμονικά σημεία τέμνονται σ' αυτά δίκην ΧΙΑΣΤΉ και δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι τα αρμονικά σημεία ακτινοβολούν με δικιά τους αφετηρία , ενώ στην πραγματικότητα προέρχεται και αυτή από την ΧΙΑΣΤΙ ακτινοβολία των μηνίσκων.Άρα τα χείλη των Σφαιρικών Μηνίσκων είναι πηγή ακτινοβολίας Χ.

ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ:"Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ" IΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΔΑΚΟΓΛΟΥ , ΙΟΥΛΙΟΣ 1987 - ΤΟΜΟΣ 1ος. 
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...



Το είδαμε ΕΔΩ