Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Φήμες: αποχωρεί ο Σαμαράς τη μέρα των εκλογών. Μυστικές δημοσκοπήσεις

Για ποιο λόγο ο Αντώνης Σαμαράς θα αποχωρήσει την ημέρα των εκλογών; Τι λένε οι τελευταίες μυστικές δημοσκοπήσεις;
Πανικός στην ομάδα του Αντώνη Σαμαρά μετά τις τελευταίες μυστικές δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι τα μικρά κόμματα αντέχουν και είναι πολύ κοντά..



Η ΝΔ, Αντώνης Σαμαράςκαι το ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, αδυνατούν να επιτύχουν συσπείρωση ως τις εκλογές. Αυτός είναι ο λόγος που επιστρατεύτηκε άρον άρον ο Κώστας Καραμανλής.
Τα τελευταία αποτελέσματα των μυστικών κυλιόμενων δημοσκοπήσεων όπως έφθασαν σήμερα στο επιτελείου της ΝΔ και μας τα μετέφερε άνθρωπος μέσα απο την Συγγρού στο blog tromaktiko:
ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ:
ΝΔ 19%
ΠΑΣΟΚ 15%
ΚΚΕ 11%
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 10%
ΣΥΡΙΖΑ 10%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 7,5%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 4%
ΛΑ.Ο.Σ. 2%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 2%
ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ ΨΗΦΟΣ 11,5%

Όπως αντιλαμβάνεστε, επικρατεί πανικός στην ούτως ή άλλως πανικόβλητη ομάδα του Αντώνη Σαμαρά. Ο Καραμανλής τον στηρίζει με την γραπτή δήλωση του, μόνο και μοόνο για να πει το βράδυ των εκλογών οτι έπραξε το χρέος του και να τραβήξει το χαλί κάτω απο τα πόδια του Σαμαρά, δείχνοντας του την έξοδο. Ετοιμος για αποχώρηση!
Ο Αντώνης Σαμαράς αρνείται πεισματικά την διεξαγωγή ντιμπέιτ γιατί φοβάται οτι μια δημόσια αντιπαράθεση με τις αντιμνημονιακες δυνάμεις, ακόμη και με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, θα τον ξεγυμνώσει στα μάτια του ελληνικού λαού. Βέβαια, τα αποτελέσματα των τελευταίων μυστικών δημοσκοπήσεων δείχνουν πως έτσι και αλλιώς ο ελληνικός λαός έχει γυρίσει την πλάτη του. 


Πηγή