Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Μέλος του ΠΑΣΟΚ γρονθοκόπησε τον Χρ. Μαγκούφη















Δείτε ποιος γρονθοκόπησε τον Χρ. Μαγκούφη

Πρόκειται για τον Δημήτρη Δαλαμάγκα μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων  και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Τρικκαίων. 



Ο κ. Δαλαμάγκας μιλώντας στο trikalanews.gr υποστήριξε:  «Θέλω να επισημάνω ότι η επίθεση αυτή έχει να κάνει πρωτίστως με την κακή πολιτική του ΠΑΣΟΚ, που προσωπικά την θεωρώ προδοσία! Είναι αντιλαϊκή και θεωρώ ότι γίνετε ξεπούλημα της χώρας μου!

Ο κ. Μαγκούφης ήταν εντελώς τυχαίο πρόσωπο θα μπορούσε να είναι στόχος οποιοσδήποτε έβαλε την υπογραφή του, στο μνημόνιο και στην καταστροφή της χώρας μου! Επίσης θέλω να σημειώσω ότι τον κ. Μαγκούφη τον γνωρίζω όπως γνωρίζω και τους υπόλοιπους κατά καιρούς, υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, διότι είμαι μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Τρικάλων από το 2008. Και αυτά διότι αποπροσανατολιστικά ειπώθηκαν ότι η επίθεση ή οι επιθέσεις γίνονται από ακροδεξιά στοιχεία ή ΣΥΡΙΖΑ ή οτιδήποτε άλλο φαντάζονται! Αυτό που δεν κατάλαβε ο κ. Μαγκούφης και πολλοί άλλοι πολιτικοί είναι ότι ο λαός βγήκε στους δρόμους σύσσωμος και απαλλαγμένος από κομματικές ταυτότητες».

Δείτε την στιγμή της επίθεσης



Πηγή