Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΔΡΑΧΜΗ τρικλοποδιά σε επικείμενο Γ΄ ΠΠ των ΗΠΑ


Σύμφωνα με προειδοποίηση από τον Alex Jones και το infowars.com το διεθνές τραπεζικό καρτέλ, θέλει να χρησιμοποιήσει τον Αμερικανό Πρόεδρο Ομπάμα και τον στρατό των ΗΠΑ να ξεκινήσει έναν Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι ελεγκτές της Νέας Τάξης Πραγμάτων πιστεύουν ότι μπορούν να επιτύχουν μια παγκόσμια κυβέρνηση στον κόσμο αποσταθεροποιώντας κάθε χώρα στην Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική, την Ρωσία και την Κίνα, ρίχνοντάς τους στην κρίση προκειμένου να δημιουργηθεί μια ευρύτατη καταστροφή. Μόλις αυτό συμβεί και ο κόσμος έρθει στο χείλος της συνολικής εξάλειψης, τότε το παγκόσμιο τραπεζικό καρτέλ σχεδιάζει να εφαρμόσει την τελική του φάση: μία παγκόσμια κυβέρνηση και ευγονική ημερήσια διάταξη.
Τώρα, είμαστε ακόμα στα αρχικά στάδια. Εάν αυτή η κατάσταση κλιμακωθεί, μπορεί να οδηγήσει στον χειρότερο παγκόσμιο πόλεμο που έχει υποστεί ποτέ η ανθρωπότητα.

Αν γνωρίζετε καλά αγγλικά δείτε το video που ακολουθεί:







Εάν τα πράγματα είναι έτσι, δεν φαίνεται καθόλου περίεργο που όλοι (Ομπάμα, Μέρκελ, Σαρκοζί, κλπ) ξαφνικά θέλουν να βοηθήσουν την Ελλάδα οικονομικά και αγωνιούν μαζί της.
Είναι παράλογο π.χ. ο Ομπάμα να θέλει να μας βοηθήσει. Δεν τον έπιασε ξαφνικά ο πόνος. Δολάριο και Ευρώ, φαινομενικά, έχουν αντίθετα και, μάλιστα, συγκρουόμενα συμφέροντα. Αυτό που τους φοβίζει είναι η επιστροφή μας στην Δραχμή (κάτι που μπορεί να γίνει πολύ εύκολα και αναίμακτα αφού προβλέπεται από την νομισματική ένωση και το άρθρο 50). Ο λόγος; Η επιστροφή στην Δραχμή προϋποθέτει την έξοδο από το Ευρώ και άρα τον οικονομικό έλεγχο. Επιπλέον, η Δραχμή θα βρίσκεται –όπως πάντα βρισκόταν– στην πιο γεωστρατηγικής σημασίας περιοχή, ίσως, όλου του πλανήτη και, φυσικά, είναι η γέφυρα που συνδέει Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή και Ρωσία. Στην γεωγραφική αυτή περιοχή η Δραχμή γίνεται αυτόνομος παράγοντας οικονομικών εξελίξεων με καταλυτικές ιδιότητες. Η Δραχμή μπορεί να γίνει, όποτε το θελήσει (δηλαδή όποτε το θελήσουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις) η Δύναμη της Μεσογείου. Μπορεί να γίνει το παγόβουνο που θα βυθίσει τον Τιτανικό, επειδή πολύ απλά δεν μπορούν να συντηρηθούν εταιρίες με έξοδα στο ακριβό Ευρώ και έσοδα στην φτηνή Δραχμή.
Αυτά, ως προς το εμπόριο. Και αυτό είναι, μάλλον, το λιγότερο που τους απασχολεί, διότι πώς επιβίωναν τόσο καιρό η οι πολυεθνικές πριν η Ελλάδα μπει στο Ευρώ; Το βασικό τους πρόβλημα είναι το τι θα γίνει με τις στρατηγικής σημασίας επενδύσεις τους στην Ελλάδα.

Ανέκαθεν η Ελλάδα θεωρούνταν επικίνδυνη για τον έλεγχο της Μέσης Ανατολής. Θυμηθείτε τι είχε πει ο Κίσινγκερ: «Οι Έλληνες είναι λαός δυσκολοκυβέρνητος, γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθειά στις πολιτισμικές του ρίζες. Ίσως έτσι βάλουν μυαλό. Εννοώ, δηλαδή να τους πλήξουμε στην Γλώσσα, στην Θρησκεία, στα Πολιτιστικά και Ιστορικά τους αποθέματα, ώστε να ελαχιστοποιήσουμε κάθε δυνατότητα προόδου τους, διακρίσεως και κυριαρχίας, ώστε να πάψουν να έχουν λόγο στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, που είναι περιοχές μεγάλης στρατηγικής σημασίας για την πολιτική των ΗΠΑ

Η Ελλάδα εξακολουθεί να παραμένει «το κλειδί με την πιο σημαντική γεωστρατηγική θέση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, επηρεάζοντας κράτη όπως η Ρωσία και η Τουρκία», τόνισε ο οµότιµος καθηγητής του πανεπιστηµίου Berkeley της Καλιφόρνια, Keneth Waltz, πριν λίγο καιρό, μόλις τον Μάιο του 2011.


Αυτό το κλειδί, το χρειάζονται: είτε οι ΗΠΑ, είτε η Ρωσία, είτε το Διεθνές Τραπεζικό Καρτέλ, είτε η Νέα Τάξη Πραγμάτων, είτε οποιοσδήποτε. Είναι αδιανόητο, γι’ αυτούς, αυτό το συγκεκριμένο «κλειδί» να βρίσκεται αυτόνομο και αδιάθετο προς χρήση…

Εάν γίνει επιστροφή στην Δραχμή, η σε περίπτωση που ο έλεγχος ξεφύγει, τότε ενδεχομένως να ακολουθήσει το σχέδιο Β΄ :ο διαμελισμός της χώρας μας προκειμένου να επιτευχθεί ο αναγκαίος έλεγχος (κατά το Διαίρει και Βασίλευε).


Πηγή