Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Αστρικά Ταξίδια






Ελάτε μαζί μου και θα νοιώσετε την ομορφιά του αστρικού ταξιδιού












Λένε ότι η ψυχή είναι δεμένη στο σώμα με μιά αόρατη κλωστή!
Λοιπόν χαλαρώστε,πάρτε βαθιές ανάσες,καθαρίστε την σκέψη σας και αφαιθείτε στα έμπειρα χέρια μου.Θα σας μεταφέρω σε ένα,δύο,τρία ή περισσότερα μέρη.Μην φοβάστε όποτε θέλετε μπορείτε να επιστρέψετε στο σώμα σας.



Το μόνο πού θέλω από εσάς:α)Να το αφήσετε να φορτώσει και β)και να πατήσετε full screen.
Οι τοποθεσίες που θα επισκεφτούμε είναι:

1) Τον πύργο του Άιφελ

Ο Πύργος του Άιφελ έχει γίνει με τον καιρό το σύμβολο της Γαλλίας και των κεφαλαίων του Παρισιού . Υψηλό άνω των 320 μέτρων , χτίστηκε από τον Gustave Eiffel και την ομάδα του για την Παρισινή Έκθεση του 1889. Είναι πλέον ένας μαγνήτης για πολλούς τουρίστες που επισκέπτονται την Πόλη του Φωτός , καθώς είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σε επισκέψεις μνημεία στον κόσμο . Ένα σημάδι αναγνώρισης "του Παρισιού 2012 υποψήφια πόλη" ήταν η εμφάνιση του πύργου , όταν η πόλη του Παρισιού φιλοδοξούσε να φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς του 2012.

2)Notre-Dame de Paris φαίνεται από το φράγμα Pont de la Tournelle


Notre- Dame de Paris , ο μεσαιωνικός γοτθικός καθεδρικός ναός στο Ile de la Cite , όπου ο Ναπολέων στέφθηκε , είναι το λίκνο της ιστορίας του Παρισιού. Μας δείχνει πρώτα την θρυλικήή "αψίδα" αρχιτεκτονικό θαύμα της νέας εποχής !

Αριστερά Pont au Double διεξάγεται στην αριστερή όχθη St- Germain -des-Prés και το Quartier Latin .

Η Γέφυρα LATOURNELLE , πρώτα σε ξύλο (1370 ) , στη συνέχεια, με πέτρα και ενισχυμένη με σιδερένιο πλαίσιο ξαναχτίστηκε το 1928 : όψη του Notre Dame !

3) και άλλα πολλά.

Καλά ταξίδια και φύγαμε με κλικ εδώ

Πηγή
http://sapfiros.blogspot.com/2010/08/blog-post_02.html#more