Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

2012 - θεϊκά δώρα και crash test

Μετά από αρκετές μέρες απουσίας επανέρχομαι σήμερα με μερικά πολύ καλά νέα σχετικά με το πολύκροτο έτος 2012. Μπορεί κάποιοι στενόμυαλοι άνθρωποι με φοβικά σύνδρομα να προωθούν σενάρια καταστροφής και συντέλειας ή άλλοι να βλέπουν την "τιμωρία" όλων μας για τα λάθη που διέπραξε η ανθρωπότητα, ωστόσο η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική και πολύ πιο χαρμόσυνη.
Το 2012 έρχεται να μεταμορφώσει κυριολεκτικά το ανθρώπινο είδος μέσα από τη διεύρυνση της συνείδησης. Με το 2012 θα περάσουμε το κατώφλι μιας νέας χρυσής εποχής του Ανθρώπου πάνω στον πλανήτη Γη... Ο Άνθρωπος -με άλφα κεφαλαίο- μετουσιωμένος και μεταμορφωμένος γίνετε η πραγματική κορώνα της θεϊκής Δημιουργίας, γίνετε πραγματικό θεϊκό τέκνο που δημιουργεί με τη σοφία της καρδιάς του πλέον πάνω στον γαλάζιο πλανήτη. Η ειρήνη και η συν-δημιουργία μεταξύ των ανθρώπων, η αδελφοσύνη και ο σεβασμός γίνονται οι επικρατούσες ποιότητες συμβίωσης. Και φυσικά ο νέος αυτός πολιτισμός δεν έρχετε να επιβληθεί "άνωθεν" από κάποιες περίεργες αυτο-ανακυρηχθήσες ανώτερες αρχές, αλλά από το πλήθος των ανθρώπων που έχουν πλέον πλήρη επίγνωση.

Όμως για να πάρουμε τα δώρα αυτά, που οι συμπαντικές ενέργειες, που τρέφουν και συντηρούν την ίδια τη ζωή του πλανήτη, μας στέλνουν οφείλουμε να πληρούμε κάποιες προϋποθέσεις, οφείλουμε να περπατήσυμε συνειδητά το δρόμο της προετοιμασίας μας προς εκείνη την πορεία μεταμόρφωσης. Μιας μεταμόρφωσης πουθα έχει συνειδησιακό χαρακτήρα, μιας και όπως όλα δείχνουν δεν θα μεταλλαχτούμε σωματικά....

Θαρρείτε πως παραληρώ? Πως ονειρεύομαι μια ουτοπία? Όχι όσα παραπάνω σας γράφω δεν είναι απλά το απόσταγμα της διαίσθησης μου, αλλά επιβεβαιώνονται πλέον από την ίδια την επιστήμη -και σε αυτό το σημείο θα έχουμε την ευκαιρία να επανέλθουμε.

Δεν μπορώ όμως να σας αποκρύψω το γεγονός, πως όπως όλα δείχνουν τα δύο περίπου χρόνια που μας χωρίζουν από το χαρμόσυνο Δεκέμβρη του 2012, θα κληθούμε όλοι -πραγματικά όλοι- στα όρια μας. Στα όρια εκείνα της κατανόησης μας που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε το ίδιο το νόημα της ύπαρξης. Οι κρίσεις που ήδη βιώνουμε, θα μεγαλώσουν και θα πληθύνουν. Ο κάθε ένας μας θα πάρει με τον κατάλληλο για το άτομο του τρόπο ένα μάθημα ζωής. Ένα "χτύπημα της μοίρας"... Και που είναι το καλό στην όλη ιστορία θα αναρωτιέστε... το ότι το γνωρίζουμε και το περιμένουμε, το ότι αποδεχόμαστε την κρίση, ως απαραίτητο και δυστυχώς αναπόφευκτο στάδιο προετοιμασίας για τη μεγάλη μεταμόρφωση. Η φύση θα μας επιφυλάξει ακόμη κι άλλα "ξεσπάσματα" κάθαρσης. Σεισμοί, ηφαίστεια, κλιματολογικές ακρότητες και πλημμύρες θα συνεχίσουν να καθαρίζουν τον ίδιο τον πλανήτη.

