Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΟΙ ΗΠΑ!


Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται στα πρόθυρα να χαρακτηριστούν ως" χώρα του Τρίτου Κόσμου", που παλεύει με τεράστια χρέη, αύξηση της ανεργίας και επιδείνωση της οικονομίας.

Ορισμένα από τα προειδοποιητικά σημάδια δείχνουν την απότομη και μεγάλη πτώση της Αμερικής, που από Πρώτο Παγκόσμιο έθνος κινδυνεύει να "πνιγεί" από την ανεργία και τη φτώχεια.

Σύμφωνα με το Spiegel Online, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα βρεθούν -άμεσα- αντιμέτωπες με ένα νέο φαινόμενο που ονομάζεται "νεό-φτωχοι".

Στην πόλη Ventura της Καλιφόρνια - ένα πολυτελές θέρετρο- περίπου 20% των κατοίκων είναι σε κίνδυνο, λόγω έλλειψης στέγης.

Το περιοδικό, επίσης, ότι κατά τους τελευταίους μήνες, ο αριθμός των ανθρώπων που εκμεταλλεύονται δωρεάν πρόγραμμα γευμάτων, έχει διπλασιαστεί. Πολλοί, που οδηγούν BMWs λαμβάνουν δωρεάν σίτιση!

Ένα άλλο μήνυμα που σηματοδοτεί το τέλος του μεγαλείου της Αμερικής είναι η εξαφάνιση της μεσαίας τάξης.

Τα τελευταία χρόνια, το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών έχει αυξηθεί με καταιγιστικό ρυθμό, με αποτέλεσμα να εξαλειφθεί η μεσαία τάξη.

Εν τω μεταξύ, στην ετήσια έκθεσή του, το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ τόνισε ότι περίπου 50 εκατομμύρια Αμερικανοί δεν ήταν σε θέση να προμηθευτούν αρκετά τρόφιμα, για να μείνουν υγιείς, μέσα στο 2009.

Πηγή
http://www.liako.gr/conspiracy/money-universal/592-break-down-usa.html