Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

«Κύμα» αποδοκιμασιών και αγανάκτησης κατά πολιτικών










Ο Απόστολος Κακλαμάνης παρέστη σε εκδήλωση του δήμου Γαλατσίου για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Ν. Μανδηλαρά. «Αγανακτισμένοι» πολίτες τον πλησίασαν και άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε, ο πρώην Πρόεδρος της βουλής προσπάθησε να απαντήσει αλλά οι φραστικές επιθέσεις συνεχίστηκαν.






Τις έντονες αποδοκιμασίες των Αγανακτισμένων δέχθηκαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Πιερίας, Θανάσης Παπαγεωργίου και Μαρία Μίχου, που βρέθηκαν στην Κατερίνη για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης από τους Τούρκους.

Παρά την ισχυρή παρουσία της αστυνομίας πολίτες εντόπισαν τους δύο βουλευτές και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης.







Τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι βουλευτές παρακολουθούσαν αμήχανοι την αστυνομία να παρεμβαίνουν προκειμένου να πέσουν οι τόνοι.

Την ίδια στιγμή στη παρέλαση στη Βέροια για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης προκλήθηκε ένταση όταν πολίτες φώναξαν συνθήματα κατά των επισήμων και του υφυπουργού Επικρατείας, Άγγελου Τόλκα που κάθονταν στην εξέδρα προκειμένου να παρακολουθήσουν την παρέλαση. Οι Αγανακτισμένοι ανήρτησαν πανό και διαμαρτυρήθηκαν για τις περικοπές που προωθεί η κυβέρνηση την ώρα που η αστυνομία προσπαθούσε να τους απωθήσει.










τόχος αποδοκιμασιών και ο Χ.Μαγκούφης

Δύσκολες καταστάσεις φαίνεται ότι βίωσε το Σάββατο στο Πάρκο Ματσόπουλου στα Τρίκαλα ο βουελτυής του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Μαγκούφης.

Σύμφωνα με το trikalanews, στην αίθουσα με …ειρωνικό χειροκρότημα τον υποδέχθηκε πρώην συμβασιούχος του δήμου και άρχισε να λέει : «ξεπουλήσατε την χώρα και άμα είσαι επαναστάτης μην ψηφίσεις την Τετάρτη αλλά είστε κότες και προβατάκια και έχετε στήσει κ…λο στον Γιωργάκη».

«Ντρέπομαι και θλίβομαι για σένα», του απάντησε ο βουλευτής, πριν οι αστυνομικοί απομακρύνουν από την αίθουσα τον πρώην συμβασιούχο.

Λίγο αργότερα, κατά την αποχώρησή του, σύμφωνα με το trikalanews, ο βουλευτής δεχόταν δύο… αυγά, με το ένα να … «προσγειώνεται» στην πόρτα του αυτοκινήτου του και ταυτόχρονα 15 περίπου άτομα να τον έχουν «εγκλωβίσει» και να μην τον αφήνουν να περάσει από τον δρόμο με το αυτοκίνητο.

Παρά τα …κορναρίσματα, οι Αγανακτισμένοι δεν υποχωρούσαν και όταν το έπραξαν, το αυτοκίνητο του βουλευτή ξεκινώντας να βγει στην Τρικάλων-Πύλης, λίγο έλειψε από την βιασύνη του οδηγού να συγκρουστεί.

 Πηγή