Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Μετανάστες και ασθένειες λόγω των συνθηκών διαβίωσής τους

Η παρουσία των λαθρομεταναστών στις γειτονιές της Αθήνας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, έχει κάνει τη ζωή των Ελλήνων πολιτών αφόρητη.
Εκτός από την επιθετική και παραβατική συμπεριφορά τους, αυτοί οι άνθρωποι, σε τεράστιο ποσοστό, κουβαλάνε πάνω τους λοιμώδη νοσήματα τα οποία είχαν προ πολλού εξαφανιστεί απο την Ελλάδα.



Δύο μέρες πριν τις εκλογές, ο απερχόμενος Δήμαρχος της Αθήνας κ. Κακλαμάνης, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για απόρρητο έγγραφο το οποίο είχε αποστείλει στις αρμόδιες υπηρεσίες, κάνοντας λόγο για ενδεχόμενη εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση από τα μεταδοτικά νοσήματα των λαθρομεταναστών και συγκεκριμένα απο την λοιμώδη ηπατίτιδα και την φυματίωση από τα οποία πάσχουν στην πλειοψηφία τους και ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, που σημαίνει ότι είναι ενεργές οι νόσοι που μεταφέρουν και κινδυνεύουμε όλοι.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω επίσης είναι η ανοχή και η ανεκτικότητα στην παράνομη παρουσία τους. Αντί προχθές που ήταν όλοι μαζεμένοι να τους πιάσει η αστυνομία και να απελάσει τους λαθροεισερχόμενους, καθόταν και τους φύλαγε την ώρα που έκαναν τις προσευχές τους. Αντί αυτό να το καταδικάσουν οι δημοσιογράφοι, προσπαθούσαν να παραστήσουν τους έχοντες «ορθή πολιτική άποψη» αποφεύγοντας να εκφραστούν ελεύθερα για να μην χαρακτηριστούν –αυτομάτως- ρατσιστές.
Τα αποτελέσματα της ανεκτικότητας όμως τα είδατε αμέσως μετά τις δήθεν δημόσιες προσευχές τους.(Γιατί ας μην γελιόμαστε, επίδειξη δύναμης ήταν και όχι διάθεση προσευχής) Οι δήθεν αγανακτισμένοι μουσουλμάνοι, μετά την ευλαβική προσευχή τους, προκάλεσαν για ακόμη μια φορά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας ουρλιάζοντας και κραδαίνοντας ξύλα και χτυπώντας αστυνομικούς και πολίτες ,ισχυριζόμενοι ότι κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου ,τους τσαλάκωσαν κάποια χαρτιά με στίχους από το Κοράνι.. Δεν είναι ασφαλώς τυχαίο ότι ...αγανάκτησαν δύο ημέρες μετά από τη δημόσια προσευχή σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας.
Η Ελβετία θα κάνει τις επόμενες μέρες δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι των νομίμων μεταναστών και θα αποφασίσει δημοκρατικά, το σύνολο των πολιτών για το συγκεκριμένο ζήτημα. Εμείς, που σε λίγο θα τελούμε υπό μουσουλμανική κατοχή τι κάνουμε????

Πηγή
http://www.roufianos.com/showthread.php/185717-%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%83%CE%B8%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CF%89-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82?p=186261