Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

...τα Περί ρατσισμού

Τελευταία Βλέπω πολλούς τουλιδες καλοθελητές (τουλης από το ευαισθητουλης)να μιλούν περί ρατσισμού. Ας πάνε μια βόλτα στην Δολλαρία στο Χάρλεμ και μετά τα λέμε...

Τι λε ρε μαέστρο; Είμαστε εμείς ρατσιστές;
Αυτοί που τους φέρανε από την ΑΦΡΙΚΗ με αλυσίδες τους μαύρους δηλαδή τι είναι; α! ξέχασα δεν δαγκώνεις ποτέ το χέρι που σε ταΐζει...

Εσένα που δήθεν βλέπεις ρατσισμό στην Ελλάδα, ο παππούς σου που πολέμησε το 40 τους Γερμανούς ή τους Βουλγάρους ή τους Αλβανούς ή τους Ιταλούς αναρωτήθηκες πότε ρε καραμιτρο γιατί το έκανε?

Όχι?
Ντοντ γουορι θα σου πω εγώ.
Γιατί είναι ρατσιστής!
Μια μέρα τον Οκτώβρης του 40 ξαφνικά 4 τυπάκια από την γειτονιά, εδώ γύρω δηλαδή ΟΧΙ πολύ μακριά, γουστάρισαν άγρια το σπιτικό του γέρου σου με την αυλιτσα τον ήλιο την θαλασσίτσα τα φαγητά του τα ωραία, τα τραγούδια του και ότι άλλο είχε καταφέρει στη ζωή του με μόχθο και ιδρώτα.

Όποτε σπάνε τα παράθυρα του γέρου σου που τα είχε πληρώσει με τον ιδρώτα του και μπουκάρουν μέσα στο σπίτι του που το έχει χτίσει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ με τα χέρια του πετρά πέτρα, με αίμα με ιδρώτα και μόχθο.

και του λένε θρασύτατα: Γερο καλά τα κατάφερες εσύ, κοίταξε μας εμάς. Το σπίτι σου είναι καλύτερο από το τσαντίρι μας και η οικογένειά σου είναι ξακουστή ενώ η δική μας είναι παρατράγουδο στην ΑΝΙΤΑ πάνια όποτε αποφασίσαμε ότι ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΑ δικαιώματα και στα παίρνουμε όλα, οπότε θα με ταΐζεις από το φαΐ των παιδιών σου, θα χέζω θα κατουράω και θα φτύνω όπου γουσταρω και όταν έχω καύλες θα ρίχνω κανα ψιλό την γυναίκα σου.

Η τηλεόραση σου που την πλήρωσες εσύ από δω και πέρα θα είναι και δική μου ο καναπές σου θα είναι και δικός μου και θα σταματήσεις να μιλάς την γλώσσα σου γιατί δεν μπορώ να την μάθω εύκολα,

Α! κατέβασε και εκείνον τον ακροβάτη με τον σταυρό που έχεις στον τοίχο σου κρεμασμένο γιατί είμαι μουσουλμάνος γκέγκέ; Αντε τράβα δουλειά τώρα γιατί πεινάω.. Και ο Γερός σου το καθίκι Ξέρεις τι έκανε; Τους είπε ΟΧΙ ρε ο άκαρδος! Έμεινες κάγκελο ε; το ξέρω...Άκου έχει και συνέχεια!

Τα πήρε κρανίο που λες και έγινε της πουτάνας το κάγκελο... ακόμα τρέχουνε η παλικαράδες...!έκανε ότι έκανε και ο πάππους του μωρέ (Άλλο καθίκι ρατσιστής κιαυτος) με τους τουρκους!! και ο παπους του παπους σου έκανε ότι έκανε ο προ προ παπους του με τους φίλους από την ΠΕΡΣΙΑ που είχαν κάτι διαφορές από παλιά και πήγε στο δικότους σπιτικό τους αφισε αφενταδες δεν εκανε ουτε εναν δούλο! Τους έχτισε καινούριο σπίτι τους έμαθε γράμματα επιστήμες και τους έδωσε τα ανθρώπινα δικαιώματα... Αλέξανδρο τον λέγανε αν θυμάμαι καλά και εκείνος είχε κάνεÎ! ¹ ότι έκανε και ο δικός του παππούς!!
Γενικά το σόι του παππού μας το έχει παραδώσει να είναι ρατσιστές στο σπίτι μας. Κατοικεί μόνο η δικιά μας οικογένεια (αντί να είμαστε μπάχαλο όπως ονειρεύεσαι να γίνουμε)ανέκαθεν, απαρχής κόσμου όπως λέει και ο Ισοκρατής στον πανηγυρικό (Άλλος ρατσιστής και αυτός)

ΙΣΟΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ. 24 ΤΑΥΤΗΝ ΓΑΡ ΟΙΚΟΥΜΕΝ ΟΥΧ ΕΤΕΡΟΥΣ ΕΚΒΑΛΟΝΤΕΣ ΟΥΔ’ ΕΡΗΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΝΤΕΣ ΟΥΔ’ ΕΚ ΠΟΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΙΓΑΔΕΣ ΣΥΛΛΕΓΕΝΤΕΣ, ΑΛΛ’ ΟΥΤΩ ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΩΣ ΓΕΓΟΝΑΜΕΝ ΩΣΤ’ ΕΞ ΗΣΠΕΡ ΕΦΥΜΕΝ, ΤΑΥΤΗΝ ΕΧΟΝΤΕΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΝ ΔΙΑΤΕΛΟΥΜΕΝ, ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΟΙΣ ΑΥΤΟΙΣ ΟΙΣΠΕΡ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΤΑΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ ΕΧΟΝΤΕΣ ΠΡΟΣΕΙΠΕΙΝ.

