Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Μια μικρή βοήθεια για την πλήρη αποπεράτωση της Παναγιάς της Γιάτρισσας













Ζητείται βοήθεια και συνδρομή για την αποπεράτωση της Παναγίας της Γιάτρισσας. Πρόκειται για ένα εκκλησάκι, σε ένα ύψωμα, μέσα στο Λαύριο (στην περιοχή σαντορινέικα), με τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Γιάτρισσας. Κάθε συμβολή είναι...
δεκτή προκειμένου για την περίφραξη του εξωτερικού χώρου και του εσωτερικού διακόσμου. Είναι πραγματική ευλογία που βρέθηκε αυτός ο χώρος να στεγάσει τη Θεία Χάρη της.

Εύχομαι να βρεθούν άνθρωποι που θα μπορέσουν να συνδράμουν στην ολοκλήρωση αυτού του Θείου έργου που θα αποτελέσει δώρο για όλους τους πιστούς που θα θελήσουν να το επισκεφτούν.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ KRANOSGR
Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ.
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΑΜΕ. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΛΟΤΑΡΙΕΣ ΟΥΤΕ ΕΡΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.
ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ/ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΝ Ή ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΝΟΡΙΑ (ΙΕΡΕΙΣ – ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ) Ή ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ.




Πηγή
http://kranosgr.blogspot.com/2011/05/blog-post_5949.html