Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Δηλώσεις στον απόηχο του θριάμβου του γ.γ. Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκου

Μεγάλες στιγμές για τους "ακληρούς" της δεξιάς. Όχι απλώς άντεξαν την επίθεση που σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο είχε εξαπολύσει εναντίον τους, αλλά αύξησαν και τον απόλυτο αριθμό ψήφων και πιθανόν να καταλάβουν την τέταρτη θέση: «Είμαστε το κόμμα της εθνικής αντιπολίτευσης» δήλωσε ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκος, τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να αγωνίζεται «μέσα και έξω από τη Βουλή».


«Η Χρυσή Αυγή από έκτο κόμμα, σήμερα το βράδυ θα είναι το τέταρτο κόμμα και εκφράζω τα θερμότατα συλλυπητήριά μου σε όσους προσπάθησαν να μειώσουν το ποσοστό της Χρυσής Αυγής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος.

Ευχαρίστησε τους «εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που δεν "διόρθωσαν" την ψήφο τους, όπως τους καλούσαν οι προπαγανδιστές» αμέσως μετά την ανακοίνωση των exit polls.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος ανέφερε ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα το οποίο δεν υποχώρησε στην επίθεση της τρομολαγνείας και «αύξησε σε απόλυτο αριθμό τις ψήφους της».




Ο Νίκος Μιχαλολιάκος υπογράμμισε ακόμη ότι ο αγώνας εναντίον της παραπληροφόρησης του ελληνικού λαού συνεχίζεται.

«Υπάρχει πλέον ένα κόμμα εθνικιστικό στην Ελλάδα που θα παλέψει για τους λαθρομετανάστες. Θα αγωνιστούμε για όλα τα Εθνικά θέματα, για μια Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες», είπε ο κ. Μιχαλολιάκος και πρόσθεσε ότι οι επόμενες ώρες «θα είναι χειρότερες για τους πολιτικούς μας αντιπάλους».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr







 








Πηγή

Πηγή