Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Απάντηση για τις Εφευρέσεις

Μην ενθουσιαζεστε με τις εφευρεσεις για τον καρκινο κτλ. Δεν ειναι κατι καινουριο.
Το 1920, στο Σαν Ντιεγκο ο Royal Raymond Rife, εφευρε ενα υψηλης αναλυσης και μεγθυνσης οπτικο μικροσκοπιο.
Στο μικροσκοπιο αυτο προσαρμοσε μια γεννητρια ηλεκτρομαγνητικων συχνοτητων την οποια μπορουσε να συντονισει στη φυσικη συχνοτητα των μικροβιων. Οταν αυξανε τη συχνοτητα μπορουσε να προκαλεσει επιλεκτικη εκρηξη και να σκοτωσει τα μικροβια, τα βακτηριδια, τα καρκινικα κυτταρα και να απαλλαξει το αρρωστο σωμα απο την ασθενεια. Η ανακαλυψη αυτη οχι μονο δεν καλωσοριστηκε απο τον ιατρικο συλλογο των ΗΠΑ αλλα πολεμηθηκε μεχρι αφανισμου. Τι θα καναν οι φαρμακοβιομηχανιες μετα?

Κατι παρομοιο ειναι και ο συσωρευτης οργονης του Βιλχεμ Ραιχ.
Ο Σον Ανταμ(Καθηγητης κβαντοφυσικης) το 1996 ανακαλυψε τη συσκευη Alpha Learning που αυξανει το δεικτη νοημοσυνης και μπορει να θεραπευσει τη δυσλεξια 100% σε 20-30 ωρες. Το 1996 ενωπιον 600 γιατρων στο ιατρικο συνεδριο της Φλωριντα παρουσιασε τη συσκευη και τα επιτυχη αποτελεσματα της. Στο τελος του ειπαν: Η ερευνα σου ειναι σωστη αλλα στις ΗΠΑ θα προκαλεσει ετησιως ζημια δυο δις δολαριων και ανεργια σε 200.000 ανθρωπους και δεν την υιοθετουμε.
Να πουμε για νερο καυσιμο? Φανταστειτε τι θα γινοταν με το πετρελαιο. Θα εχαναν τη δυναμη τους τοσα κρατη και θα αναπτυσονταν και οι υπολοιπες χωρες ανεξελεγκτα. (Καυσιμα χρειαζεται μια αναπτυσομενη χωρα).
Ας μη μιλησουμε για αλλες εφευρεσεις.. Ριξτε μια ματια μονοι σας και θα μεινετε εκπληκτοι. Μονο τις εφευρεσεις του Τεσλα να κοιταξετε. Ο Τεσλα που δεν τον ενοιαζαν τα λεφτα αλλα μονο το καλο της ανθρωποτητας. Ειχε αρνηθει να παραλαβει και Νομπελ. Ο πατερας του εναλλασωμενου ρευματος και θυμα απατης απο τον Εντισον. Αξιζει να ριξετε μια ματια σε αυτο το λαμπρο επιστημονα που απο πολλους θεωρειται ο κορυφαιος.

Πηγή
http://www.freezlo.gr/blogs/apantisi-gia-tis-efefreseis.html