Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Αναστάτωση από βίντεο στο Facebook - Κάνουν συλλήψεις "κουκουλοφόροι αστυνομικοί";

 - Το βίντεο έχει κάνει ήδη τον γύρο του ίντερνετ με χιλιάδες σχόλια και αντιδράσεις
- Σε όσους φέρονται σαν αστυνομικοί στο βίντεο μία διμοιρία των ΜΑΤ τους προστατεύει από το πλήθος
- Ο κόσμος ζητά εξαγριωμένος να δείξουν τα διακριτικά τους
- Καμία επίσημη απάντηση προς το παρόν από την Ελληνική Αστυνομία




 Πανικός επικρατεί σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook kai twitter το τελευταίο 24ωρο από το βίντεο που έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων, μιας και φαίνεται πως μία ομάδα ανθρώπων, αστυνομικοί κατά τις καταγγελίες, χωρίς διακριτικά και ντυμένοι σαν κουκουλοφόροι, συλλαμβάνουν άλλους κουκουλοφόρους.

Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνονται άτομα με κουκούλες, με καλυμμένα  πρόσωπα να βρίσκονται δίπλα στους αστυνομικούς και ο κόσμος που αντιλαμβάνεται το γεγονός τους φωνάζει και τους αποδοκιμάζει λέγοντας "δεν ντρέπεστε τουλάχιστον οι άλλοι φορούν στολή".

Λίγο αργότερα, μερικοί από αυτά τα άτομα φορώντας κουκούλες, φαίνεται πως κρατούν έναν νεαρό με τους περαστικούς να τους προτρέπουν να τον αφήσουν και να δείξουν τα διακριτικά τους. Ο κόσμος γίνεται έξαλλος αφού θεωρούν πως είναι αστυνομικοί ντυμένοι κουκουλοφόροι που συλλαμβάνουν έναν νεαρό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ



 Μάλιστα, στο βίντεο φαίνεται πως τα συγκεκριμένα άτομα μετά τις αποδοκιμασίες του κόσμου βρίσκουν προστασία πίσω από μία ομάδα ανδρών ΜΑΤ, που στην ουσία λειτούργησε σαν ασπίδα τους. Μάλιστα από το βίντεο φαίνεται ένας ψηλός άντρας γκριζομάλης με καφέ μπουφάν ο οποίος μιλάει σε ασύρματο.

Πέρα από αυτά τα σοκαριστικά ντοκουμέντα όμως, σοκάρει και ο ναζιστικός χαιρετισμός στο τέλος του βίντεο ενός εκ των ατόμων αυτών που σύμφωνα με τις καταγγελίες είναι αστυνομικός ντυμένος κουκουλοφόρος.

Προς το παρόν η Ελληνική Αστυνομία δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα και όλοι περιμένουμε να δώσει εξηγήσεις για αυτό το βίντεο της ντροπής.


 Πηγή