Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Επεισόδιο στη Στουρνάρη

Απίστευτο επεισόδιο έγινεα χθές στη Στουρνάρη. Την ώρα που πέρναγα κατα τις 11 κ 30 ένας τουρίστας από την απέναντι μεριά του πολυτεχνείου έκανε το λάθος και έβγαλε την φωτογραφική του μηχανή για να αποθανατίσει το θέαμα το οποίο συμβαίνει επι καθημερινής βάσεως απο την πύλη του Πολυτεχνείου μέχρι την οδό μπουμπουλίνας.
Όταν λοιπόν τον αντιλήφθηκαν οι τοξικομανείς από το απέναντι πεζοδρόμιο έτρεξαν και του χύμηξαν 30 άτομα έτσι ώστε να του πάρουν την μηχανή. τον σέρναν κάτω στο πεζοδρόμιο και προσπαθούσαν να του αποσπάσουν οτιδήποτε μπορούσαν. Τελικά ο ανθρωπάκος ανημπορος να κάνει κάτι τον φυγάδευσε ένα παλικάρι σε ένα βιβλιοπωλείο.


Η αστυνομία ήταν στο πιο κάτω στενό στην οδό κάνιγγος και όσοι τους ειδοποίησαν δεν έκαναν καμία κίνηση. απλά περάσαν ύστερα από μισή ώρα για να πούν ότι περάσανε και να τσακωθούν στα λόγια με τους καταστηματάρχες και να απειλούν ότι θα τους συλλάβουν.Απο ότι ακούστηκε αυτος ο αμερικανός τουρίστας ηταν προφεσορ σε καποιο κολλέγιο στην Αμερική και είχε έρθει στην Ελλάδα για κάποιο συνέδριο. Αλήθεια αυτή η κατάσταση μέχρι πότε θα γίνεται στον ιστορικό χώρο του πολυτεχνείου????
Το κράτος δεν προτίθεται να κανει κάτι για να προστατέψει το ιστορικό αυτό κτίριο αλλα και τους περαστικούς αυτους ανθρώπους. Σήμερα αυτός ο Τουρίστας αύριο η σειρά καποιων από εμάς..

Πηγή
http://elladanews.gr/article/584729-epeisodio-sti-stoyrnari.html