Η φύση θα κάνει το έργο της. Και η φύση είναι που εδώ και χρόνια μας αφυπνίζει και μας καλεί να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να αρχίσουμε να περπατάμε συνειδητά το δρόμο της αυτογνωσίας. Κάποιοι πιο ευαίσθητοι ένιωθαν από καιρό το κάλεσμα του ήλιου, της Γης, της φύσης, του Θεού... κάποιοι ακόμη επιμένουν να μένουν δέσμιοι του παλιού τρόπου σκέψης, αυτής της σκέψης που βασίζεται στον παραγκωνισμό, στις σχέσεις εξουσίας, στα παιχνίδια δύναμης και έλλειψης ανθρωπιάς... όμως ειλικρινά όλοι τούτοι αν δεν ξυπνήσουν με το μαλακό, αν δεν αρχίσουν να βρίσκουν τη σοφία και τις ποιότητες της καρδιάς τους, είναι καταδικασμένοι να περάσουν όλη αυτή ητ διαδικασία σε μορφή crash test μέσα στο 2012... και ειλικρινά δεν είναι βέβαιο πως μπορεί να αντέξει κανείς την πίεση αυτή...

Θα μοιάζει σαν να χάνει κανείς τα λογικά του... είναι το μόνο που μπορώ να περιγράψω προς το παρόν... αλλά γιατί να περιμένουμε να φτάσει εκείνη η ώρα? Γιατί να μην εκμεταλλευτούμε όλες αυτές τις θετικές ενέργειες που έρχονται να μας υποστηρίξουν και να μας προετοιμάσουν για το αναπόφευκτο γεγονός του 2012, ώστε να μπορέσουμε όχι μόνο να το αντέξουμε, αλλά να πάρουμε μέρος στη νέα ανθρωπότητα που θα αρχίσει να χτίζει μια "νέα Γη και ένα Νέο Ουρανό"?

Κάποιοι το νιώθω πως ίσως να τρομάζετε με όσα λίγα περιγράφω εδώ μέσα. Δεν υπάρχει λόγος όμως. Υπάρχει χρόνος να προετοιμάσουμε τόσο το πνεύμα και την ψυχή, όσο και το σώμα μας για να περάσει σταδιακά και ομαλά τη μετάβαση στη νέα αυτή εποχή. Υπάρχουν βήματα που ούτως ή άλλως γνωρίζουμε, που ούτως ή άλλως όλοι έχουμε μέσα στην καρδιά μας, αρκεί τώρα να τα θυμηθούμε και να τα κάνουμε πράξη.

Θα επανέλθω και θα συνεχίσω να επανέρχομαι συχνά σε αυτό το θέμα, μέχρι να μην λειτουργεί το διαδίκτυο και οτιδήποτε άλλο που βασίζεται στο ηλεκτρικό ρεύμα και την ηλεκτρονική τεχνολογία. Θα συνεχίσω να σας το θυμίζω μέχρι να αρχίσετε να βάζετε καλά μέσα στην καρδιά σας αυτή την αλήθεια. Ναι δεν θα είναι εύκολη πορεία και ναι θα μας πονέσει. Όμως η ανταμοιβή μας θα είναι τεράστια και αξίζει την προσπάθεια.

Υπευθυνότητα και συστηματική εργασία πάνω στον εαυτό μας και την αυτογνωσία μας χρειάζεται. Καθημερινή συστηματική εργασία και φροντίδα του σώματος μας. Σκεφτείτε σαν να είναι το σώμα σας ο ναός όπου λαμβάνει χώρα η ιεροτελεστία που μας φέρνει κοντά στο θεϊκό γεγονός του 2012 και φερθείτε του ανάλογα. Νιώστε πως όλα όσα κάνετε, όλα όσα σκέπτεστε και λέτε από εδώ και πέρα είναι μέρος μιας ιεροτελεστίας που οδηγεί στην τελική μεταμόρφωση.

Ανοίξτε την καρδιά σας και αφήστε την να σας οδηγήσει.

Με αγάπη
Β.Χ.