Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Εξωγήινα τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο Roswell;!




Ένας καθηγητής στο Στρατιωτικό Ινστιτούτο του Roswell στο New Mexico ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε τα πρώτα συντρίμματα που προέρχονται από άλλον πλανήτη. Τα στοιχεία αυτά βρέθηκαν κοντά σε μία τοποθεσία στο Roswell όπου το 1947 εικάζεται ότι έπεσε ένας ιπτάμενος δίσκος.

Ο Frank Kimbler διδάσκει Γεωλογία και Γεωεπιστήμες στο Στρατιωτικό Ινστιτούτο στο Roswell. Ανέκαθεν ενδιαφερόταν για τα UFOs και, μάλιστα, όταν ήταν στην ηλικία των 20 ετών περίπου, είχε την πρώτη του παράξενη επαφή – θέαση ενός αγνώστου αντικειμένου. Όταν μετακόμισε στο Roswell, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώστεις του πάνω στο θέμα και να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο πιο γνωστό περιστατικό UFO όλων των εποχών: τη συντριβή του ιπτάμενου δίσκου στο Roswell το 1947.

O καθηγητής Frank Kimbler

Όπως λέει ο ίδιος, ο κύριος σκοπός του ήταν να βρει απτές φυσικές αποδείξεις του περιστατικού. Ξεκίνησε την εξέταση κάποιων δορυφορικών φωτογραφιών στην περιοχή όπου υποτίθεται(;) συνετρίβη ο ιπτάμενος δίσκος. Εκεί, ο κτηματίας Mac Brazel είχε πει στην Πολεμική Αεροπορία των Η.Π.Α. ότι είχε βρει κομμάτια από ένα αντικείμενο που είχε συνετρίβη. O Kimbler χρησιμοποίησε υπέρυθρες αεροφωτογραφίες προκειμένου να εξερευνήσει καλύτερα σημεία στα οποία το έδαφος είχε διαταραχθεί και έμεινε έκπληκτος καθώς διέκρινε μέσω των αεροφωτογραφιών μία αρκετή μεγάλη περιοχή με εκατοντάδες μέτρα μήκος και πλάτος η οποία μάλιστα είχε μεγάλες χαραγμένες ευθείες, πράγμα ασυνήθιστο για μία φυσική περιοχή.

Ο Kimbler χρησιμοποίησε δορυφορικές εικόνες προκειμένου να εξετάσει πιο διεξοδικά την περιοχή του Roswell του New Mexico, όπου εικάζεται ότι το 1947 κατέπεσε ένας ιπτάμενος δίσκος

Στη συνέχεια, αφού πήρε μαζί του έναν ανιχνευτή μετάλλων, επισκέφθηκε το συγκεκριμένο κομμάτι γης. Πριν ένα χρόνο περίπου (Μάιος 2010) ξεκίνησε τις έρευνές του χρησιμοποιώντας τον ειδικό ανιχνευτή μετάλλων που μπορεί και εντοπίζει μεταλλικά αντικείμενα σε μικρό βάθος κάτω από την επιφάνεια του εδάφους, αυτό ακριβώς δηλαδή που αναζητούσε ο Kimbler. Σκέφτηκε πως αν έχει παραμείνει κάτι, θα είναι κάτι πολύ μικρό σε μέγεθος και ίσως βρίσκεται ακόμη μέσα σε λαγούδια ζώων ή μυρμηγκοφωλιές. Πράγματι, σε ένα μικρό «λόφο» μυρμηγκιών ανακάλυψε το πρώτο του κομμάτι.

Το δείγμα το οποίο αναλύθηκε και χαρακτηρίσθηκε από τον Kimbler ως εξωγήινο

Αυτό που ανακάλυψε ήταν ένα ασημένιο μεταλλικό μικρό αντικείμενο που έμοιαζε με αλουμίνιο. Στη συνέχεια, εντόπισε και άλλα, ίσα ή μικρότερα σε μέγεθος, που φαίνεται σα να έχουν «λιώσει». Επίσης, βρήκε μερικά αλουμινένια κουμπιά που φαίνεται ότι χρησιμοποιούνταν στις στρατιωτικές στολές στα τέλη της δεκαετίας του ’40, κάτι που αν ισχύει, σημαίνει ότι πράγματι ο αμερικάνικος στρατός επισκέφθηκε την περιοχή.

Τα κουμπιά που εντόπισε ο Kimbler στην περιοχή και που χρησιμοποιούνταν στις στρατιωτικές στολές του αμερικανικού στρατού στα τέλη της δεκαετίας του ’40. Επισκέφθηκε πράγματι ο στρατός την περιοχή; Και αν ναι, γιατί;

Ο Kimbler θέλησε να εξετάσει περισσότερο τα κομμάτια αυτά και αναζήτησε βοήθεια από το Διεθνές UFO Μουσείο και Ερευνητικό Κέντρο του Roswell. Εκεί, έδειξε το υλικό στη διευθύντρια του μουσείου, Julie Shuster, και ήρθε σε επαφή με τον ερευνητή Don Schmitt. Αποφάσισαν να χρηματοδοτήσουν την πρώτη εξέταση των δειγμάτων που έγινε από το ένα εργαστήριο στο Socorro του New Mexico, και αποδείχθηκε ότι η σύνθεση του αντικειμένου είναι από αλλουμίνιο, πυρίτιο, μαγγάνιο και χαλκό.

Διάφορα άλλα μικροαντικείμενα που βρέθηκαν διάσπαρτα στην περιοχή.

Μετά από πολλαπλές «κρούσεις» σε διάφορα εργαστήρια, ο Kimbler κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το αντικείμενο που εντόπισε δεν προέρχεται από τη Γη, αλλά ότι είναι εξωγήινο!

[Διαβάστε αναλυτικά εδώ τις έρευνες και τα αποτελέσματα στα οποία κατέληξε ο Kimbler μετά από τις εργαστηριακές εξετάσεις]

Ο Kimbler υποσχέθηκε ότι θα παρουσιάσει στο άμεσο μέλλον αναλυτικά τα συμπεράσματά του από την υπόθεση αυτή. Ανατρεπτική ή όχι, θα αποδειχθεί σύντομα…

Πηγή
http://www.weirdnews.gr/exogiina-ta-antikimena-pou-vrethikan-sto-roswell/