Και εδώ η μετάφραση γιατί κάποιοι φωστήρες το 1982 αποφάσισαν να βγάλουν τους τόνους από την γλώσσα (Σαν να βγάζεις της νότες από το πεντάγραμμο!!!)και έτσι τώρα θέλεις ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ για να καταλάβεις ενώ πριν το 82 και ένα πρωτάκι μπορούσε να δώσει μια ΑΠΟΔΟΣΗ στα σύγχρονα... Και όπως λέει η καλή Δασκάλα ΑΝΝΑ Τζιροπουλου Το μονοτονικό θα ήταν σωστό αν με έναν τόνο μόνο θα μπορούσες να γράφεις όπως ακριβώς μιλάς! τεσπα

Δηλαδή: Σε αυτή την γη που κατοικούμε πριν από εμάς δεν υπήρχαν άλλοι που να τους διώξαμε με πόλεμο ή να κλέψαμε αυτή την γη, ούτε ήταν εγκαταλελειμμένη γη από άλλους και την οικειοποιηθίκαμε ούτε ήρθαμε και αναμείχθηκαμε με τους ντόπιους πληθυσμούς αλλά είμαστε συνέχεια των καλυτέρων από τους προγόνους της φυλής μας.

Η φυλή μας είναι γέννημα θρέμμα αυτής της γης η οποία μας ανήκει απαρχής χρόνου. Είμαστε αυτόχθονες!

[63] «...ου δη πάτριον εστί ηγείσθαι τους επήλυδας των αυτοχθόνων, ουδέ τους ευπαθόντας των ευ ποιησάντων, ουδέ τους ικέτας γενομένους των υποδεξαμένων».

Δηλαδή: ...δεν είναι πατροπαράδοτη αρχή μας, να εξουσιάζουν οι αλλοδαποί τους εντοπίους, ούτε οι ευεργετηθέντες τους ευεργετήσαντας, ούτε αυτοί που έφθασαν εδώ ως ικέτες, τους ανθρώπους που τους εδέχθησαν.

Ισοκράτους Πανηγυρικός, (380 π.Χ)

Απολαύστε Βουλευτή ρε που θα εκπροσωπήσει τους ΕΛΛΗΝΕΣ στη βουλή αν βγει http://www.youtube.com/watch?v=f9OYJSNIKw4&p=F8FC6DF16BFFBC57&playnext=1&index=55

Το σπίτι είναι η πατρίδα σου!
Ο παπους σου είμαστε εσύ εγώ και όλοι Οι Ελληνες!
Τα παιδιά του παπου είναι οι αγέννητοι Ελληνες που θα γεννηθούν στο μέλλον!

και οι παλικαράδες είναι αυτοί που λιποτάκτησαν η παράδωσαν αμαχητί της ΠΑΤΡΙΔΕΣ τους και ήρθαν εδώ ΟΧΙ ΩΣ ΙΚΕΤΕΣ αλλά ως εισβολείς δίχως στρατούς και υπερσύγχρονα όπλα, μόνο και μόνο να κλέψουν τα αγαθά που αποκομίσαμε παλεύοντας ηρωικά ως Ελληνες ανά τους αιώνες ποτίζοντας αυτήν την γη με περισσότερο αίμα πάρα βρόχινο νερό.
ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ και όποιος μπει στο σπίτι μας χωρίς να σέβεται τους νομούς μας, την πατρίδα μας, τον πολιτισμό μας, τα ήθη και έθιμα μας και ιδιαίτερα τους προγόνους μας που έπεσαν ηρωικά και χάρη τους απολαμβάνουμε την ελευθεριά μας σήμερα, θα τους υποδεχθώ όπως και οι πρόγονοι μου...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΓΕΝΙΟΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ...
ΟΧΙ! Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΛΙΘΟΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..
ΟΧΙ! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΤΕΡΙΔΕΚΤΟΜΗ ΣΑΔΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΗΔΟΝΉ ΑΠΟ ΤΑ ΘΗΛΥΚΆ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΙΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΚΕΓΚΕ?

Υ.Γ.Θα στο έγραφα στα γκρικλις να το καταλάβεις καλύτερα αλλά βλέπεις είμαι ρατσιστής.

Αναστάσιος Β.
Τορόντο

Πηγή
http://www.agrolaiki.gr/eidiseis/genikes-eidiseis/45282-2010-10-16-03-05-02.html